- 10 Ağustos 2022
- 2.078
- 3.199
Bir şey diyeyim mi herşeyin hayırlısı olsun derler ya. Bu da sizin için en hayırlısıdır. Eğer normal doğum yaparsan kimseye ihtiyacın bile olmaz. Eşin akşam gelmeyecek mi eve gelecek. O zamanki desteği bile yeter. Ben oğlumu yurtdışında doğurdum ve kimse hastanede kalamıyordu refakatçi falan. Eve geldim tektim eşim mecburen çalışıyordu akşam 7 de geliyordu.Benim de canımı sıkan bir nokta var paylaşayım sizlerle. Henüz daha bugün ogrendik. Eşimin eğitimi var 15 ile 25 i arası . 38 ile 39 .haftalarinin arasına denk geliyor . Eğitim online hoca yurtdışından bağlanıyor. İşyerine gitme şartı var yine de. Eğitimi şirket veriyor yüklü bir miktar paraya da imza atılıyor . Yani eğitimden vazgeçme gbi bir sansimiz yok çünkü imzalar atildi bile. Bizimki eğitimi 5 ile 15 i arasında sanıp doğum olmaz diye dusunmus. Şimdi de bana diyor ki İlbilgeye ( bebeğimiz ) rica ederiz 25inden sonra gelir. Dedim kesin bizi dinler zaten Ben en basindan beri kimse olmasın sadece eşim olsun derken böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Herhalde birşeyi fazla istememek lazımmış
Zor olacak ama eşinin aldığı eğitim de kızının şansıdır ve inan bebekler şans getirirler eve bereket getirirler.