2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Canım ben dışarda giydirmek için H&M tulum aldım. Birtane de mont tarzında aldım. İkiside H&M nin. İlk zamanlar tulumu giydireceğim.
 

Eklentiler

  • IMG_0094.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_9476.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 77
Canım ben dışarda giydirmek için H&M tulum aldım. Birtane de mont tarzında aldım. İkiside H&M nin. İlk zamanlar tulumu giydireceğim.
Bu tulumdan ben de aldım bebek arabasinda dışarı çıktığımızda onu giydirecem. Bı de seninkine benzer bı mont aldım onu da araçla dışarı çıktığımda pusete rahatlıkla koymak için giydirecem.
 
sağlıkla gelsin inşallah, benim de bugün suyum az geldi ama al sınırın altında değil. Sizin ki cok mu azalmıs acaba
35 ten beri azalma vardı ama bir azalıp bir artıyordu yine az dedi. zaten benim bebiş ters olduğu için her türlü Sezeryan olacaktı ama suyu da az olduğu için daha fazla beklemeyelim gerek yok dedi canım
 
Bu tulum gerçekten aşırı rahat olur, giydir çık bayağı da kalın. Ben hastaneye de bunu götüreceğim
 
Benim de öyle bence bebek büyüyor sığmıyor ondan cenin pozisyonunda olduğu için sert.
 
Kızlar merhaba ben doğum yaptımsezeryan spinal oldum. 10:00 gibi indim kızım doğdu bende 11:30 gibi odamdaydım. İlk sesini duymak çok duygulandırdı beni. Yemeğimi yedim kalktım yürüdüm sondamı çektiler. Rahatım biraz karın ağrım var oda normal dediler. Sütüm gelmediği için 5 ml mama verdiler. Bebişim bir mememi tutuyor diğerini emmiyor emmezse pompa ile sağmamı önerdiler uyarmak için. 39+2 3095 48 cm. Dilerim hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hepinize kolaylıklar diliyorum
 
Gözünüz aydın maaşallah. Sütün de gelir inşallah en kısa zamanda, çok geçmiş olsun hem sana hem bebişe.
 
Gözün aydın, ne kadar çabuk olmuş bitmiş, odadan çıkma geri gelme 1.5 saat toplamda, tüm sezaryen olacakların böyle hızlı ve kolay geçer umarım. Sütün de bir iki güne iner zaten, müsait oldukça sağım yap, bebek kadar çabuk getirmese de sağa sağa gelir sütün. Sağlıkla büyüt bebeğini, kilosu da çok iyi maşallah
 
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum güzel bir doğum geçirmişsiniz şükür
 
Ben kasılma olduğunda artık karnıma dokunmadan anlıyorum çünkü aynı zamanda göğsumde bir değişik his oluyor. Başım da kasılıyor sanki. Ağri gibi değil de sanki biri sıkıştırıyor gibi. Aha kasılıyorum diyorum. Dokunuyorum o zaman sert oluyor ve sonra idrara sıkışık gibi bir his geliyor.
 
Doktora soracağım bu konuyu . Hem belki nstye de alır Çok tşk ederim canım biraz olsun anladım .
 
Nabzın artmış gibi oluyor mu peki. Benim sanki carpintim mi oluyor yoksa göğsümde bı sıkışma mi oluyor anlamıyorum ama kasılma gelince bı garip oluyorum. Tansiyonumu olcuyorum nabzın da tansiyonum da normal çıkıyor ama boğazıma kadar bı sıkışma hissediyorum
 
Allah analı babalı buyütsün inşallah. Sütün de gelir yakında
 
Nabzımı ölçmek hiç aklıma gelmedi ama sıkısma gibi oluyor aynen.
 
Benim ilk gebeliğim olduğu için bazi şeyleri ayırt edemiyorum Anlattıklarinizla daha iyi anlayabiliyorum .
 
Hanımlar ben de birkaç gündür fenayım, buraya girip okumaya çalışıyorum mesajları sizleri de merak ediyorum. Bugün kontrolüm vardı duocid diye bir antibiyotik yazdı, enfeksiyon hastalıklarından da konsültasyon istedi perşembeye randevu verdiler. Çok fena baş, kulak ve boğaz ağrım, öksürüğüm geniz akıntım burun tıkanıklığım var.. Arada kasıklarıma da bir ağrı giriyor, enfeksiyon hastalıkları idrar yollarına da bakacak..
Onun dışında okulda son haftam, yarın sınavım var, hafta sonuna kadar not girişlerini tamamlamam lazım o da düşündürüyor.
Hastane çantamız ve bebeğe göre evin yeni düzeni de tam değil, yer değişmesi gereken dolap, beşik, takılması gereken raf vs. var.. Çok endişeleniyorum aniden gelmek isterse bizimki diye.. Gerçi doktor hiç böyle bir riskten bahsetmedi, aksine bu şekilde büyümeye devam ederse 38de yeniden konuşalım, sezaryen önerebilirim dedi..
Bir de haftaya kardeşim gelecek burun septum deviasyon ve rinoplasti ameliyatı olacak, bizde kalacak. Orada da bir belirsizlik, nasıl olur, ne kadar sürede toparlar, henüz geçmemiş olursa ben ona enfeksiyon bulaştırır mıyım, hali hazırda kendi işimi halledemiyorum ona destek olabilir miyim.. Umarım yavaş yavaş altından kalkarım işlerimin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…