- 30 Ocak 2018
- 2.282
- 3.059
- 34
İnşallah. Çok teşekkür ederim.Rica ederim muhakkak danısın umarım işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Çok teşekkür ederim.Rica ederim muhakkak danısın umarım işe yarar
Bulantılarınız için ayva çiğneme deneyin. Taze zencefil koklayın. Sabah yada akşam aç karna 1 kaşık tahin yiyin. Şifa olur inşallahHanımlar afedersiniz her gün 2 kez belki daha fazla kusuyorum. Bulantıdan doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Sizin geçti mi bu durum? Ya da nasıl önlem alıyorsunuz? Çok moralim bozuluyor bebek beslenemeyecek diye. Prilam hiç etki etmedi bana. Yarın doktor randevum var ama sizden de fikir alayım dedim.
Sağ ol canım benim. Ahhh bu erkekler daha ana karnındayken üzmeye başlıyorlar insanıBen bu habere çok sevindim. maşallah canım sağlıkla kucağına al
İlk çocuk olmayınca öyle oluyor yapacak bişey yok benimde ikinci bebeğim iğne almadım ablasının bütün kıyafetlerini eşyalarını saklamıştım çünkü cinsiyet de aynı olunca pek bişey lazım olmayacak gibi. isim süreci de sancılı tam kesin olmamakla birlikte benim bebeğimin ismine Mehlika yazabilirsinKızlar alışveriş listeleri oluşmaya başladı mı Ben çocuğa hiç bişey almadım ya. Adını da koymadık daha. Dolap beşik sallanan anakucağı bebek arabası almam lazım. Kışlık bi kaç takım astronot tulum mont tarzı bişeyler lazım. Banyo malzemeleri lazım. Lazım da lazım ben napıyorum anca oturuyorum. 20+4 oldum öyleeee oturuyorum Bari adını koysaydık o da yok
Ben karnı saran cırt cırtlı kullanmıştım rahat etmiştim ovli korse gibi. Karnı taş gibi tuttuğu için doğum sonrası rahat oluyor. Diğer türlü WC ye girmek çıkmak zor olur zaten vücut yorgun kiminin sezeryen dikişte olabilirTecrübeli anneler ya size sorum var doğum sonrası nasıl bir korse kullanmak doğru olur. Bir sürü çeşit var internette ama kullanımı en kolay ve konforlu olan hangi modeller olur? Bacaklar ve karnı kaplayan biraz sorunlu olur tuvalete giderken falan diye düşünüyorum sizin daha önce deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Çok sağolun. Ayva ne zencefili deneyeyim. Tahini midem kabul etmezBulantılarınız için ayva çiğneme deneyin. Taze zencefil koklayın. Sabah yada akşam aç karna 1 kaşık tahin yiyin. Şifa olur inşallah
Evet Birde doğal nar ekşisi deneyin. Geçmiş olsunÇok sağolun. Ayva ne zencefili deneyeyim. Tahini midem kabul etmez
Allah razı olsun. Çok sağolunEvet Birde doğal nar ekşisi deneyin. Geçmiş olsun
üzmedi bak annesini maşallah onaSağ ol canım benim. Ahhh bu erkekler daha ana karnındayken üzmeye başlıyorlar insanı
Ben 20.haftadayim suan. Bulantım cok fazla olduğu için doktor biraz iyi olunca yaptır dedi bana bugün.Kızlar tetanoz için geçen hafta sağlık ocağından aramışlar bana ulaşamayıp eşimi aramışlar.Yaptıran var mı birde ne zamana kadar yapılıyor kaçıncı haftaya kadar bilen var mı arıyorum dönmüyolar yakında değil gidip soramıyorum
Allah şifa versin inşallahBen 20.haftadayim suan. Bulantım cok fazla olduğu için doktor biraz iyi olunca yaptır dedi bana bugün.
Allah razı olsun.Allah şifa versin inşallah
Ben yaptırdım canım geçen hafta kol ağrısı çok oluyor birazda ateş doktorumda yaptır ihmal etme demiştiKızlar tetanoz için geçen hafta sağlık ocağından aramışlar bana ulaşamayıp eşimi aramışlar.Yaptıran var mı birde ne zamana kadar yapılıyor kaçıncı haftaya kadar bilen var mı arıyorum dönmüyolar yakında değil gidip soramıyorum
O zaman dışarı çıkmayacağım bir gün yaptırayım teşkkür edrimBen yaptırdım canım geçen hafta kol ağrısı çok oluyor birazda ateş doktorumda yaptır ihmal etme demişti
Mehlika dimi doğru anladım? Anlamı ne?İlk çocuk olmayınca öyle oluyor yapacak bişey yok benimde ikinci bebeğim iğne almadım ablasının bütün kıyafetlerini eşyalarını saklamıştım çünkü cinsiyet de aynı olunca pek bişey lazım olmayacak gibi. isim süreci de sancılı tam kesin olmamakla birlikte benim bebeğimin ismine Mehlika yazabilirsin
Benimkini de yazar mısınız? HazalMehlika dimi doğru anladım? Anlamı ne?
Heves etmiş demek kiBen doğumdan sonra diye dusunmıstım hatta bi kaç çizim yapmıstım önce alısverisi yaparız zaten anne yanı alacağız gıyınme odası var orada yer var dolabı zaten yıne oraya koyacagım ama yok odaları olsun yıne anne yanı al sen yerini bilsin çocuklar süsleyelim evde degişiklik olsun belli olsın geldikleri diye diye beni de costurdu ben şimdi listeleri yaparım doğumdan sonra da odaya yönelirim diyordum ama öyle olmadı
Ben yaptırdım 20.haftadaKızlar tetanoz için geçen hafta sağlık ocağından aramışlar bana ulaşamayıp eşimi aramışlar.Yaptıran var mı birde ne zamana kadar yapılıyor kaçıncı haftaya kadar bilen var mı arıyorum dönmüyolar yakında değil gidip soramıyorum