- 12 Ağustos 2023
- 866
- 906
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o teoriye göre 140ın üzerindeyse kız, 140ın altındaysa erkek deniyor cinsiyetediğer konularda gördüm ultrasından cinsiyet tahmini yapılıyormuş doktorda kalp atışından erkek gibi demişti.
Aynen benim de öyle. Ara ara kramptan korkmuyorum ama süreklilileşmesi korkuttu biraz. Çok şükür, sağlıkla büyüsün yavrunuz. Çok teşekkürlerBenim ilk gebeliğimde olmuştu. Öksürmekten karnım ağrıyordu artık. Çok şükür ki hiçbir şey olmadı. Geçmiş olsun
Nubu net görünmüyor ama kıza benzettim benBende henüz öğrenemedim cinsiyeti 2 hafta var daha kontrole bana da bi tahmin yapar mısınız bakalım ne olacak
Hiç bilmiyorum:) ev konumlarına falan baktı öyle söyledi yaniAy bize de baksin ya nasil bakiyor hahahah cok heyecanliiii az kaldi 10 gune belli olucak
Sırtı dönük ama kemik yapısı kıza benziyor canım gönlüne göre olsunBen pek bir sey anlayamadim ama insallah siz anlarsiniz
Canımm bio oil yerine frei öl öneririm, ilk hamileliğimde kullanmıştım çok memnun kalmıştım ama artık tr de yok muhtemelen senin orda vardır tavsiye ederimAy kizlar bu oglen itibariyla gobek cevrem inanilmaz kasinmaya basladi, genelde 2 gunde bir bebe yagi suruyorum dalinin hem goguslere hem de gobege cevresine ama sabah surmedim. Asiri sisti gibi hissediyorum gobusum suan yemekten ve sudan heralde ama yani kasinti tuttu. Korkudan hemen Lierac siparis verdim, haftasonu da bio oil aliyim diyorum onlar sanki garanti gibi. Bi ara almamayi dusundum kendim idare ederim evdekilerle diye ama olucak gibi degil catlicak diye korktum simdiii tatli tatli kasiyasim var
AminnAynen benim de öyle. Ara ara kramptan korkmuyorum ama süreklilileşmesi korkuttu biraz. Çok şükür, sağlıkla büyüsün yavrunuz. Çok teşekkürler
Bende ya hiç halim yok sürekli uyumak istiyorum, ailemde dalga geçiyor artık bende de sabah ve öğlen genelde bulantı kusma oluyor ama akşam olmuyorMerhaba kızlar, nasılsınızz
Ben günlerdir giremedim buralara, gerçekten fena bir hamilelik geçiriyorum çok halsiz oluyorum yataktan çıkacak halim olmuyor ve mide bulantımda çok fazla kusturmuyor ama süründürüyor
Sizde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun bende 9 haftalikken aynısını yaşadım o korkuyu çok iyi bilirim. Wc dışında kalkma kanama tam durana kadar yemeklerimi hep uzanarak yedim. Bir hafta geçti bugün yine kahverengi lekelenmem oldu dinlenmek çok önemli.Arkadaşlar bugün dersteyken bacaklarımın arasından bişey aktı tuvalete koşmamla kan nasıl tir tir titriyorum . Hemen okulun yanındaki hastanenin acilinden giriş yaptım. Birkaç gün önce leke gördüğüm için progestan yazmıştı doktor bugün bir de iğne yazdı yanına alttan muayene etti .. çok şükür bebeğin kalp atışını duydum . Rapor aldım yatıcam şimdilik dualarınızı bekliyorum hamiş annelerim
Benim doktorum hamile kalmadan decavit verdi hala onu kullanıyorumDecavite baktim da evet icinde yok yok, bence mantikli :) Benim folik asidin icinde baya var sanirim o yuzden bitmesini beklemicem. Bir de balik hic yiyemiyorum ya somon falan yiyebiliyodum dusundukce simdi icim kotu oluyor, hamileligin ilk zamanlari cok yemistim, ondan igrendim sanirim artik Decavit cok mantikliymis amaa tesekkur ederimm
Aslında tam 12 haftalık evet devlete gidiyorum arada da özele kontrole gidiyorum ama özelde de aynı sorunum var çok doktorla ilgili değil genel doktorlardan çekiniyorumBen tahmin edemedim malesef sanki 12 haftalık değil daha küçük birde devlet Hastanesi'ne mi kontrole gidiyorsunuz özelde normalde doktorlar daha ilgili
Insallah canim tesekkur ederimSırtı dönük ama kemik yapısı kıza benziyor canım gönlüne göre olsun
Çok teşekkür ediyorum beni çok iyi anlamışsınızdır. rapor aldım dinleniyorum ben de bakalım umarım iyi olur her şey.Çok geçmiş olsun bende 9 haftalikken aynısını yaşadım o korkuyu çok iyi bilirim. Wc dışında kalkma kanama tam durana kadar yemeklerimi hep uzanarak yedim. Bir hafta geçti bugün yine kahverengi lekelenmem oldu dinlenmek çok önemli.
Bundan emin olamıyorum ya, benim 2. hamileliğim, ilki oğlan, hiç midem bulanmadı ama aynı dönem hamile kaldığım en yakın arkadaşım 4 ay aralıksız kustu ve onun da oğlandı :) Yapısal sanki. Bu sefer cinsiyeti bilmiyorum ama yine hiç bulantım olmadı şükür.Mide bulantisinin hic olmamasi ya da cok cok az olmasi erkek gibi yorumladim insanlarin yorumlarindan ve cikan sonuclardan, ben de boyleyim bu arada yani mide bulantim 2 gun oldu olmadi, sonra tiksinme degil de boyle tokluk hissi hicbi seyi yiyemeeme hissi geldi. Simd iyiyim sukur ama herkes bana da erkek diyor, sizinkiler ne diyor
Weleda yı çok tavsiye ederim. İlk hamilelikte her gün kullandım, karnım dev olmasına rağmen bir tane bile çatlak olmadı. Bu seferki hamileliğimde de hemen ona başladım. Kızlar 2. gebeliklerde karın daha mı çabuk çıkıyor ya :) İlkinde 4 ay kimse anlamamıştı, şimdi 12. hafta dolmadan çıktı benim karnım :)Ay kizlar bu oglen itibariyla gobek cevrem inanilmaz kasinmaya basladi, genelde 2 gunde bir bebe yagi suruyorum dalinin hem goguslere hem de gobege cevresine ama sabah surmedim. Asiri sisti gibi hissediyorum gobusum suan yemekten ve sudan heralde ama yani kasinti tuttu. Korkudan hemen Lierac siparis verdim, haftasonu da bio oil aliyim diyorum onlar sanki garanti gibi. Bi ara almamayi dusundum kendim idare ederim evdekilerle diye ama olucak gibi degil catlicak diye korktum simdiii tatli tatli kasiyasim var
Bence çekinmenize gerek yok rahat olun en doğal hakkınız bebeğinizle ilgili sorular sormakAslında tam 12 haftalık evet devlete gidiyorum arada da özele kontrole gidiyorum ama özelde de aynı sorunum var çok doktorla ilgili değil genel doktorlardan çekiniyorum
Çekinmeyin hele özelde akliniza geleni sorun ben gitmeden telefonuma yazıyorum ordan soruyorum yoksa unutuyorum kesinAslında tam 12 haftalık evet devlete gidiyorum arada da özele kontrole gidiyorum ama özelde de aynı sorunum var çok doktorla ilgili değil genel doktorlardan çekiniyorum
Çok mantıklıymış bende sorularımı not alıp gideyim orda bişeyler oluyor hem aklıma gelmiyor hem çekiniyorumÇekinmeyin hele özelde akliniza geleni sorun ben gitmeden telefonuma yazıyorum ordan soruyorum yoksa unutuyorum kesin