Hanımlar ben de birkaç gündür fenayım, buraya girip okumaya çalışıyorum mesajları sizleri de merak ediyorum. Bugün kontrolüm vardı duocid diye bir antibiyotik yazdı, enfeksiyon hastalıklarından da konsültasyon istedi perşembeye randevu verdiler. Çok fena baş, kulak ve boğaz ağrım, öksürüğüm geniz akıntım burun tıkanıklığım var.. Arada kasıklarıma da bir ağrı giriyor, enfeksiyon hastalıkları idrar yollarına da bakacak..
Onun dışında okulda son haftam, yarın sınavım var, hafta sonuna kadar not girişlerini tamamlamam lazım o da düşündürüyor.
Hastane çantamız ve bebeğe göre evin yeni düzeni de tam değil, yer değişmesi gereken dolap, beşik, takılması gereken raf vs. var.. Çok endişeleniyorum aniden gelmek isterse bizimki diye.. Gerçi doktor hiç böyle bir riskten bahsetmedi, aksine bu şekilde büyümeye devam ederse 38de yeniden konuşalım, sezaryen önerebilirim dedi..
Bir de haftaya kardeşim gelecek burun septum deviasyon ve rinoplasti ameliyatı olacak, bizde kalacak. Orada da bir belirsizlik, nasıl olur, ne kadar sürede toparlar, henüz geçmemiş olursa ben ona enfeksiyon bulaştırır mıyım, hali hazırda kendi işimi halledemiyorum ona destek olabilir miyim.. Umarım yavaş yavaş altından kalkarım işlerimin..