Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorum kahverengi lekelenme normal dedi pembe renk olursa biraz sıkıntılı dedi ama yine de görünce çok moralim bozuyor elde olmadan hayırlısı sağlıklısı olur inşallah
Doktorum kahverengi lekelenme normal dedi pembe renk olursa biraz sıkıntılı dedi ama yine de görünce çok moralim bozuyor elde olmadan hayırlısı sağlıklısı olur inşallah
Canım benim geç döllenme olduğu için bilemiyorum en son 14 martta düşük yapmıştım ondan sonta adet olmadım. 30 nisanda test yaptım kan verdim 9,93 çıktı. 1 mayısta 29 çıktı 3 mayısta 121 5 Mayıs 370 çıktı. Senin değerler nasıldı.
Kizlar benim ilk hamileliğimde 6. Haftadan sonra kahverengi lekelenmeler vardı. Ultrasonda kanama alanı gozukmustu düşük riskim vardı istirahat ve progeston la atlattık süreci. Eğer kanama alanı gozukmuyorsa önemli degil diye biliyorum lekelenmeleri
Merhaba 4+6 dan selamlar, bu aralar hafif lekelenmeler problemlerimiz sanırım :) inş tez vakitte keseyi görür ve kalp atışını duyarız, sorunsuz bi şekilde onları atlattık mı derin bi nefes alırız
Canım benim geç döllenme olduğu için bilemiyorum en son 14 martta düşük yapmıştım ondan sonta adet olmadım. 30 nisanda test yaptım kan verdim 9,93 çıktı. 1 mayısta 29 çıktı 3 mayısta 121 5 Mayıs 370 çıktı. Senin değerler nasıldı.