Bende de hiç gelmedi cNimYa bende hafif geliyordu arada, ev süpürünce cok ayakta durunca daha fazla olduğunu farkettim inşallah bir sıkıntı yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de hiç gelmedi cNimYa bende hafif geliyordu arada, ev süpürünce cok ayakta durunca daha fazla olduğunu farkettim inşallah bir sıkıntı yoktur
İnşallah canım istirahat et bol bolNe güzel maşallah, inşallah benim lekelenmelerim de biter kızlar
Doktoruna yazsana bi tatlım eğer numarası varsa sen yorma kendiniYa bende hafif geliyordu arada, ev süpürünce cok ayakta durunca daha fazla olduğunu farkettim inşallah bir sıkıntı yoktur
Bence kesinlikle ondan ben korktum kan verdim 370 çıkmış 2 günde 3 katı yükselmiş normal gidiyor değerler ama yormamak lazım ilk zamanlar
İinşallah canım benim yorma kendini süpürgede ben hamile değilken bile zorlanıyorum eşime paslıyorum dikkat et kendineNe güzel maşallah, inşallah benim lekelenmelerim de biter kızlar
streste yapmamak lazım güzel şeyler düşün güzelimDoktorum kahverengi lekelenme normal dedi pembe renk olursa biraz sıkıntılı dedi ama yine de görünce çok moralim bozuyor elde olmadan hayırlısı sağlıklısı olur inşallah
evet artık iş başa düştü biraz da o yapsın bakalım, teşekkür ederim canımİinşallah canım benim yorma kendini süpürgede ben hamile değilken bile zorlanıyorum eşime paslıyorum dikkat et kendine
Bende devlette yaptırdım canım, normalde özele devam edeceğim ama test işlerini devlette :)5 tüp mü çok fazlaymış ya, benim gittiğim hastanede testler biraz tuzluydu orada yapmak istemedik olmazsa devlet hastanesine gideceğim artık
Bende iki sefer biri kırmızımsı biri de kahverengimsi lekelenmeler oldu üç dört gün önce. Doktor normal dedi. Ondan beri de olmadıKızlar peki sizde kahve lekelenmeler var mı
Senin kaç gün geçti gunun en son kactıBence kesinlikle ondan ben korktum kan verdim 370 çıkmış 2 günde 3 katı yükselmiş normal gidiyor değerler ama yormamak lazım ilk zamanlar
Bende süpürge yaptıktan sonra agrı oldu zaten biraz daha dikkat edeyim artık
Evet dikkat etmek gerekiyor demekki, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar inşallah bizde bu mutluluğu yaşarızBende iki sefer biri kırmızımsı biri de kahverengimsi lekelenmeler oldu üç dört gün önce. Doktor normal dedi. Ondan beri de olmadı
Canım benim geç döllenme olduğu için bilemiyorum en son 14 martta düşük yapmıştım ondan sonta adet olmadım. 30 nisanda test yaptım kan verdim 9,93 çıktı. 1 mayısta 29 çıktı 3 mayısta 121 5 Mayıs 370 çıktı. Senin değerler nasıldı.Senin kaç gün geçti gunun en son kactı
Amin inşallah canım benimEvet dikkat etmek gerekiyor demekki, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız
Canım daha yeni bir kere kan verdim oda battan bir gün önce yani 3 mayısta 61 di çarşambaya kadın doğuma sıra aldım bakalım ne kadar olduCanım benim geç döllenme olduğu için bilemiyorum en son 14 martta düşük yapmıştım ondan sonta adet olmadım. 30 nisanda test yaptım kan verdim 9,93 çıktı. 1 mayısta 29 çıktı 3 mayısta 121 5 Mayıs 370 çıktı. Senin değerler nasıldı.