İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBende dün çatlatma ignemi oldum tedavi surecimizin ilk ayı inşallah bende buradayım diyebilirim bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBende dün çatlatma ignemi oldum tedavi surecimizin ilk ayı inşallah bende buradayım diyebilirim bu ay
İnşallah ya her ay sıfırlanmış bir umutla tekrar başlıyoruzİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bu ay inşallah mutlu haberi alırsın canımİnşallah ya her ay sıfırlanmış bir umutla tekrar başlıyoruz
İnşallah canım bekleyem tüm anne adaylarımıza nasip olsun inşallahBu ay inşallah mutlu haberi alırsın canım
Amin inşallah canımİnşallah canım bekleyem tüm anne adaylarımıza nasip olsun inşallah
Bende başlamadı canım yarın 5 haftalık olcamKızlar sizde aşerme başladımı yeşil çağla canım çekiyor ama bulamadım
Bugün gittik keseyi göremedik malesef. Pazartesi tekrar çağırdı doktorumuzOkuduklarıma göre gayet iyi canım senin Kesen göründü mü
Ben de bugün doktora gittim 4+6 dedi Rabbim hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende başlamadı canım yarın 5 haftalık olcam
Ya keseyi gördünüz mü acabaBen de bugün doktora gittim 4+6 dedi Rabbim hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ay kıyamam ya özelden adres at göndereyim ben sana biraz acımıştır amaKızlar sizde aşerme başladımı yeşil çağla canım çekiyor ama bulamadım
hadi bakalım benimde pazartesi randevum güzel haberler alırız inşallahBugün gittik keseyi göremedik malesef. Pazartesi tekrar çağırdı doktorumuz
Kesinlikle öyle ay şişti resmen yaa ama çok hassasiyet yok bende çok şükür kikızlar benim göğüslerim patlayacak sanırım hiç bu kadar büyümemişlerdi sizde de öyle mi
Hassasiyette var ya dokunulmuyor hata kaza elim falan çarpmasın yaniKesinlikle öyle ay şişti resmen yaa ama çok hassasiyet yok bende çok şükür ki
Ciddi misin ay kıyamam senin kaç haftalikti ki kuzumHassasiyette var ya dokunulmuyor hata kaza elim falan çarpmasın yani
Haftası bile belli değil pazartesi öğrenicez inşallah seninki kaçtı adet belirtilerimde göğüsteCiddi misin ay kıyamam senin kaç haftalikti ki kuzum
Bende de hiç olmazdı regl zamanı canım şimdi şişti ya benimde garibime gidiyor benim yarın 5 haftalık olcam işteHaftası bile belli değil pazartesi öğrenicez inşallah seninki kaçtı adet belirtilerimde göğüste
şişme acı falan olmadığı için fazlaca garipsiyorum sanırım ben
Benimde şişti ya bazen çok hassaslaşıyor bazen normal anlamadım bende normalde göğüslerim küçük hep büyük olsun derdim şimdi çok hoşuma gidiyorkızlar benim göğüslerim patlayacak sanırım hiç bu kadar büyümemişlerdi sizde de öyle mi
Bende bende inşallahBende dün çatlatma ignemi oldum tedavi surecimizin ilk ayı inşallah bende buradayım diyebilirim bu ay