Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok oluyor ya...Kızlar sizdede sağ kasıkta ağrı oluyor mu
Bende sol kasikta bazen ağrı ve karnımda gaz agrisi gibi ağrı oluyor canımKızlar sizdede sağ kasıkta ağrı oluyor mu
Yorucu bir iş mi yoksa bmasa başı mı canımİnşallah canım edelim tabi ki canım bide ben çalışıyorum yani inşallah olumsuz bisey olmaz
İkinci kan sonucun çıktımı canımBende sol kasikta bazen ağrı ve karnımda gaz agrisi gibi ağrı oluyor canım
Memurum canım adliyede infaz katibiyimYorucu bir iş mi yoksa bmasa başı mı canım
Daha çıkmadı ya bekliyorum bende dün verdim sadece beta kaldı hepsi çıktıİkinci kan sonucun çıktımı canım
O kadar beta 1000lerdeyken kese görünmez. Ben 2400de gittim görünmedi. Doktor 3000den önce görünmez demişti. Daha sonraki gitmemde 7500 çıktı o zaman göründü :) şuan 12800 de haftaya inşallah kalp atışlarını dıyabileceğizO beta değerlerinde kese gözükür demi canım bende bugün yine kan verdim bakalım ne çıkacak en son 27 sinde 80.4 çıkmıştı.
Ben doktora gittiğimde de 10 000 lerce olcak kese gözükür o zaman canımO kadar beta 1000lerdeyken kese görünmez. Ben 2400de gittim görünmedi. Doktor 3000den önce görünmez demişti. Daha sonraki gitmemde 7500 çıktı o zaman göründü :) şuan 12800 de haftaya inşallah kalp atışlarını dıyabileceğiz
Çıktı kan sonucum canım 2291 çıktıİkinci kan sonucun çıktımı canım
4 mart değil ya 27 nisan ve 4 mayıs dicektimKızlar ilk betam 80 di 27 martta yani bide dün verdim yani 4 martta 2291 çıktı nasıl sizce
Kaç gün gecikmeyle çıktı bu değer canım maşallah çok güzel artmışKızlar ilk betam 80 di 27 martta yani bide dün verdim yani 4 martta 2291 çıktı nasıl sizce
Bat 30 nisandi işte dün 4. Gündü gecikmeminKaç gün gecikmeyle çıktı bu değer canım maşallah çok güzel artmış
Gayet iyi bence benimde 1 iydi bat 3 gün gecikmeyle gittim 1443 çıktı benimde yarın tekrar vercem bakalımBat 30 nisandi işte dün 4. Gündü gecikmemin
Aynı belirtiler ya gerçektan aşırı gaz var yaBenim çok oluyor ya...
Böyle gaz sıkışması hissiyle karışık kasık ağrısı. Doktor normal dedi ama
Aynen canım ya sol kasık ağrısına Koz bebek derler canım sağ kaşık ağrısına erkekBende sol kasikta bazen ağrı ve karnımda gaz agrisi gibi ağrı oluyor canım
Kuzum betam 2291 çıktı dün kan vermiştim ilki 80 çıkmıştı şimdi de böyle çıktı işteAynı belirtiler ya gerçektan aşırı gaz var ya
Baya güzel yükselmiş kız 80 beta ne zaman ççıkmıştıKuzum betam 2291 çıktı dün kan vermiştim ilki 80 çıkmıştı şimdi de böyle çıktı işte
İlk üç ay adet dönemlerine denk gelen zamanlarda da oluyormuş ağrıAynı belirtiler ya gerçektan aşırı gaz var ya