Regle 3 gün kalaydi dünkü de 4 gün gecikmeyle çıktı normalde 2 katı artsa bile 960 1000 olmalıydı benimki hızlı artmış sanırım maşallahBaya güzel yükselmiş kız 80 beta ne zaman ççıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regle 3 gün kalaydi dünkü de 4 gün gecikmeyle çıktı normalde 2 katı artsa bile 960 1000 olmalıydı benimki hızlı artmış sanırım maşallahBaya güzel yükselmiş kız 80 beta ne zaman ççıkmıştı
Çoğul gebelik falan mı acabaRegle 3 gün kalaydi dünkü de 4 gün gecikmeyle çıktı normalde 2 katı artsa bile 960 1000 olmalıydı benimki hızlı artmış sanırım maşallah
Bilmiyorum ki canım teyzemler var ikiz ama ikiz olsa daha yüksek olabilirdi benceÇoğul gebelik falan mı acaba
Ay ciddi misin hadi bakalımAynen canım ya sol kasık ağrısına Koz bebek derler canım sağ kaşık ağrısına erkek
Belli olmaz bakalım :)Bilmiyorum ki canım teyzemler var ikiz ama ikiz olsa daha yüksek olabilirdi bence
Maşallah çok güzel artmış erken yumurtlamışta olabilirsin ondan yüksek çıkyor benim bata 1 kala 61 çıktı senin 3 kala 80 şimdide çok güzel artmış erken yumurtlamışsın benceÇıktı kan sonucum canım 2291 çıktı
Canım ovulasyon testi kullandım erken yumurtlamis olma ihtimalim yok koMaşallah çok güzel artmış erken yumurtlamışta olabilirsin ondan yüksek çıkyor benim bata 1 kala 61 çıktı senin 3 kala 80 şimdide çok güzel artmış erken yumurtlamışsın bence
Ovulasyon kullandıgını bilmiyordum canım yada ikiz olabilir 1500 lerde kese görünür diyorlar ama sen cuma günü görürsünCanım ovulasyon testi kullandım erken yumurtlamis olma ihtimalim yok ko
Aynen kuzucum 12 sinde görürüm keseyi inşallah. Yüksek artış da olabilirmiş ya en az 2 katı artsın diyorlarmış fazla da artabilirmis sanırımOvulasyon kullandıgını bilmiyordum canım yada ikiz olabilir 1500 lerde kese görünür diyorlar ama sen cuma günü görürsün
Canım ben hastanede yaptırdım doktor yönlendiriyor hemen, beş tüp kan iki tane de idrar testi verdimKızlar doktorum gebelik için bazı testler istemişti her gebeden isteniyormuş onları sağlık ocağı yapıyor mu biliyor musunuz
5 tüp mü çok fazlaymış ya, benim gittiğim hastanede testler biraz tuzluydu orada yapmak istemedik olmazsa devlet hastanesine gideceğim artıkCanım ben hastanede yaptırdım doktor yönlendiriyor hemen, beş tüp kan iki tane de idrar testi verdim
Kaç haftaliksin canım benim şuan öyle değil ara ara geliyor batma gibi sonra geçiyor daha çok gaz sancim var karnımda canım o da yine arada geliyor gaz sancısı yaniKızlar benim sağ kasıgım çok agrıyor sizinde öylemi kalkmadan yatıyorum
İlk iki hafta benim de çok ağrım olmuştu özellikle kistimin olduğu taraf patlayacak gibiydi o tarafa yatamıyordum şuan geçti çok şükür canım senin kaç haftalıkKızlar benim sağ kasıgım çok agrıyor sizinde öylemi kalkmadan yatıyorum
Benimde ayni doktor bana istirahat verdi zaten kalkmıyorum sende dikkat etKızlar benim sağ kasıgım çok agrıyor sizinde öylemi kalkmadan yatıyorum
Hatta ben dayanamadım kan verdim gene sonucunu bekliyorum kötü bişey Çıkmaz inşallahKaç haftaliksin canım benim şuan öyle değil ara ara geliyor batma gibi sonra geçiyor daha çok gaz sancim var karnımda canım o da yine arada geliyor gaz sancısı yani
Bende yok canımKızlar peki sizde kahve lekelenmeler var mı
Ya bende hafif geliyordu arada, ev süpürünce cok ayakta durunca daha fazla olduğunu farkettim inşallah bir sıkıntı yokturBende yok canım