Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bizimkisi uykucu çıktı 🤣🤣 asla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 😍😍 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş 😍 normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Oyyy doğunca da böyle çok uyu teyzeciiim maşallah sana 🥹🥰

Kızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşa🥹 bebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm🥹♥️♥️💘💘 ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm🤣 olsun sağlıklıymıs buda bana yeter ♥️buda bebikomm🥹🥹
Küçük adam diyesim geldi de qjaja benim cinsiyet şeylerime inanmayın🤣 maşallah

Ahajaj kız her seferi dediğin ne kaç kere yaptılar da zaten koruyuculuğu uzun olan iğne düşük vs olmadıkça da yapmıyolar doğumda yaparlar bide
İlgi istiyon dimi len ajajs acıyo diye🤣
Handjdjdfn canm kıymetli kısım🤣 ben o iğneyi rahat 4 kere oldum kısım 2 kürtaj sonrasj bi
Hamilelikte bide doğurunca . Hele doğurunca hemşrie iğneyle geldi dedimki SEZERYANLUYIM CANM ACIYO İSTEMİYOM. Zorundayız dedi, cok ağladm dövcektm hemşireyi🤣

Bizimkisi uykucu çıktı 🤣🤣 asla uyanmadı babasına naz yaptı heralde 😍😍 11+5 çıktı usg de 5cm olmuş 😍 normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Ay nasıl güzel net görüntü😍🧿🧿 maşallah ponciğe. Vajinal ultrason mu canım bu

Handjdjdfn canm kıymetli kısım🤣 ben o iğneyi rahat 4 kere oldum kısım 2 kürtaj sonrasj bi
Hamilelikte bide doğurunca . Hele doğurunca hemşrie iğneyle geldi dedimki SEZERYANLUYIM CANM ACIYO İSTEMİYOM. Zorundayız dedi, cok ağladm dövcektm hemşireyi🤣
Ahahahja alemsin ece yaa 🤣🤣 doğuracaksan çekecesin kardeşim🤣

Kızlarrr kontrolden cıktım yazamadm bi türlü işe geldm koşa koşa🥹 bebişim büyümüş haftasıyla uyumlu. Hareketler yapıyordu yarabbm🥹♥️♥️💘💘 ama devletn ultrasonu cok iyi olmadıgı için cinaiyetle ilgili birley öğrenemedm🤣 olsun sağlıklıymıs buda bana yeter ♥️buda bebikomm🥹🥹
ohh maşallah annesi gördük rahatladık gözün aydın 😍🧿

Günaydın kızlarr kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz 🤭 ben sağlık ocağına gittim kaydım olsun diye oradaki ebe yeni bir evham yükledi normalde eşimle kan uyuşmazlığımız yok ben 0+ eşim ab+ ama bu durumda kan uyuşmazlığı oluyormuş bebek doğduktan sonra sorun olabilir falan dedi bu şekilde olan başka birisi var mı? İlk defa duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar hiçbir şey söylememişti bununla ilgili
Kan uyuşmazlığı yok bence sizin. Bizim eşimle uyuşmazlık var ama bununda dogum sonrasına yansıyan herhangi bir sıkıntısı yok. Sadece dogum sonrasına bi igne yapıyorlar anneye o kadar. Endişe edecek bir sey yok. Yine de doktoruna danış istersen

oyyyy gülüm benimm ne güzel büyümüşş rabbim nazarlardan saklasın :KK200::nazar:
biz evhamdan kudururken beboların keyif :D

oyyyy gülüm benimm ne güzel büyümüşş rabbim nazarlardan saklasın :KK200::nazar:
biz evhamdan kudururken beboların keyif :D
aynen yaa biz neler düşünüyoruz onlar yayıla yayıla yatıyor 😄😄 22 nisanda tekrar gideceğim doktorum kongreye gidiyormuş salı günü gel seni bidaha göreyim dedi hehehe 4 gün sonra görüş var yani 😍😍

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü

Back
X