Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maşallah çok güzel artmış erken yumurtlamışta olabilirsin ondan yüksek çıkyor benim bata 1 kala 61 çıktı senin 3 kala 80 şimdide çok güzel artmış erken yumurtlamışsın bence
Maşallah çok güzel artmış erken yumurtlamışta olabilirsin ondan yüksek çıkyor benim bata 1 kala 61 çıktı senin 3 kala 80 şimdide çok güzel artmış erken yumurtlamışsın bence
Kaç haftaliksin canım benim şuan öyle değil ara ara geliyor batma gibi sonra geçiyor daha çok gaz sancim var karnımda canım o da yine arada geliyor gaz sancısı yani
İlk iki hafta benim de çok ağrım olmuştu özellikle kistimin olduğu taraf patlayacak gibiydi o tarafa yatamıyordum şuan geçti çok şükür canım senin kaç haftalık
Kaç haftaliksin canım benim şuan öyle değil ara ara geliyor batma gibi sonra geçiyor daha çok gaz sancim var karnımda canım o da yine arada geliyor gaz sancısı yani