Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
23 Nisan tarihine kadar görülmeyebilir karından

Yaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamız 🥺 siz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?
ben şuanda her hafta gidiyorum canım yakın takip ediyor doktorum ama 4 gün sonra gideceğim bir daha çünkü sonra kongreye gidecekmiş biraz erken gitmiş olacağım

Ya ne güzel haberler resimler aldik. Günüm aydınlandı sayenizde🥰. Benimde kontrole son 1 hafta ama istahlandim bende mi gitsem bebisimi görsem:) 2haftadir görmüyorum ahh ahh

bana da bu usg de nedense kız hissi yüklendi sanki bilemiyorum kafalar karışık 😄😄 sen düşün aldın erkek bebek emziklerini kız geliyor 🤣🤣
Söylemedi mi cinsiyet yaa aramızda 3 gün var seninle çok bişey yok ki söylerdi aslında

aynen yaa biz neler düşünüyoruz onlar yayıla yayıla yatıyor 😄😄 22 nisanda tekrar gideceğim doktorum kongreye gidiyormuş salı günü gel seni bidaha göreyim dedi hehehe 4 gün sonra görüş var yani 😍😍
oh çok iyi oluyor böyle ya insan gördükçe içi rahatlıyor. benim tee haftaya cumartesi kontrolüm ense kalınlığı falan bakılacak fetal için kan vercez
sana cinsiyetle ilgili bi tahminde bulundu mu?

Kızlar ben bi araştırdım burada okuduklarım kan uyuşmazlığı ihtimalini. Siz de bi bakın. Bana da eşim daha önce ben 0 + olmama rağmen olabilir diye anlatmıştı. Bu ihtimal düşük tabiki.

Eklentiler

• 1000033721.webp
    1000033721.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 17
Back
X