2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim dünden beri mide bulantılarim çok arttı, boğazıma kadar gaz, midem bağırsaklarım gurul gurul. Kusma da başladı. Napcam hiç bilmiyorum :KK43: eşimi eczaneye yolladım prilam alsın diye. Eylül 7 yi (doktor randevusu) bekleyemeyecegim doktor yazsin diye.

Kızlar bacağımda bir leke var çok korkuyorum
IMG_9815.jpeg

Herkese selam dün keseyi gördük. 5+5 oldu bugün ama kesenin etrafında biraz kanama alanı varmış. Doktor dinlen bol su iç dedi. Yaşayan var mı biraz korkuyorum 😔

Kızlar Dr uma sordum, değerin normal gayet dedi, yarın tekrar kan var haberleselim dedi 😌

Herkese selam dün keseyi gördük. 5+5 oldu bugün ama kesenin etrafında biraz kanama alanı varmış. Doktor dinlen bol su iç dedi. Yaşayan var mı biraz korkuyorum 😔
Canm bende de daha önce olmuştu sıkıntılı bir durum yaşamamıştım.
Sende bol bol dinlen.

Kızlar ben de bugün 5+6 yım, halsizlik ve uyku hali dışında bir belirtim yok sağa sola dönüp uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ya da değişim olmadı normal mi acaba bu

Kızlar ben de bugün 5+6 yım, halsizlik ve uyku hali dışında bir belirtim yok sağa sola dönüp uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ya da değişim olmadı normal mi acaba bu
normal bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor sonuçta

Kızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi 😔
Hiç canını sıkma canım, benim de ilk gebeliğim tamamen bu şekildeydi mayısta kürtaj yapıldı bana. Şuan tekrar hamileyim çok şükür kalp atışını da duyduk inşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalacaksın şu süreci güzelce atlat moralini de bozma gidenin yerini de hemen dolduruyor Allah💐🥰🥰

Selam kızlar. Benim bugün 6+3 oldu. Son günlerde iyice halsizliğim arttı. Asla ayakta duramıyorum. Tansiyonum sürekli düşük çıkıyor. Mide. bulantım ve baş dönmem var yer ayapımın altından gidiyo sanki. Bunun bir çözümü var mıdır. Tuzlu gıda tüketiyorum bol su içiyorum ancak tansiyonum çıkmıyor.

Küçük haplarda ise yarayabilir ama bu devasa hapta biraz zor olur. Zira zor yutuyorum büyüklüğünden 🤭
Bence doktorunuza danışıp sadece folik asit içeren hap alın ben de multivitaminli folik asit kullanıyordum (efa mom marka) doktorum bu haftalarda buna gerek yok mideni bulandırır diyerek folidays reçete etti.

Hiç canını sıkma canım, benim de ilk gebeliğim tamamen bu şekildeydi mayısta kürtaj yapıldı bana. Şuan tekrar hamileyim çok şükür kalp atışını da duyduk inşallah sende tez zamanda tekrar hamile kalacaksın şu süreci güzelce atlat moralini de bozma gidenin yerini de hemen dolduruyor Allah💐🥰🥰
Allah razı olsun canım, ben de Mayıs'ta kürtaj olmuştum ama yine nasip olmadı, vardır bir hayır diyorum, her şeyin hayırlısı, sizler sağlıkla kucaklarıniza alın inşallah 🤍

X