2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde senin gibi 5+3 kesen vardı minik 6+3 gittiğimde kese büyümüş bebek yoktu haftaya bakacağız korkma geç döllenme olabilir dedi stres oluyor illa ama bence minnaklar bizimledir
Bugün 7+5'te kalp atışını duyduk çok şükür canım. Sende nasıl durumlar? İnşallah duymuşsundur sen de

Bizde bugün 8 haftalik olduk çok şükür. Benimde 6 haftaya kadar hiç bulanmamıştı hiç bulanmayacak sanıp seviniyordum ama 2 haftadır özellikle sabah uyanınca öğlen sonuna kadar felaket bulanıyor akşama doğru hafifliyor hamile değilken daha çok yiyordum şimdi midem bulanacak diye korkudan tatlı şeyleri yemiyorum inşallah geçer mide bulantımız tek sağlıkla alalım da kucağımıza buna şükür napalim
Birde acayip göğsüm hassas yatamıyorum dokunamıyorum sütyen takınca daha kötü o yüzden biyere gitmekte istemiyorum sürekli uyku halim var yattığım yerde uyuyorum :)

Bugün 7+5'te kalp atışını duyduk çok şükür canım. Sende nasıl durumlar? İnşallah duymuşsundur sen de
Benim malesef boş gebelik sizlere güzel hayırlı hamilelikler doğumlar hayırlı evlatlarınız olsun inşallah . Hali iyi haberin için bekledim seni strese sokmayayım diye yazmadım dün senin adına da çok mutlu oldum beni listeden silebilirsin Herkese mutluluklar canlar .

Canım cok dusuncelısın Allah razı olsun kendımı suclu hıssettım bılmıyorum cok uzuldum Allah hepımızın sonunu hayretsın bu yol cok zorlayıcı cok uzuldum ne bıleyım ya of Allah kucagımızı boş bırakmasın

Göğüs ağrıları yenimi başladı benim göğüslerimde hiç ağrı yok ara ara kasilarim da batma oluyor 5+5 im henüz

Aynı durumdayım bugün 8+2 ama hala ağrıyor bi anda gelip gidiyor ani hareketten mi bilmiyorum

Canım, çok üzüldüm, Allah hayırlısını nasip etsin, ben de boş gebelik geçirdim, Nisan ayında kürtaj olmuştum, lütfen moralini bozma bak şimdi yeniden hamileyim, inşallah bu sağlıkla devam eder. Senin de öyle olur, hamile kalırsın tekrardan

Herkese merhabalar.
3 yaşında bir kızım 7 yaşında bir oğluşum var. Sürpriz bir şekilde korunurken üçüncü gebeliği öğrendim, dün kan verdim, 4+5 de 121 çıkmış beta, bana sanki düşük geldi kızlar.
Yarın tekrar baktiricam katlamış mi değer diye.. Ama o zamana kadar sormak istedim sizde nasıldı, kaçıncı hafta da kacla ogrendiniz

Duamdasın herkese ediyorum kendıme de nolcmız bellı deıl tabıkı aşlah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah
Hali merhaba canımm benide eklermisin sat 22 temmuz yaş 30 kese 5+3 alttan muayene ile MAŞALLAH diyim ALLAH tüm anne olmak isteyenlere gruptaki tüm arkadaşlara sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı Nasip etsin Çok Aminnn

Merhaba, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Benim regl gününden 3-4 gün geçtikten sonra 526 ydı değerim, kişiden kişiye değişir bence değer, endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…