- 24 Mayıs 2021
- 292
- 497
Süper sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahMinişimi gördum kalbını duydum Allah tamamını erdirsin insallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahMinişimi gördum kalbını duydum Allah tamamını erdirsin insallah:)
daha yeni 6+1 olmus her an gelebılır belkı bakalım nolcak saglıklı olsunda napalım
Ayyy ben suya hasret kaldım öyle içesin var ama içsem kusuyorum direkSu kuzum o da içebildiğim kadar. Mide bulantısından bazen su bile içemiyorum çünkü. Ama ben ilaç vs taraftarı değilim yani
Ben artık içebiliyorum 9.hafta itibariyle düzeldim kuzumAyyy ben suya hasret kaldım öyle içesin var ama içsem kusuyorum direk
Açım yiyemiyoruz susuyorum içemiyorum valla perişanıö şükür ne diyim geçer inşallahBen artık içebiliyorum 9.hafta itibariyle düzeldim kuzum
Çok şükür eşim yardım ediyor bana, annem uzakta ben gurbetteyimValla bisi diyim mi kavrulurduk anlasilan sana da yardim eden yok benimde yok hic kimsem ben limonatayi bilene yapamiorum dusun seninde sag kasigindan karninin sag tarafina dogru agri olusuyormu ? Ben mahfoldum 2 gundur
Bana arada halen adet olacakmis gibi agri var ama benim canımı en çok yakan şey rahmimde bazen şimşekler çakıyor, biri iğne batırıp duruyor gibi , 1 dakika falan sürüyor arada oluyor, bir de sabah uyandığımda goguslerim feci kötü. Yataktan kalkmak için bile hareket ederken sökülüyor gibi oluyor. Mide mide bulantısı iste. Çok sinir bozucuValla bisi diyim mi kavrulurduk anlasilan sana da yardim eden yok benimde yok hic kimsem ben limonatayi bilene yapamiorum dusun seninde sag kasigindan karninin sag tarafina dogru agri olusuyormu ? Ben mahfoldum 2 gundur
Hadi ya, bizi de haberdar et hayırlı jaberler inşallahKızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi
35 yaşımdayım, keseyi iki hafta önce görmüştükYas kac acaba kese gordunuz mu
9 hafta mı? Sizin sat ne zamandı?Ben artık içebiliyorum 9.hafta itibariyle düzeldim kuzum
Aaa kalbini duydunuz mu ? Çook sevindim sizin transfer tarihinizde 2 Ağustostu dimi ? Darısı başımıza inşallah o kadar merak ediyorum ki.daha yeni 6+1 olmus her an gelebılır belkı bakalım nolcak saglıklı olsunda napalım
Amin evet 2 agustos cok sukur:)Aaa kalbini duydunuz mu ? Çook sevindim sizin transfer tarihinizde 2 Ağustostu dimi ? Darısı başımıza inşallah o kadar merak ediyorum ki.
KorktumBenim 6+4 ' te başlamıştı, şu an 8. Haftadayım pik yapmış durumda
çok sevindim darısı bekleyen tüm annelere inşallahAmin evet 2 agustos cok sukur:)
Malesef sonuç olumsuz, ben çok küçük ihtimal de olsa 3 gün daha beklemek istedim, büyük ihtimalle cuma kürtaj olacağım Sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepinizHadi ya, bizi de haberdar et hayırlı jaberler inşallah
Smin insallah saglıklıca kucagımıza alalımda hayırlıca saglamcaçok sevindim darısı bekleyen tüm annelere inşallah
Cuma günü yine aynı hasteneye mi gideceksin peki canım başka bir yere daha mı gitsen?Malesef sonuç olumsuz, ben çok küçük ihtimal de olsa 3 gün daha beklemek istedim, büyük ihtimalle cuma kürtaj olacağım Sizler sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz
Çok uzuldum allah hayırlısını versın en kısa zamanda tekrar nasip etsın ınsallahKızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi
Amin cok tesekkur ederım hepımjz inşallahSüper sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah