- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
6. Haftadan sonra nasıl belirtiler gelecek çok merak ediyorumOnu zaten bulantıdan ötürü çok yedim kuzum yoğurtla. O ve salatalık
Benim 6.hafta itibariyle başladı bu olay6. Haftadan sonra nasıl belirtiler gelecek çok merak ediyorumşükür şu an bulantım yok
Aksine bişey yemeyip aç aç geziyorum sonra midem yanıyor yaBenim 6.hafta itibariyle başladı bu olayinşallah olmaz kuzum. Sık sık ağzına bi şeyler at
Kuzum ye. Sonradan kötü oluyor bu durum. Midem bulandı gece 4de kalktım yedim bi şeyler mecburenAksine bişey yemeyip aç aç geziyorum sonra midem yanıyor yakuruyemiş aldım gun içinde sürekli yiyeyim :)
Ben de acikiyorum o ara çok isim oluyor mesela, sonrasında kendime ne hazirlasam diyorum ne düşünsem canım istemiyor dün açlıktan bayilacaktim. Kuruyemiş, kuru meyve falan aldım şimdi yiyeyim onlarıKuzum ye. Sonradan kötü oluyor bu durum. Midem bulandı gece 4de kalktım yedim bi şeyler mecburenbişey dediğim de salatalık
Ye mutlaka kuzum sık sık az az ye dedi doktor bana. Mide bulantısı için tabi. Ama hamilelere genelde böyle diyorlarBen de acikiyorum o ara çok isim oluyor mesela, sonrasında kendime ne hazirlasam diyorum ne düşünsem canım istemiyor dün açlıktan bayilacaktim. Kuruyemiş, kuru meyve falan aldım şimdi yiyeyim onları
Elimden geleni yapıyorum kuzum inan annem i yakin zamanda kaybettim hep aklima onun yoklugu geliyor sonra kimsenin destek olmayisi.. Uamrim atlatirim.bu donemi de suyum eksik etmem guzel naif destegin icin bin kere sagol var olCanım hiç öyle yapma bak benim bir tane kaybım var, hep onu hatırlıyorum, şükrediyorum, olsun diyorum bu sefer yavrumu kucağıma alacağım inan ki böyle olup da kaybını yaşamak zor, o beni diri ve canlı tutuyor, kalk sen de, bol su içmeye çalış, tuzlu bir şeyler ağzına koymaya çalış, kıyamam sana yalnız değilsin karnında bebeğin seninle, onu hisset, senin için ayaktayım de ona, varlığıyla enerji bul lütfen canım
Elimden geleni yapıyorum kuzum inan annem i yakin zamanda kaybettim hep aklima onun yoklugu geliyor sonra kimsenin destek olmayisi.. Uamrim atlatirim.bu donemi de suyum eksik etmem guzel naif destegin icin bin kere sagol var ol
Tamamdır canım teşekkür ederim tavsiyelerin içinYe mutlaka kuzum sık sık az az ye dedi doktor bana. Mide bulantısı için tabi. Ama hamilelere genelde böyle diyorlar
ALLAHIM İNŞALLAH YAKiloyla alakasi yok aslinda bulantinin.
Hcg dalgalanmasindan oluyor. Hcg yükselişi durunca rahat edecegiz insallah.
nerde yaptırdınız acaba ücreti neydi ?Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım. Nifty fetal DNA testi. Kan almışlardı benden ve bebeğin sağlık durumuna bakmışlardı, bir sürü hastalık inceleniyor. Cinsiyetini de öğrenmiştik kesin olarak. 2li 3 lü tarama yaptırmadım bu sebeple. Bu gebeliğimde de aynı şekilde fetal DNA testi yaptıracağım. Çok memnun kalmıştım.
Yas kac acaba kese gordunuz muHerkese merhaba, son adet tarihim 6 temmuz, 26 temmuzda transfer olmuştum. Perşembe günü kalp atışını duyacağız inşallah miniğimin, beni de listeye ekleyebilirsiniz
nerde yaptırdınız acaba ücreti neydi ?
Benım nıye mıdem bulanmıyor:)
daha yeni 6+1 olmus her an gelebılır belkı bakalım nolcak saglıklı olsunda napalımKeşke benim de bulanmasa, Bugün krizlere girdim bulantıdan, bence yat kalk şükret canım bulantın yok diye