- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Yaa bayağı bayağı bebişin ben buradayım diyorinşallah zorlayıcı olmaz ben de mide bulantısı olayından hiç hoşlanmıyorum inşallah senin de bir an önce geçer
Kızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi
Evet evet bak bu sefer kalp atışını da duydunİnşallah canım, evet kendimi öyle avutuyorum zaten, başka çare yok diyorum, mecburen dayanacaksın, güzelce sonuçlanacak ama inandırıyorum kendimi
Cok gecmis olsun tatlim kendine dikkat et ayaklarindan usutmemeye calis ve belini sicak tut enfeksiyona bunlarda tetikliyor. Limonlu su ic arada sarimsak ye hergun bitane. Folikasit benim zfol die bir ilac hic kokusu yok biraz tuzlu parasi ama cok gidiyor. Aklinda bulunsun derim.Gunaydin kizlar.
Benim aile hekimine verdigim kan ve idrar tahlillerim vardi. Ancaj dun gidebildim sonuc icin. Yoğun demir eksikliği, yoğun idrar yolu enfeksiyonu ve folat eksikligi cikmis.
Demir ilacini yazdi ama idrar yolu enfeksiyonum için doktoruma yonlendirdi. Kasik agrisi yapiyor cok enfeksiyon. Bugun 13.30'da randevum var bakalim ne uygulayacak...
Bir de ben verdiği folik asiti degistirmesini isteyecegim. Multi vitamin olanlardan vermis ama o kadar iğrenç kokuyor ki resmen yem gibi. Midem alt ust oluyor
Valla bisi diyim mi kavrulurduk anlasilan sana da yardim eden yok benimde yok hic kimsem ben limonatayi bilene yapamiorum dusun seninde sag kasigindan karninin sag tarafina dogru agri olusuyormu ? Ben mahfoldum 2 gundur
Evet evet bak bu sefer kalp atışını da duydundarısı bana inşallah
Ya seninde boyle agrilarin vsr mi artik karnima kadar yurudu agrilarim hele tek basina kahvalti ölüm gibiBizim tarihlerimiz yakın canım, ben de gittikçe daha çok zorlanıyorum, tüm enerjim bitmiş gibi hissediyorum
Hastanenin asıl büyük kısmının radyolojisine gönderdi şimdi, kanamam olmadıCanım, tek doktorla kalma, muhakkak ki başka hastaneye de git, herhangi bir kanaman vs var mıydı
Hastanenin asıl büyük kısmının radyolojisine gönderdi şimdi, kanamam olmadı
Ben de çok oldu kuzumKızlar bugün sanırım 4+2 oluyorum. İshal başladı bu normal bir durum mu?
İnsallah dinlediginiz günler de gelecekİnşallah canım, hiç stres olma, 6+5 de gördük hem keseyi, hem de kalp atışı ama dinletmedi, 2 hafta sonra görüşelim dedi, sende göreceksin inşallah
Sen de herhangi bir şey yapmıs mıydın yavrum yoksa bol su mu içtin sadeceBen de çok oldu kuzum
Bu ara beynım error:)Tabloda var canım 28 7 temmuz 5+3 6+0
Ya seninde boyle agrilarin vsr mi artik karnima kadar yurudu agrilarim hele tek basina kahvalti ölüm gibiumarim duzeliriz
Kiyamam ya bende oyleyim boyle arada bir yazalim birbirimize ben cok duygusalim buaralar destekleyenimde yok kimsem yok mutfagin kapisinin onunde oturup agliyorum artik odereceye geldim disardan yemege de para dayanmior yoruldum artik cokİnşallah canım, var karnım ağrıyor, çok zor geliyorum işe, sanırım rapor almaya karar verdim, artık çok zorlanıyorum çünkü, kahvaltı yapamıyorum
Kiyamam ya bende oyleyim boyle arada bir yazalim birbirimize ben cok duygusalim buaralar destekleyenimde yok kimsem yok mutfagin kapisinin onunde oturup agliyorum artik odereceye geldim disardan yemege de para dayanmior yoruldum artik cok
Canım moralini bozma burda senin haftanda duymayanlar olmuştu sonra duydular gebelik bazen aşağıda oluşabiliyor bu durumda serklaj yapılarak gebelik devam ediyor inşallah öyle bi durumdur.eger sağlıksızsa zaten devam etmemesi gerekir. İnşallah öyle birşey olmaz sağlıkla devam ederKızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi
Su kuzum o da içebildiğim kadar. Mide bulantısından bazen su bile içemiyorum çünkü. Ama ben ilaç vs taraftarı değilim yaniSen de herhangi bir şey yapmıs mıydın yavrum yoksa bol su mu içtin sadece
Evet evet bebisler varken ilaçlar tehlikeli geliyor bana da. Haşlanmış patates duymuştum ilerlerse onu yapayım ben deSu kuzum o da içebildiğim kadar. Mide bulantısından bazen su bile içemiyorum çünkü. Ama ben ilaç vs taraftarı değilim yani
Onu zaten bulantıdan ötürü çok yedim kuzum yoğurtla. O ve salatalıkEvet evet bebisler varken ilaçlar tehlikeli geliyor bana da. Haşlanmış patates duymuştum ilerlerse onu yapayım ben de