2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bayağı bayağı bebişin ben buradayım diyor inşallah zorlayıcı olmaz ben de mide bulantısı olayından hiç hoşlanmıyorum inşallah senin de bir an önce geçer

İnşallah canım, evet kendimi öyle avutuyorum zaten, başka çare yok diyorum, mecburen dayanacaksın, güzelce sonuçlanacak ama inandırıyorum kendimi

Kızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi

Canım, tek doktorla kalma, muhakkak ki başka hastaneye de git, herhangi bir kanaman vs var mıydı

Cok gecmis olsun tatlim kendine dikkat et ayaklarindan usutmemeye calis ve belini sicak tut enfeksiyona bunlarda tetikliyor. Limonlu su ic arada sarimsak ye hergun bitane. Folikasit benim zfol die bir ilac hic kokusu yok biraz tuzlu parasi ama cok gidiyor. Aklinda bulunsun derim.

Valla bisi diyim mi kavrulurduk anlasilan sana da yardim eden yok benimde yok hic kimsem ben limonatayi bilene yapamiorum dusun seninde sag kasigindan karninin sag tarafina dogru agri olusuyormu ? Ben mahfoldum 2 gundur

Bizim tarihlerimiz yakın canım, ben de gittikçe daha çok zorlanıyorum, tüm enerjim bitmiş gibi hissediyorum

İnşallah canım, var karnım ağrıyor, çok zor geliyorum işe, sanırım rapor almaya karar verdim, artık çok zorlanıyorum çünkü, kahvaltı yapamıyorum
Kiyamam ya bende oyleyim boyle arada bir yazalim birbirimize ben cok duygusalim buaralar destekleyenimde yok kimsem yok mutfagin kapisinin onunde oturup agliyorum artik odereceye geldim disardan yemege de para dayanmior yoruldum artik cok

Kiyamam ya bende oyleyim boyle arada bir yazalim birbirimize ben cok duygusalim buaralar destekleyenimde yok kimsem yok mutfagin kapisinin onunde oturup agliyorum artik odereceye geldim disardan yemege de para dayanmior yoruldum artik cok

Canım hiç öyle yapma bak benim bir tane kaybım var, hep onu hatırlıyorum, şükrediyorum, olsun diyorum bu sefer yavrumu kucağıma alacağım inan ki böyle olup da kaybını yaşamak zor, o beni diri ve canlı tutuyor, kalk sen de, bol su içmeye çalış, tuzlu bir şeyler ağzına koymaya çalış, kıyamam sana yalnız değilsin karnında bebeğin seninle, onu hisset, senin için ayaktayım de ona, varlığıyla enerji bul lütfen canım

Kızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi
Canım moralini bozma burda senin haftanda duymayanlar olmuştu sonra duydular gebelik bazen aşağıda oluşabiliyor bu durumda serklaj yapılarak gebelik devam ediyor inşallah öyle bi durumdur.eger sağlıksızsa zaten devam etmemesi gerekir. İnşallah öyle birşey olmaz sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…