2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim.
Folafect diye folik asit iceren multivitamin verdi ama 1 gün içiyorsam 3 gün içemiyorum. Leş gibi bir kokusu var ve boğazıma yapışıp kalıyor kokusu.

Ben de yaptıracağım idrar tahlili, banada verdi doktor, enfeksiyon bende de var, hele ki su içmediğim zaman tamamen zıvanadan çıkıyor, o da ağrı yapıyor ben de öyle düşünüyorum, doktor bana 3 aylık olana kadar hiçbir şey vermiyoruz, sirke kullanabilirsin demişti, ben yapamadım ama

Bana ilk hamileligimde bircok cesit ilac verildi enfeksiyon icin ama ilk üç aylik donemde miydi hatirlamiyorum.
Bir gideceğim bakalim ne diyecek.

bende 30 yaşındayım kilo da var hoş yan komşum zapzayıftı kusmaktan her gün hastanedeydi

insandan insana değişiyor

Kan tahlillerim yapıldı 4 tüp kan verdim tepeden tırnağa bakıldı herşeye ve bir idrar testi .sonuçlar temiz çıktı .Hafif idrar yolu enfeksiyonu görüldü ilk üç ay ilaç veremiyorum dedi doktor bol su icmemi önerdi . İlk 3ay folik asit ve (magnezyum kullanıyordum zaten kullanmaya devam edebilirsin dedi ilerde oluşabilecek kramp ve kasılmalar için faydaliymis .3 ay sonra imom omega 3 gecelim dedi hamileler için multivitamin taksviyesiymis .

Canım sen hamile misin, gruba yazdığını fark etmemişim, çok sevindim, tebrik ederim

Ben arada ishal oluyorum, bol bol su iç, doktora söylemiştim beklenen bir durum değil, enfeksiyon kaynaklıdır demişti
Eveet canimm, çok teşekkür ederim nasıl dua ettiysek bak aynı grupta buluştuk tekrar

Su içmeye dikkat ediyorum, dr'uma söyleyeyim o zaman devam ederse enfeksiyon ne kaynaklı olabiliyormus canım bir şey söyledi mi? Bir de herhangi bir ilaç verdi mi kendi mi geçmesi lazim

Evet gerçekten öyle şu an çok mutlu oldum seni görünce İnşallah güzel ilerler bu hamileliğimiz, birlikte doğururuz, bizi birbirimize bağlayan sebepler olduğuna karar verdim şu an

Demedi canım, düzeldi 2 gün sürdü, epeyce zorlandım, hava değişikliğinden olabilir ama benimki canım bağırsaklarım hep sorunlu ama sık çıkmasam da ishal gibiyim

İnşallah canım benim gerçekten öyle 5 Mayıs gozukuyor doğum ama nisana da kayabilirim gibi geliyor o yüzden burayı da takip ediyorum insallah bu sefer bebislerin hareketlerini kıyafetlerini konuşacağız

O zaman şu an yapabilecegim tek şey bol su içmek, insallah bir an önce geçer seninki de

İnşallah canım, benim de 8 Nisan gibi ama bakalım hayırlısı, erkenden de doğabilirler, yaklaşık aynı zamanda diliminde doğum yapacağız nasipse, nasıl gidiyor hamilelik peki, nasılsın

İnşallah canım, benim de 8 Nisan gibi ama bakalım hayırlısı, erkenden de doğabilirler, yaklaşık aynı zamanda diliminde doğum yapacağız nasipse, nasıl gidiyor hamilelik peki, nasılsın
Fena değil, çok çabuk aciktigimi hissediyorum ama bişey yedigimi hayal edince de canım istemiyor koku hassasiyetim çok fazla bir de her yer her şey kokuyor gibi hissediyorum. Uyku düzenim bozuldu erken kalkıyorum hep, bir de dün adet ağrıları gibi ağrılarım olmaya başladı. Göğüsler ve bel ağrısı klasik zaten bugün de ishal olayi başladı işte
Senin nasıl gidiyor

Benim son bir kaç gündür baya fena, bulantı ilacını içmeyeyim dedim, demez olaydım, meğerse o tutuyormuş beni, mahvoldum, dün iş yerinde de almak zorunda kaldım, epeyce halsizim, işten gelince hep uyuyorum gerçekten artık günleri sayıyorum, bir yandan mutluyum ama bir yandan da şafak sayan asker gibi hissediyorum

Yaa zorluyor muu ne zaman başladı bulantin? Gün içinde uykusuzluk olayı bende de var ama şükür zorlanmiyorum şu an erken dönem olduğu için mi bilmiyorum ama böyle sürer inşallah bazen unutuyorum hamile olduğumu dün ağrıyla biraz hissettirdi, korkuttu ama onun haricinde bulantı olmadı sukur

Canım 6+4 te başladı benim bulantı, çok bulanıyor midem, ilaç içiyorum, gittikçe enerjim sönmüş gibi hissediyorum, başlarda çok iyiydim, iştahım açıktı, şimdi yiyemiyorum, mesela çaydan nefret ettim, görmeye hile tahammül edemiyorum o derece yani, inşallah senin öyle olmaz güzelce geçirirsin

Yaa bayağı bayağı bebişin ben buradayım diyor inşallah zorlayıcı olmaz ben de mide bulantısı olayından hiç hoşlanmıyorum inşallah senin de bir an önce geçer

Valla bisi diyim mi kavrulurduk anlasilan sana da yardim eden yok benimde yok hic kimsem ben limonatayi bilene yapamiorum dusun seninde sag kasigindan karninin sag tarafina dogru agri olusuyormu ? Ben mahfoldum 2 gundur

Kızlar kalp atışı duyulamadi malesef, kese etrafı da düzensiz, kese olması gerekenden aşağıda sağlıksız gebelik olabilir dedi malesef, büyük hastanenin radyolojisine yolladı oraya gidiyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…