2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum ye. Sonradan kötü oluyor bu durum. Midem bulandı gece 4de kalktım yedim bi şeyler mecburen 🥲 bişey dediğim de salatalık
Ben de acikiyorum o ara çok isim oluyor mesela, sonrasında kendime ne hazirlasam diyorum ne düşünsem canım istemiyor dün açlıktan bayilacaktim. Kuruyemiş, kuru meyve falan aldım şimdi yiyeyim onları 🌸

Ben de acikiyorum o ara çok isim oluyor mesela, sonrasında kendime ne hazirlasam diyorum ne düşünsem canım istemiyor dün açlıktan bayilacaktim. Kuruyemiş, kuru meyve falan aldım şimdi yiyeyim onları 🌸
Ye mutlaka kuzum sık sık az az ye dedi doktor bana. Mide bulantısı için tabi. Ama hamilelere genelde böyle diyorlar

Canım hiç öyle yapma bak benim bir tane kaybım var, hep onu hatırlıyorum, şükrediyorum, olsun diyorum bu sefer yavrumu kucağıma alacağım inan ki böyle olup da kaybını yaşamak zor, o beni diri ve canlı tutuyor, kalk sen de, bol su içmeye çalış, tuzlu bir şeyler ağzına koymaya çalış, kıyamam sana yalnız değilsin karnında bebeğin seninle, onu hisset, senin için ayaktayım de ona, varlığıyla enerji bul lütfen canım 🙏🏻💐
Elimden geleni yapıyorum kuzum inan annem i yakin zamanda kaybettim hep aklima onun yoklugu geliyor sonra kimsenin destek olmayisi.. Uamrim atlatirim.bu donemi de suyum eksik etmem guzel naif destegin icin bin kere sagol var ol 💓

Elimden geleni yapıyorum kuzum inan annem i yakin zamanda kaybettim hep aklima onun yoklugu geliyor sonra kimsenin destek olmayisi.. Uamrim atlatirim.bu donemi de suyum eksik etmem guzel naif destegin icin bin kere sagol var ol 💓

Çok üzüldüm, Rabbim cennetinde ödüllendirsin ama bak sen anne oluyorsun şu an lütfen dik dur, bizler mecburuz anne oluyoruz, ben de öyleydim ufacık şeyden ağlıyordum, zorlanıyordum ama şu an mecburum, henüz kimseye söylemedim hamileliğimi o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum 💐 Unutma sen güçlü olursan bebeğin de güçlülüğünü hep destekler 🪷

Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım. Nifty fetal DNA testi. Kan almışlardı benden ve bebeğin sağlık durumuna bakmışlardı, bir sürü hastalık inceleniyor. Cinsiyetini de öğrenmiştik kesin olarak. 2li 3 lü tarama yaptırmadım bu sebeple. Bu gebeliğimde de aynı şekilde fetal DNA testi yaptıracağım. Çok memnun kalmıştım.
nerde yaptırdınız acaba ücreti neydi ?

Herkese merhaba, son adet tarihim 6 temmuz, 26 temmuzda transfer olmuştum. Perşembe günü kalp atışını duyacağız inşallah miniğimin, beni de listeye ekleyebilirsiniz 🌸

nerde yaptırdınız acaba ücreti neydi ?

Ben 2020 aralıktı sanırım yaptırmıştım. Doktorum ayarlamıştı. Testi yapan firmanın hemşiresi kliniğine gelip kan almıştı. 34 yaşıma denk geliyordu doğumum bu sebeple fetal dna daha iyi olur 2li 3lü ye gerek kalmaz dedi isteğe bağlı sundu eşimle hemen kabul ettik. Nifty ydi bizim yaptırdığımız test. Ne kadar ödediğimiz hatırlamıyorum ama kurla birlikte artmıştır fiyatları.

X