2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy hanımlar 5haftalık miğde bulantısı var bişi yediğimde çıkıyor yemedigimde bulantı oluyor of of

Ayyy hanımlar 5haftalık miğde bulantısı var bişi yediğimde çıkıyor yemedigimde bulantı oluyor of of
Kıyamam ya, ben 7+1 deyim midem bulanmıyo ama yanıyo bi de koku hassasiyeti. Doktor tadını çıkar dedi midem bulanmıyo diyince

Limonata yapcak takatim olsa yaparimda yokki takatim hic
Ahh sen beni görsen:) limonların kabuklarını rendele 10 dk yat, suyunu sık 10 dk yat, tansiyon düşüklüğü mahvediyor beni de görseniz ayılıp bayılıyorum Allahtan hamilelik yaza denk gelmedi yoksa napardık kızzz

Çok az ye kuş kadar, git gel durmadan mutfağa, yemege abanma yani doyurma karnını. Sindirim sistemi yavaşlıyor o yüzden kaldırabilecek kapasitede yemen lazım

Kıyamam ya, ben 7+1 deyim midem bulanmıyo ama yanıyo bi de koku hassasiyeti. Doktor tadını çıkar dedi midem bulanmıyo diyince
Kesinlikle valla maşallah rabbim bozmasın benim miğdem yanıyor bişi yediğimde çıkıyor

Gunaydin kizlar.
Benim aile hekimine verdigim kan ve idrar tahlillerim vardi. Ancaj dun gidebildim sonuc icin. Yoğun demir eksikliği, yoğun idrar yolu enfeksiyonu ve folat eksikligi cikmis.
Demir ilacini yazdi ama idrar yolu enfeksiyonum için doktoruma yonlendirdi. Kasik agrisi yapiyor cok enfeksiyon. Bugun 13.30'da randevum var bakalim ne uygulayacak...
Bir de ben verdiği folik asiti degistirmesini isteyecegim. Multi vitamin olanlardan vermis ama o kadar iğrenç kokuyor ki resmen yem gibi. Midem alt ust oluyor

çok geçmiş olsun canım benim
bende mide bulantısından bayılacağım

Günaydın canım çok geçmiş olsun,

Hangi folik asit kullanıyorsun?

benim ilk hamileliğim çok zor geçiyhor
İlk hamileligim cok kolaydi, hatta ben bile şaşırmıştım. Hem hamileligim hem doğumum hem de dogum sonrasi cok kolaydi.
Ama ikinci daha en baştan zorlamaya başladı.
Tabi ilk hamileligimde 27 yaşındaydım. Suan 34. Onun da etkisi olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…