Ben ıcıyorum ama sankı 3 gundur su ıcmemıs gbı 2 dakka sonra gene iciyorum cok garip dilin damagım kuruyorHem de nasıl su içmek ve tuvalete gitmek arasında mekik dokuyorum ben
Bu sıcaklarda en faydalısı ama ya su içemeyenler bile zorlasın kendini hamilelikte bol su içmek önemliymişBen ıcıyorum ama sankı 3 gundur su ıcmemıs gbı 2 dakka sonra gene iciyorum cok garip dilin damagım kuruyor
Ben de su zehırlenmesı yasıcamBu sıcaklarda en faydalısı ama ya su içemeyenler bile zorlasın kendini hamilelikte bol su içmek önemliymiş
Ben normalde de çoook su içerim o yüzden bir fark yok.Cok susuyor musunuz kızlar
Offf o bende de var ya. İLerleyen dönem de daha da artacak. İnşallah en rahat şekilde geçirebiliriz.Bacaklarım agrıyor kramplıca
Ben de bi de pıhtı olayı var Allah sonumuzu hayretsın:)Offf o bende de var ya. İLerleyen dönem de daha da artacak. İnşallah en rahat şekilde geçirebiliriz.
Sen doktoruna mutlaka söyle. Bacaklarım böyle böyle de, ona göre ilaç versin pıhtı sorunun da varsa. O zaman sıkınt olmaz içn rahat olsun.Ben de bi de pıhtı olayı var Allah sonumuzu hayretsın:)
Kullanıyorum ıgne ılac canım benimki tup bebek haberli doktorum sag olasın:)Sen doktoruna mutlaka söyle. Bacaklarım böyle böyle de, ona göre ilaç versin pıhtı sorunun da varsa. O zaman sıkınt olmaz içn rahat olsun.
Ben de bi de pıhtı olayı var Allah sonumuzu hayretsın:)
Tam kodunu unuttumda adi factor v leiden heterozigot canım ondan zaten annemde baktırdı onda da var varisi de var kesin bar yani:) bende de varisler cortlsmaya basladıÇok geçmiş olsun. Trombofili paneline baktılar mı canım hangisi ya da hangileri pozitif? Bende mthfr c olan homozigot çıktı. Geçen gebeliğimde kan sulandırıcı vermişti doktor bakalım bunda hap mı iğne mi verecek yarın randevum.
Aynısı bizimde annemde de var hatta ben 8 aylık doğmuşum bacağına pıhtı attı diye. Allah korusun hepimiziTam kodunu unuttumda adi factor v leiden heterozigot canım ondan zaten annemde baktırdı onda da var varisi de var kesin bar yani:) bende de varisler cortlsmaya basladı
Aa a ben de o yastıga bakayım hakkımızda hayırlısı olsun canım:)Aynısı bizimde annemde de var hatta ben 8 aylık doğmuşum bacağına pıhtı attı diye. Allah korusun hepimiziHer gün yavaş tempolu en az 15 dk yürümeye çalışıyorum canım ben sana da öneririm. Bi de varis yastığı diye bir şey aldım ayağı yatakta yukarıya dikmek için. Bilmiyorum işe yarar mı gerekli mi gereksiz mi
Aa a ben de o yastıga bakayım hakkımızda hayırlısı olsun canım:)
Hiçbir şeydenKızlar bir sey daha sorcam 4 5 gundur goguslerıme dokunamıyorum ama bugun söndü resmen agrısı da cok azaldı nedenki
Aa benım de öyle:)Hiçbir şeydenBazen ağrıyacak bazen ağrımayacak. Benimki sabahları hassas oluyor gün içinde rahatım mesela
Susamak ne kelime. Sanki bütün gün su içmemiş, çöllerde kavrulurmuş gibi.Cok susuyor musunuz kızlar
O zaman sorun yok gerçi hiç hassasiyet olmasa da sorun yokAa benım de öyle:)
AynısıSusamak ne kelime. Sanki bütün gün su içmemiş, çöllerde kavrulurmuş gibi.