2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bi de pıhtı olayı var Allah sonumuzu hayretsın:)

Çok geçmiş olsun. Trombofili paneline baktılar mı canım hangisi ya da hangileri pozitif? Bende mthfr c olan homozigot çıktı. Geçen gebeliğimde kan sulandırıcı vermişti doktor bakalım bunda hap mı iğne mi verecek yarın randevum.

Tam kodunu unuttumda adi factor v leiden heterozigot canım ondan zaten annemde baktırdı onda da var varisi de var kesin bar yani:) bende de varisler cortlsmaya basladı

Kızlar bir sey daha sorcam 4 5 gundur goguslerıme dokunamıyorum ama bugun söndü resmen agrısı da cok azaldı nedenki

Tam kodunu unuttumda adi factor v leiden heterozigot canım ondan zaten annemde baktırdı onda da var varisi de var kesin bar yani:) bende de varisler cortlsmaya basladı
Aynısı bizimde annemde de var hatta ben 8 aylık doğmuşum bacağına pıhtı attı diye. Allah korusun hepimizi Her gün yavaş tempolu en az 15 dk yürümeye çalışıyorum canım ben sana da öneririm. Bi de varis yastığı diye bir şey aldım ayağı yatakta yukarıya dikmek için. Bilmiyorum işe yarar mı gerekli mi gereksiz mi

Aa a ben de o yastıga bakayım hakkımızda hayırlısı olsun canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…