2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben 3 gündür Prilam kullanmıyorum, dayanmaya çalışıyorum ama iştahım gitti, canım hiçbir şey yemek istemiyor ağzıma zorla lokma koyuyorum, sizler ne durumdasınız, iştahınız var mı

Son düzenleme:
hoşgeldin bebeğim

merhaba benide ekler misiniz? :)

yaşım : 30
ilk hamileliğim
sat : 14 TEmmuz
kese:4 hafta 5 günlükken görülmüştü

ya ayrıca benim kafama çok takıldı sürekli kan testi vermemiz gerekiyor mu ? gidip bu akşam vereyim mi ?

Ben de en çok önerilen şeylerden diye biliyordum. Meyvelileri sıkıntı ama sadesini günde 1 tane için diyorlardi. Şaşırdım şimdi. Ne içeceğiz hakikaten
Doktorunuza sorun en iyisi kızlar büyük ihtimalle günde 1 taneyi sorun yapmaz daha fazla içen varsa uyarmak istedim dediğim gibi ben de yeni okudum

Hayırlısı olsun tebrik ederim kan testini beta hcg düzenli artıyor mu diye veriyor veren kişiler kimyasal gebelik mi değil mi diye ama sizin kese görünmüş zaten kan vermenize gerek yok doktor istemediği sürece. Bundan sonraki heyecan kalp atışı duymak olacak sizde

Kızlar merhaba bana da cevap verirseniz sevinirim. Tüp bebek annesi Olcam Allah nasip ederse. Transfer tarihime göre bugün 7+3. 6+6 da doktora gittim kalp atışı duyulmadı ama yolk saç oluşmuştu doktor olumsuz konuştu sizler de bu zamanda duymayan var mı

ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun kaç gündür aklıma takıldı

Annisler aclik durumunuz nasil? Ben cok hizli acikiyorum ve aclik hissi sanki birden geliyor. Söyle söyleyeyim bir kedi midemi cirmikliyor sanki Aclik hissettigim anda da mide bulantisi geliyor. Ben hep yiycem mi ya, zaten istahim cok acik bunu nasil kontrol altina alabilirim ?

Ben de bunu sormuştum, midem çok kötü benim, iştahım kapandı yemiyorum hiçbir şey nasıl olacak böyle bilmiyorum son 2 gündür suyu bile zorla içiyorum

benimde sürekli bulantım var ya

kız olurmuş çok bulantı da öyle bir şey bilen var mı

Hiç fikrim yok Prilam içmeyi bıraktım, vücudum kendi dengesini bulsun istiyorum, zorlanıyorum da ama hiç iştahım yok bu sabah dondurma bile yemedim, her sabah uyanınca yiyordum onu da canım istemedi

Ay tabire öldüm 'kedi midemi cırmıklıyor' çok tatlı aynısı vallahi. Çalışma masama kuru üzüm ve fındık koydum habire tırtıklıyorum abur cubur ya da büyük bi porsiyon yemek yememek için çünkü sürekli açım

Hayırlı olsun Doktor ne dedi ki? 4 gün geçmiş aradan keşke yine gitseydiniz ya da başka bir doktora?

aa hemen neden olumsuz konuşuyor ki.. kese 20 mm olduğunda kalp atışı duyulur dedi bana dr. bu hafta artık kalp duyulur. bende perşembe gidicem kalp atışı için.

Selam kızlar bugün 7+1 kalp atışını dinlemek için gittik doktor karından zor duyduk alttan da bakalım dedi ben tereddüt edince hiçbir problem olmaz korkma dedi alttan bakınca gayet güzel duyduk gördük bebişimizi 76 kiloyum doktor göbekten dolayı duyamadık hiç kilo almıcaksın hamilelikte falan dedi sinir etti biraz da size sorum olucak sizce herhangi bir problem olur mu alttan muayene olması içim içimi yiyor sabahtan beri Hali @Afratafrac

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…