Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar korkuyorum ki negatif görmekten bir de iğne etkisi geçmiş midir ne dersiniz?
Şimdiye geçmiştir canım. Evet negatif görmek insanı çok üzüyor gerçekten umarım tutmuştur bı sefer ❤️
Y YagmurrTanem
Kilo:72
Çocuk:2.
Sat: 24 Ekim
Kese: -
Kalp atışı: -
Tahmini cinsiyet: Henüz yok
BDT: 30 Temmuz ama ilki sezeryan oldugu için muhtemelen 15-22 Temmuz arası

Merhabalar, ben henüz yeni öğrendim ama hemen koştum :) inşallah haftaya kontrole gideceğim
Hoşgeldin canım buraya daaaa ❤️

Aslan bi oğlan olursa fena 😅
Eşim aslan. Görümcem aslan. Ailede bir çok aslan var. Kendi için iyi ama etrafı için zor. 😄

Benim kız yengeç ve gamsız. Her burcun karaktere etkisi, aynı olmuyor. :KK51:

Bana da burada bulantın cok değil, erkek olabilir dediler. Ondan acaba mı diyorum ama kız istiyorum yine :oops:

Ahhahahahha 😂😂😂 Sizin aileye bir kız çok güzel yakışır 😍

Bi arkadaşım var, iki oğlandan sonra bir tane daha doğurdu, o da oğlan. Evde dört erkek, bir kadın. Diyor ki, benim de kaderim buymuş. Hayatım yerden pantolon ve çorap teki toplamakla geçecekmiş. :-)

Benim dikkatimi çeken, bu sene sanki 2 ve 3. Çocukların sayısı ilk çocuklarla aynı yoğunlukta. Denk gibi. 2012 Temmuz annelerindeyken ben, 10 tane ilk çocuk varsa, bir tane 2. Çocuk Vardı.

Ve anne yaşları 20lerde iken, bu seneki gruba bakıyorum ortalama 30larda.

Bunlar bizzat benim gördüğüm farklar.
Ahhahahha bende aslanım bu sene kardeşim doğum yaptı çok bekledim ki teyzesi ile aynı olsun ama olmadı. Onlarla çok dalga geçtim eşimin kardeşi de yengeç dedim ona benzeyecek yandınız falan şimdi benimki de yengeç olacak yiğenimle aralarında 1 sene bile olmayacak tam 🤍 burçlar sadece burç olarak etkili değil yükseleni var ayı var yok evleri var o yüzden takılmayalım 🤪🤪 kendimi kandırıyorum 😅

Ayy kızlar valla bende iş dönüşü otobüste çok fena oluyorum iki gündür kendimi zor atıyorum dışarı bulantıdan eşimde maske tak diyor. bilemedim yemek yiyeme ve sanki dünyaları yemiş durumdayım gak guk geziyorum🫢
hastanede çalııyorum bende maske de fayda etmiyor her insan kokuyor gibi bana yemekhanenin önünden geçemiyorum kokudan. ama sürekli de acıkıyorum yemek istiyorum çok garip bi döngüdeyim

X