2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sabahları kalktgimda kusuyorum ama resmen hava çıkıyor bir de mide öz suyu, onu çıkarınca rahatlıyorum, yemekten sonra ki siskinlige maden suyu ve zencefilli ihlamurlu Ballı çay iyi geliyor, su icebilecegini düşündüğün her an su iç yanından şişeni ayırma, prilam Dr diye Bi ilaç varmış ben hala 2. Randevuma gidemedim ilk randevuda zaten doktor insan gibi ilgilenmedi, doktoru değiştirdim ilaç yazdiracagim, sabah 9 da uyanıyor vücudum gün içinde çok uykusuzum bir sürü işim var evi toparlayıp yemek yapmam lazım ama gram halim yok, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum vallahi.
Zor zamanlar bizi bekliyor Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🥲 o ilaçtan bende isteyeceğim sanırım faydasını gören çok olmuş

Benim kasiklarima rahmime her an adet olacakmis gibi o ağırlık biniyor, derhal yatağa geçip uzanıyorum, çok ayakta kaldığımda oluyor genellikle. Sabah uyanmak benim için gece kamyon çarpmış gibi. Goguslerim uyuşmuş, kalbim pır pır, deli gibi uykum var ama midem gurr gurr gurr durmuyor tuvalete sıkışıyor bağırsaklarım. Mecbur iki gözüm kapalı tuvalete gidiyorum, öğürüyorum. Napalim mecbur.
Valla benimde oyle ama kabizligim cok benim hele strest yasarsam o gun tamamen gaz bombasi oluyorum :KK43: Zor ama napalim dayanacagiz bebisler icin

Kalp atışında ne sormalıyız deneyımlı arkadaslar?
Gecen kese de yolk sacını sormadım cunku bılmıyordum tedirgin oldum sımdı bari kalp atışında bilgili gideyım:)

X