- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Offf benim de sabahları kalkarken öyle acıyor ki.Hiçbir şeyden Bazen ağrıyacak bazen ağrımayacak. Benimki sabahları hassas oluyor gün içinde rahatım mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf benim de sabahları kalkarken öyle acıyor ki.Hiçbir şeyden Bazen ağrıyacak bazen ağrımayacak. Benimki sabahları hassas oluyor gün içinde rahatım mesela
Sütyen de kötü yapıyor kopçasını çıkarıyorumOfff benim de sabahları kalkarken öyle acıyor ki.
Ben evde asla giymiyorum sütyen. dışarıda ise zulüm. Acama şu kumaş sütyenlerden mi almak lazım. Ya da sporcu sütyeni gibi ama hafiften bol.Sütyen de kötü yapıyor kopçasını çıkarıyorum
Hiç kullanmadım ama olabilir ben de hep niyet ediyordum bir tane alıp denemek lazım, bu arada dün sudan konuşuyordunuz ya maden suyu içmek rahim kasılması yapıyormuş dün burada okudum dikkat edin kızlar. Hatta okurken maden suyumu yeni bitirmiştimBen evde asla giymiyorum sütyen. dışarıda ise zulüm. Acama şu kumaş sütyenlerden mi almak lazım. Ya da sporcu sütyeni gibi ama hafiften bol.
Sütyen de kötü yapıyor kopçasını çıkarıyorum
Ben evde asla giymiyorum sütyen. dışarıda ise zulüm. Acama şu kumaş sütyenlerden mi almak lazım. Ya da sporcu sütyeni gibi ama hafiften bol.
Hiç kullanmadım ama olabilir ben de hep niyet ediyordum bir tane alıp denemek lazım, bu arada dün sudan konuşuyordunuz ya maden suyu içmek rahim kasılması yapıyormuş dün burada okudum dikkat edin kızlar. Hatta okurken maden suyumu yeni bitirmiştim
Badem yagini tavsiye ederim.Kızlar benimde göğsüm çatlamış 7+1 olduk göğüslerim şimdiden çatlamaya başladı ben şok çatlak kremi için daha erken diye düşünüyordum keşke başlasaydım dedim
Foto mu attın link mi canım görünmüyorSu tarz sütyenlerden giyiyorum ben artik- tam bu marka degil de iste ornek verdim, benzeri diyelim. Cok rahat ettim, hem iyi sariyor, hem de cok yumusak. Sütyensiz gezemem ben, aciyor öyle.
Ay ben de ilk defa 4 Eylül de gidceceğim. İnşallah o gün ikimizde duyarız. Benim o gün 6+6 olacak nasipse.merhaba beni de ekler misiniz? :)
kalp atışlarını 4 eylülde duyacağım inşallah
"Su tarz" yaziyor ya, onun üstüne tiklayinca cikmasi lazim.Foto mu attın link mi canım görünmüyor
Ben kışın giymiyorum, kalın kazakalrdan hiç belli olmuyoİşe gitmesem asla takmayacağım, çok zorlanıyorum kızlar, hemen de bedeni büyüdü yeni aldım büyük beden, hatta geçenler de takmadan gelmeyi bile düşündüm lâkin eşim izin vermedi
Oglumda hamileligimi maden suyu ile gecirdim. Hamilelikte faydali olduğu söyleniyordu. Sürekli yeni bir seyler çıkıyor ortaya.Hiç kullanmadım ama olabilir ben de hep niyet ediyordum bir tane alıp denemek lazım, bu arada dün sudan konuşuyordunuz ya maden suyu içmek rahim kasılması yapıyormuş dün burada okudum dikkat edin kızlar. Hatta okurken maden suyumu yeni bitirmiştim
Ben kışın giymiyorum, kalın kazakalrdan hiç belli olmuyo
Oglumda hamileligimi maden suyu ile gecirdim. Hamilelikte faydali olduğu söyleniyordu. Sürekli yeni bir seyler çıkıyor ortaya.
Ben de faydalı sanıyordum dün özellikle canım soğuk bişey istediğinde maden suyunu seçmiştimOglumda hamileligimi maden suyu ile gecirdim. Hamilelikte faydali olduğu söyleniyordu. Sürekli yeni bir seyler çıkıyor ortaya.
Evet bundan"Su tarz" yaziyor ya, onun üstüne tiklayinca cikmasi lazim.
Ben de içerdim çok olmasa da. Burda duydum ilk defaOglumda hamileligimi maden suyu ile gecirdim. Hamilelikte faydali olduğu söyleniyordu. Sürekli yeni bir seyler çıkıyor ortaya.
Ay inşallah yarabbim benim şuanda 7hafta oldu, tatile gideceğim için 4 Eylül'de duyacağız :)Ay ben de ilk defa 4 Eylül de gidceceğim. İnşallah o gün ikimizde duyarız. Benim o gün 6+6 olacak nasipse.