2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evde asla giymiyorum sütyen. dışarıda ise zulüm. Acama şu kumaş sütyenlerden mi almak lazım. Ya da sporcu sütyeni gibi ama hafiften bol.
Hiç kullanmadım ama olabilir ben de hep niyet ediyordum bir tane alıp denemek lazım, bu arada dün sudan konuşuyordunuz ya maden suyu içmek rahim kasılması yapıyormuş dün burada okudum dikkat edin kızlar. Hatta okurken maden suyumu yeni bitirmiştim 😂

Kızlar benimde göğsüm çatlamış 7+1 olduk göğüslerim şimdiden çatlamaya başladı ben şok 😀 çatlak kremi için daha erken diye düşünüyordum keşke başlasaydım dedim

Su tarz sütyenlerden giyiyorum ben artik- tam bu marka degil de iste ornek verdim, benzeri diyelim. Cok rahat ettim, hem iyi sariyor, hem de cok yumusak. Sütyensiz gezemem ben, aciyor öyle.
Ben evde asla giymiyorum sütyen. dışarıda ise zulüm. Acama şu kumaş sütyenlerden mi almak lazım. Ya da sporcu sütyeni gibi ama hafiften bol.
Hiç kullanmadım ama olabilir ben de hep niyet ediyordum bir tane alıp denemek lazım, bu arada dün sudan konuşuyordunuz ya maden suyu içmek rahim kasılması yapıyormuş dün burada okudum dikkat edin kızlar. Hatta okurken maden suyumu yeni bitirmiştim 😂

Oglumda hamileligimi maden suyu ile gecirdim. Hamilelikte faydali olduğu söyleniyordu. Sürekli yeni bir seyler çıkıyor ortaya.

Merhaba hanımlar bende bugün keseyi gördüm aslında kalp atışından sonra gelecektim ama bir hafta sonra çağırdı doktor

Yaşım 36
SAT:15 temmuz
Keseyi 6+3 de bugün görmüş oldum kalp atışı da inşallah haftaya🙏
İlk gebeliğim.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin,vakti geldiğinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏

Hali Hali beni de eklersin canım😊

X