Zor zamanlar bizi bekliyor Rabbim yardımcımız olsunBen sabahları kalktgimda kusuyorum ama resmen hava çıkıyor bir de mide öz suyu, onu çıkarınca rahatlıyorum, yemekten sonra ki siskinlige maden suyu ve zencefilli ihlamurlu Ballı çay iyi geliyor, su icebilecegini düşündüğün her an su iç yanından şişeni ayırma, prilam Dr diye Bi ilaç varmış ben hala 2. Randevuma gidemedim ilk randevuda zaten doktor insan gibi ilgilenmedi, doktoru değiştirdim ilaç yazdiracagim, sabah 9 da uyanıyor vücudum gün içinde çok uykusuzum bir sürü işim var evi toparlayıp yemek yapmam lazım ama gram halim yok, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum vallahi.
Valla benimde oyle ama kabizligim cok benim hele strest yasarsam o gun tamamen gaz bombasi oluyorumBenim kasiklarima rahmime her an adet olacakmis gibi o ağırlık biniyor, derhal yatağa geçip uzanıyorum, çok ayakta kaldığımda oluyor genellikle. Sabah uyanmak benim için gece kamyon çarpmış gibi. Goguslerim uyuşmuş, kalbim pır pır, deli gibi uykum var ama midem gurr gurr gurr durmuyor tuvalete sıkışıyor bağırsaklarım. Mecbur iki gözüm kapalı tuvalete gidiyorum, öğürüyorum. Napalim mecbur.
Ölçmedi dinletmedi de gösterdi sadeceÖlçtü mü camım kaç dedi kalp atışı için doktor
Zaten bulantı olunca insan bulantiyi bastirabilmek icin daha çok yiyor. Ben oyleyim mesela. Kusma fobim var ve kusucam diye ödüm patliyor.Benim bulantım geçen hafta çok kötüydü, yine de tam gaz yiyordum ya ben de bi degisigim.
Gönülden gecenleri işaretlemiş olabilirlerAnkette cinsiyet isaretleyenler nasil ogrendi cinsiyeti daha ikinci aydan yahu
Ben de kız istiyorum umarim öyle işaretlemek nasip olurGönülden gecenleri işaretlemiş olabilirler
Benim de aklımdan ilk çocuklarının falan cinsiyeti herhalde diye geçtiGönülden gecenleri işaretlemiş olabilirler
Tahminimce sonucu görmek istediler. Aslında anketi işaretlemeden sonuçları görebilme alanı var. Fark etmemiş olabilirler.Ankette cinsiyet isaretleyenler nasil ogrendi cinsiyeti daha ikinci aydan yahu
Gunlerimiz cok yakin insallah bende kiz istiyorumBen de kız istiyorum umarim öyle işaretlemek nasip olur
Tsk ederim siz nasilsnzM mimoza2015 yaa tabloya baktimda ayni zamanda hamile kalmisiz sanirimcok tatli cok hos yazmak istedim nasilsiniz
İnş canım. benim 1 kızım var çok güzel bi duygu tabi önce sağlıkla gelsinler ama 2.de kız gelse hayır dememBen de kız istiyorum umarim öyle işaretlemek nasip olur
İnşallah gönlümüzce olur.Gunlerimiz cok yakin insallah bende kiz istiyorum
Kiz cocuk bambaskadir diye dusunuyorum. Bir oglum var benim de 6 yasinda. Ona kalsa erkek kardes istiyorİnş canım. benim 1 kızım var çok güzel bi duygu tabi önce sağlıkla gelsinler ama 2.de kız gelse hayır demem
Sagolun bende iyiyimTsk ederim siz nasilsnz
Bi de ölculuyor mu canımÖlçmedi dinletmedi de gösterdi sadece
Hem de nasıl su içmek ve tuvalete gitmek arasında mekik dokuyorum benCok susuyor musunuz kızlar