2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba beni de gruba ekleyebilir misiniz nasıl yapacağımı anlayamadım

https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/mavihali.1030847/Yaş 30 sat 9 temmuz kese 4+4 kalp atışı 6+6 cinsiyet ?

https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/mavihali.1030847/Yaş 30 sat 9 temmuz kese 4+4 kalp atışı 6+6 cinsiyet ?
Canım birini etiketlerken de nickinin başına şu işareti koy @ ardından boşluk bırakmadan nickini yaz kişinin. O zaman o kişiye bildirim gidiyor.
O ozlemhsan

Ben haric herkes tabloya yazilmis bende soyliyim bari son adet 1 temmuz , keseyi 5+1 de gordum suan 8+0 dayız . :) Hali

Kesede bozukluk varsa ilac verse de hamilelik devam etmez o yuzden vermemiştir.
Umarim sonraki kontrolde saglikla keseyi gorursunuz
Maalesef bugün düşük oldu… herşeyde bir hayır bardır doktor da sağlıksız bir oluşummuş o yüzden düşer dedi inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haber alırım teşekkürler

Hanımlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Neler yiyorsunuz? Kilo almamak için öneri istiyorum aşırı iştahım açık ya zaten kilolu hamile kaldım ben

Hanımlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Neler yiyorsunuz? Kilo almamak için öneri istiyorum aşırı iştahım açık ya zaten kilolu hamile kaldım ben
68. Ve evet Ben de yarin yokmuşçasına yiyorum. İştahım çok açık. Bazı şeylere de midem bulanıyor, değişik. Ama sadece sağlıklı şeyler yiyorum abur cubur pek canım istemiyor allahtan. duzene girer diye düsünüyorum ama frenlemem lazim, ben de önerilere açığım

Ben 62 kiloyla kaldım, ağzımın hiç tadı yok, yemeye çalışınca yiyorum ve inanır mısınız, hamile kalmadan önce asla dondurma yemezdim, artık her sabah uyanıyorum sabah saat 7' de dondurma yiyorum, bazen buzlu dondurma yiyorum, dondurmaya acayip sardım, ne olacak böyle bilmiyorum

Ya ilahi çok tatlısınız sabah 7de dondurma hiç aklıma gelmezdi. Bu hormonlar bizi bir değişik yapıyor gerçekten

Benim henüz bulantılarım başlamadı başlasa da iştahım kesilse diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…