2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar kaç kiloyla hamile kaldınız? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz? Neler yiyorsunuz? Kilo almamak için öneri istiyorum aşırı iştahım açık ya zaten kilolu hamile kaldım ben 😢
Valla kuzum ben paketli gıda tüketmiyorum artık. 3 ana öğünüm mutlaka oluyor. Şişene kadar değil doyana kadar yiyiyorum. ayrıca 2 tane de ara öğün yapıyorum. Meyve ve çiğ ceviz-badem gibi. Onun dışında çok acıksam da akşam yememeye çalışıyorum. yiyip yatmak daha çok kilo yapıyor. Zaten gün içinde tonla şey yiyip içiyoruz.

Kızlar proluton depot vurundum her hafta yarım ampul vurunuyorum bu hafta biraz kaşındı kızardı sızde de oldu mu hic

5+1 in üstünden 4 gün geçince 6+1 olabilir bebek biraz hızlı büyümüştür belki. Bu olabiliyor birkaç günlük farklar. Sizinki de 3 günlük bir fark çok değil. Benim kese 5+4 de 10 mm den biraz büyük çıkmıştı. 6+1 için 11 mm kese normal. Döllenme zamanına göre de değişiklik olabiliyormuş. Burda benimle aynı haftada kesesi 5 mm olduğunu söyleyen de gördüm sonra bebek hızla büyüyüp haftasına yetişti.
Benim 4+6 da 1.02 cm çıkmıştı 10mm oluyor sanırım. Önde mi gidiyor o halde

Maalesef bugün düşük oldu… herşeyde bir hayır bardır doktor da sağlıksız bir oluşummuş o yüzden düşer dedi inşallah en kısa zamanda yeniden güzel haber alırım teşekkürler 🙏🏻
En güzel ve sağlıklı şekilde tekrardan güzel haberler alırsınız umarım çok geçmiş olsun canım🙏🏻🌿

Kızlar ultrasonda bebeğimin kalp atışları yavaş görünüyor sekizinci haftanın sonundayiz böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar var mi kayıplarım olduğu için aklım çok karışık inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız 🙏🏻
Ölçtü mü camım kaç dedi kalp atışı için doktor

Ben ilk kez dün aşerdim, denize gitmiştik ve orada mangal yakıyorlardı, Bi koktu ki gidip 1 tane tavuk istedim yani o derece. Sabah kahvaltısı yapmasam ne güzel olur ama yemeyince midem bulanıyor işte

Mide bulantım 5+4 itibariyle yavaş yavaş kendini gösterdi 🥲 mide bulantısına neler yapıyorsunuz neler iyi geliyor 🤭

Mide bulantım 5+4 itibariyle yavaş yavaş kendini gösterdi 🥲 mide bulantısına neler yapıyorsunuz neler iyi geliyor 🤭
Ben sabahları kalktgimda kusuyorum ama resmen hava çıkıyor bir de mide öz suyu, onu çıkarınca rahatlıyorum, yemekten sonra ki siskinlige maden suyu ve zencefilli ihlamurlu Ballı çay iyi geliyor, su icebilecegini düşündüğün her an su iç yanından şişeni ayırma, prilam Dr diye Bi ilaç varmış ben hala 2. Randevuma gidemedim ilk randevuda zaten doktor insan gibi ilgilenmedi, doktoru değiştirdim ilaç yazdiracagim, sabah 9 da uyanıyor vücudum gün içinde çok uykusuzum bir sürü işim var evi toparlayıp yemek yapmam lazım ama gram halim yok, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum vallahi.

Ben sabahları kalktgimda kusuyorum ama resmen hava çıkıyor bir de mide öz suyu, onu çıkarınca rahatlıyorum, yemekten sonra ki siskinlige maden suyu ve zencefilli ihlamurlu Ballı çay iyi geliyor, su icebilecegini düşündüğün her an su iç yanından şişeni ayırma, prilam Dr diye Bi ilaç varmış ben hala 2. Randevuma gidemedim ilk randevuda zaten doktor insan gibi ilgilenmedi, doktoru değiştirdim ilaç yazdiracagim, sabah 9 da uyanıyor vücudum gün içinde çok uykusuzum bir sürü işim var evi toparlayıp yemek yapmam lazım ama gram halim yok, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum vallahi.
Kasık agriniz hala var mi acaba brn 8 ci haftaya giris yaptim bugun itibariyle fakat bi sag bi sol kasigim sirayla aciyor sizliyor agriyor boyle degisik bisi sabahlari uyandim mi uyuyamiyorum da hele o mide bulantisi gecmek bilmedi cok zor ya Allah kolaylik versin

Kasık agriniz hala var mi acaba brn 8 ci haftaya giris yaptim bugun itibariyle fakat bi sag bi sol kasigim sirayla aciyor sizliyor agriyor boyle degisik bisi sabahlari uyandim mi uyuyamiyorum da hele o mide bulantisi gecmek bilmedi cok zor ya Allah kolaylik versin
Benim kasiklarima rahmime her an adet olacakmis gibi o ağırlık biniyor, derhal yatağa geçip uzanıyorum, çok ayakta kaldığımda oluyor genellikle. Sabah uyanmak benim için gece kamyon çarpmış gibi. Goguslerim uyuşmuş, kalbim pır pır, deli gibi uykum var ama midem gurr gurr gurr durmuyor tuvalete sıkışıyor bağırsaklarım. Mecbur iki gözüm kapalı tuvalete gidiyorum, öğürüyorum. Napalim mecbur.

X