2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısını yaşadım 9+3te kalbi durdu 9+5te almak zorunda kaldılar. Kalp atışı yok dendiğinde inanmayıp doppler cihazı mı oluyor bilmiyorum radyoloji doktoruna da cihazla baktırdım ona "bir mucize olsun ve kalp atışı var" deyin diye yalvardığımı hatırlıyorum. Gerçekten çok acı veriyor Ama bu hamileliğimde inanıyorum ki her şey güzel gidecek. Onun zamanı değilmiş. Ki biz genetiğe gönderdik ve bebekte Turner sendromu çıktı. Yani cinsiyetsizmiş. X0 çıktı. XX veya XY olması gerekirken. Doktor dedi ki Allah korumuş eğer o şekilde doğsaydı çok daha mutsuz olurdunuz. O yüzden herşeyin bir zamanı var herhalde ya bilmiyorum..

Kızlar 5+3 ilk hamileliğim bugün kahverengi kırmızımsı akıntım oldu gün boyunca normal mi ilk haftalarda. Yarın doktora gidicem diye şimdilik bişey de yapamıyorum ama korkuyorum

Ay senin ikizlerin mi olacak maşallah. sağlıkla büyüsünler ve kucağına al birtanem.

Kızlar 5+3 ilk hamileliğim bugün kahverengi kırmızımsı akıntım oldu gün boyunca normal mi ilk haftalarda. Yarın doktora gidicem diye şimdilik bişey de yapamıyorum ama korkuyorum
Canım kahverengi normal diye biliyorum çoğu kadından geliyo o renk. Ayrıca açık pembemsi de normalmiş. Ancak yoğun kırmızı olursa hemen doktora gitmek lazımmış

Evet kalp atisini duyduktan sonra artık ayda bir kontrol dedi benim de doktorum.

Evet, 6+0'de gittim, tam bir ay sonrasina randevu verdi. Cok uzun bir zaman olsa da demek ki her sey yolunda ki siklikla görmek istemedi diyorum.

çok şükür bugün bende kalp atışını duydum 7+3 şu an doktor bana da 1 ay sonra gel dedi ama 9. hafta yapılması gereken bir genetik testten bahsetti özel labaratuvarda yapılması gerekiyormuş pahalı birazda 8500 tl şu an bu test hakkında sizin bilginiz var mı

Son düzenleme:
Ne testi tam olarak, ismi ne?

Bildigim kadariyla 9. haftada yapilmiyor, 9. veya 10. haftadan itibaren yapilabiliyor. Ben Almanya'da yasiyorum, burada da kendin ödemek zorundasin ama süpheli ve gerekli görünen durumlarda sigorta karsiliyor (doktorun gerekce göstermesi lazim). Türkiye'yi bilemiyorum ama cok farkli degildir herhalde.

nifty testi mi?

Benim arkadaşım yaptırdı. Cinsiyetini de erkenden öğrendiler bu sayede. anneden alınan kanı analize yolluyolarmış. Sonuç 2 hafta sonra geliyor demişlerdi. Yurtdışına gidiyormuş analize. Ben de 10. haftamda nasip olursa yaptırayım istiyorum.

aa hamile misin senn

Neden yapılıyor ki adını duymuştum ama benden hiç istenmedi böyle bir test?

Ayy çok sevindimm senin açtığın topikte öğrenmiştim bende hamile olduğumu hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol birtanem uğurlu gelmesine sevindim. Hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsünle ve sağlıkla doğsunlar inşallah

Neden yapılıyor ki adını duymuştum ama benden hiç istenmedi böyle bir test?
Valla kuzum down sendromuna bakılıyomuş. 70 e yakın hastalık kontrol edliyomuş galiba, var mı kromozom bozukluğu vs. gibi. %99 doğruluk payı varmış. Sanırım sonrasında 2 li 3 lü testlere de gerek kalmıyormuş. Ayrıca erkenden cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…