2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdilik çok şükür canım, 7+4 olduk bugün, inşallah hep böyle devam eder 🙏🏻 İnşallah canım ya, o kadar çok istiyorum ki, herkesin gönlü dolu dolu olsun, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🪷

Senin nasıl gidiyor canım 😍
Aminnn inşallah.

Çok şükür şimdilik iyi. Bir sıkıntım yok 🥰 4 Eylül nasipse ilk randevuma gideceğim 6+6 olacak nasipse o gün. Bakalım Allah kerim sonrası 🥰 Ne gelirse allahtan.

Yazdıgınız hr seyı yaşıyorum durdurmam lazım ınsallah yaparım
Karnınızı sevip bol bol konuşun eşek sıpalarınızla. Onların keyfi yerinde içeride, minnoş minnoş büyüyorlar. Benim de Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve hayatımda ilk kez hamile kaldım. Ama napalım, elimizi sokup müdahale edemeyiz. Kendimize evham arasak ürekli de buluruz. Sevdiğin şeylerle ilgileniip onun bugün de biraz daha büyüdüğünü düşünün hep 🥰

Çok üzüldüm okurken inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına bu kez🤲
Neden olmuş peki bir şey dedi mi doktor?
Normalde 3. kezden sonra test yapiyorlar (Almanya'dayim), ama bana ikinci kezden sonra test yapmayi kabul ettiler, düsüge ya da missed Abortion'a neden olacak hicbir sey cikmadi, o yuzden tesadüf denildi. Bir yandan iyi bir yandan kötü, sebebi olsaydi belki üstüne gider tedavi olurdum, sebebi olmamasi da saglikli oldugumu gösteriyor ama su an kadere güvenmekten, bu sefer baska olmasini ümit etmekten baska bir care yok gibi duruyor.

Mesajin icin tesekkür ederim.

Normalde 3. kezden sonra test yapiyorlar (Almanya'dayim), ama bana ikinci kezden sonra test yapmayi kabul ettiler, düsüge ya da missed Abortion'a neden olacak hicbir sey cikmadi, o yuzden tesadüf denildi. Bir yandan iyi bir yandan kötü, sebebi olsaydi belki üstüne gider tedavi olurdum, sebebi olmamasi da saglikli oldugumu gösteriyor ama su an kadere güvenmekten, bu sefer baska olmasini ümit etmekten baska bir care yok gibi duruyor.

Mesajin icin tesekkür ederim.
Bazen böyle ilkte oluyor bazen ilkinde sağlıklı sonra sebepsiz düşükler. Yazılanı yaşamaktan başka çare kalmıyor sanırım, sabırla ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım mart-nisanda 🤲

Kızlar sanki ben de az önce lavaboya gittim, böyle hafif bir kırmızı bir şeyler gördüm emin olamıyorum çok akıntım var çünkü, aşırı korkuyorum, daha önce kaybım var, gerçekten takdiri ilahi beklemekten başka çare yok 😔

Kızlar sanki ben de az önce lavaboya gittim, böyle hafif bir kırmızı bir şeyler gördüm emin olamıyorum çok akıntım var çünkü, aşırı korkuyorum, daha önce kaybım var, gerçekten takdiri ilahi beklemekten başka çare yok 😔
Kaç haftalıksın canım? Günlük ped gibi bir şey koyup bak ona göre doktora git varsa

Ağlaya ağlaya başka bi doktora gittim o da karından göremedi alttan baktı ve gördü kalp atımı da vardı şükür 🙏🏼🌸 doktordan doktora çok farkediyor onlar için sıradan bi durum ama bizim için özel anlamlı bi durum
Dedim ben sana kuzum sakin ol 😍 sağlıkla devam etsin inşallah 🙏

Kaç haftalıksın canım? Günlük ped gibi bir şey koyup bak ona göre doktora git varsa

7 +4 bugün, günlük ped koymuştum zaten, vajinal enfeksiyonum da var ama doktor 3 aydan önce ilaç veremeyiz dedi, beklemem gerekiyormuş, sonradan baktım yine gidip bir şey göremedim, bir damla kadar bile yoktu gördüğüm zaten ama ne olursa olsun korkuyorum 😔

7 +4 bugün, günlük ped koymuştum zaten, vajinal enfeksiyonum da var ama doktor 3 aydan önce ilaç veremeyiz dedi, beklemem gerekiyormuş, sonradan baktım yine gidip bir şey göremedim, bir damla kadar bile yoktu gördüğüm zaten ama ne olursa olsun korkuyorum 😔
Ağrın falan yoksa korkma

merhaba herkese

ikiz gebelikte 7.haftadayım doktor çok fazla miyomun var erken doğum riskin çok yüksek dedi bir de 13.hafta ense kalınlığı için çapa ya da çam sakuraya randevu alın dedi. şimdi ben riskli gebelik diye perinatolije giymiştim bugün 13.hafta ense kalınlığı ölçümü için normal kadın doğumamı randevu almam gerekiyor onu tam bilmiyorum

Aslında çalışıyorum, sabahtan beri bilgisayar başındayım, proje çiziyorum, belim de hafif bir ağrı var, karnımda yok, son bir kaç gündür de iyiydim, insan ister istemez gerçekten korkuyor 😔
Bel ağrısı bende de oluyor bazı günler geçiyor sonra tekrar başlıyor belki onunla ilgili değildir

Bende bugün 7+3 oldum kan verdim hep değerlerim idrar testim hepsi bitti doktorum aradı artık 12 . Haftada gel dedi 1 ayım var sizin de mi doktorunuz öyle dedi 1 ay merak ederim napti ki diye ne değişik duyguymuş Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak heyecanlıyım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

X