2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 aydır folibol 5 mg kullanıyorum ben içim içimi yiyor yüksek dozmus. Bunla ilgili bilginiz var mi
Kandaki folat değerini ölçtür canım bi. Ne kadar yükselmiş bi bak. Sağlık ocağında ölçerler. Doktoruna da söylersin. Çok yüksekse kullanmazsın bi süre doktorun yönlendirir. 2 aydan bişey olmaz. Endişe etme . Doktorların kendileri de yazıyor bunu.

kızlar günaydın

geçen hafta perşembe günü doktora gittim kontrole 2 kese var dedi doktor ama bebişler görünmedi 1 hafta 10 gün sonra perinatolojiye randevu al dedi bu cuma için randevu düşürdüm aldım hemen geçen perşembe günü kese vardı bebekler görünmedi ama bu cuma gittiğimde görünür mü acaba benim ki geç döllenme ve doktora sorduğum da kaç haftalık diye 5,5 hafta dedi ama devlet hastanesine gittiğim için doktorun dediği haftadan da emin olamıyorum çünkü özel hastane gibi oturup sakin bir şekilde anlatamıyorsun kendini kısıtlı sürede doktor beni ne kadar anladı ne ye göre 5,5 hafta dedi keseyi gördüğü için mi öyle dedi acaba bilemedim

Günaydın, canım devlet hastanesinde çok kısıtlı zaman oluyor , imkanlarda kısıtlı, mesela ben yarı özel hastaneye ve özel doktora gidiyorum ikisinin elinde olan görüntüleme cihazı bile çok farklı gerçekten, yarı özel olan yakınlaştırınca görüntü bozuluyor, diğerinde çok net görüntü ama

Kandaki folat düşük ciksada bebege gidiyor fazlası zehir folik asidin doktor farklı bir hap vermişti eşim eczanede yok die bunu almış olur demiş eczacı bebeği aldırmak istiyorum fazla folik çocuklarda otizm yapiyor

Canım hiç öyle düşünme, ben Nisan ayında zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi düşününce çok ağır geliyor bana, çok üzülüyorum o zaman anlamamıştım, erken de geliyordu bana biraz acaba ben mi kötü enerji gönderdim bebeğime de o hiç yaşamak istemedi diye kendimi suçladım, ağzına böyle şeyler alma lütfen, güzel enerjiler gönder bebeğine, bebeğin sağlıklı ve hep seninle, iyiyi düşün, tüm iyiler seninle olsun

Hanimlar Gunaydin hepinize . Umarim bebisleriniz de sizde cok iyisinizdir. Dun doktora gittim. Durumumuz gayet iyiymis , kan gelmesi hakkinda da koyu oldugunda ve kisa surduyse endise etme fakat normal kan gelirse o zaman direk bizi ara dedi doktorum. Ve iliskiyi yasakladi 3 ayın sonuna kadar Kalp atışlarini aldik cok hostu gozlerim doldu doldu durdu.. Rabbim saglikla sihhatle dogurmayi nasip etsin hepimize

Evet belki duyulmayabilir ama bana gec bir tarih gibi geldi. En azından dış gebelik ve gubi ihtimalleri elemek icin daha erken gitmekte fayda oldugunu dusunuyorum.
Yok zaten kese göründü benim, ben kalp atışı için öyle söyledim

kızlar benden kan gelmişti ya hani dr tekrar beta hgc ver demişti. 2040 dı 12404 olmuş 6 günde

Merhaba, bu bilgi kısmen yanlış. Otizm bir kromozomal hastalık, yani döllenme sırasında karşı karşıya gelen kromozomlarla ilgili o an ki durumda olan bir sıkıntı.

bu doktoru bi dinleyin. Biraz araştırıp karar verirsiniz.

özelde fiyatlar nasıl peki canım bu arada hangi şehirde oturuyorsun

bu doktoru bi dinleyin. Biraz araştırıp karar verirsiniz.
Canım sen bu videoyu sakin kafayla dinle istersen, adam diyor ki 7 8 yıl önce çıkmış, aslı olmayan haberler diyor, yani senin dediğin gibi bir şey demiyor dikkatli izle anlayacaksin

özelde fiyatlar nasıl peki canım bu arada hangi şehirde oturuyorsun

Ben İstanbuldayım, özel de muayene ücreti 650 lira, sorun o değilde sorun gittiğim doktor, olduğu hastanede değil anlaşmalı olduğu hastanede doğum yaptırıyor, o anlaşmalı olduğu hastaneyi beğenmiyorum ve ben doktorumu dışarıdan getirdiğim için 3 kat fazla doğum ücreti istiyor, kendi doktorum da çok aşırı testlere düşüyor, gerekli gereksiz bir sürü test istiyor kafamı kurcalıyor, o yüzden ona gitmeyeceğim, başka bir doktor arayışındayım

Bu sebeple İstanbul Avrupa yakasında güzel bir doktora ihtiyacım var, doğum paketi almayı düşünüyorum hatta ama burada doktor çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…