2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa çok tatlısınız 😍 Ben bu üstünde babanne olacaksın anneanne olacaksın vs yazan zıbınlar var ya onlardan alıp hediye paketiyle vermeyi düşünüyorum 😊
Screenshot_20230822_195019_Trendyol.jpg

Ben öyle yaptım çok güzel oldu :)

Kızlar merhaba. Benim de henüz belli değil persembe günü randevu aldim. Yazdiklarinizi birkac gundur takip ediyorum. Kaset testte birsey cikmadi. Fakat reglim 1 hafta gecikti. Persembe günü olumlu birseyler olursa ben de Nisan annesi olacağım kısmetse.
Hayırlı olsun ☺️ Aynıyız herhalde beta da vermedin değil mi?

Ağrım geçmedi acile gittim kızlar doktor benimle çok konuşmadı sıvı birikmiş biraz belli belirsiz kalp atımı var dedi sat göre 6+ 4 tü 5+4 dedi kötü görünen bi şey yokmuş ama düşük önleyici yazdı içime korku düştü progestan yazması normal mi

Ağrım geçmedi acile gittim kızlar doktor benimle çok konuşmadı sıvı birikmiş biraz belli belirsiz kalp atımı var dedi sat göre 6+ 4 tü 5+4 dedi kötü görünen bi şey yokmuş ama düşük önleyici yazdı içime korku düştü progestan yazması normal mi
Senin kadın dogum doktoruna randevun var mı acilde çok ilgilenmıyolar

Yarın özele gitme şansın varsa için rahat etsin git canım

X