Evet benim ilk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu. Bebeğin son adet tarihiyle ultrasondaki haftası birbirini tutmuyordu.Benim 26-34 arası regl dongum, 20. Gün yumurtladim mesela ben. Normali 14 gün diyorlar ama işte böyle olunca geç döllenme diyorlarmis
Haydi hayırlı haberler inşallahYarına randevu aldım kızlar dualarınızı bekliyorum
Yaa çok tatlısınızBen bu üstünde babanne olacaksın anneanne olacaksın vs yazan zıbınlar var ya onlardan alıp hediye paketiyle vermeyi düşünüyorum
Canım yaş 27 sat 5 Temmuz 6+3 üm 5+3 te kese gözüktü 1 eylülde kalp atışı için gideceğimsu ana kadar herkesi ekledim eklemedigim varsa etıketleyın lutfen:)
Merhaba, yaş 30 sat 12 Temmuz, ekleyebilirseniz çok sevinirim :)su ana kadar herkesi ekledim eklemedigim varsa etıketleyın lutfen:)
Yaa bayıldım ben de böyle istiyorumEki Görüntüle 3290146
Ben öyle yaptım çok güzel oldu :)
Hayırlı olsunKızlar merhaba. Benim de henüz belli değil persembe günü randevu aldim. Yazdiklarinizi birkac gundur takip ediyorum. Kaset testte birsey cikmadi. Fakat reglim 1 hafta gecikti. Persembe günü olumlu birseyler olursa ben de Nisan annesi olacağım kısmetse.
Amin cümlemizin inşallah. Yok vermedim henüzHayırlı olsunAynıyız herhalde beta da vermedin değil mi?
Senin kadın dogum doktoruna randevun var mı acilde çok ilgilenmıyolarAğrım geçmedi acile gittim kızlar doktor benimle çok konuşmadı sıvı birikmiş biraz belli belirsiz kalp atımı var dedi sat göre 6+ 4 tü 5+4 dedi kötü görünen bi şey yokmuş ama düşük önleyici yazdı içime korku düştü progestan yazması normal mi
Cuma günü randevumSenin kadın dogum doktoruna randevun var mı acilde çok ilgilenmıyolar
Neyse bişi kalmamış sen ilaçları kullan ekstra leke falan var mıCuma günü randevum
Yarın özele gitme şansın varsa için rahat etsin git canımAğrım geçmedi acile gittim kızlar doktor benimle çok konuşmadı sıvı birikmiş biraz belli belirsiz kalp atımı var dedi sat göre 6+ 4 tü 5+4 dedi kötü görünen bi şey yokmuş ama düşük önleyici yazdı içime korku düştü progestan yazması normal mi
Lekelenme yok şükür ki teşekkürler canımNeyse bişi kalmamış sen ilaçları kullan ekstra leke falan var mı
Olmadı öyle yapıcam zaten net bi şey olsa rahatlicamYarın özele gitme şansın varsa için rahat etsin git canım
Hiç cinnet geçirip strese girmeyin Bende aynı durumdayım 2 aydırKızlar ben cinnet geçirecek gibiyim kafam allak bullak. Kasikalrimda inanılmaz agri var ağzımın tadı tamamen gitti şu bile icemiyorum
Eğer imkanın varsa görüş yine doktorunla cumayı beklemeden için rahat olsunCuma günü randevum