- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Bende çok yoğun çalışıyorum. Zombi gibiyim kafam bir milyon
Şartlar zorluyorsa paylaşın tabi, burada zoraki bir durum söz konusu, kendinize dikkat etmeniz gerekiyor
Teşekkürler kızlar bi doktor kontrolüne gideyim sağlıklı haberini alayım söylerim en yakınlarıma onlar idare eder zaten durumu ama nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum utanıyorum eşime sen söylersin diyorum o benden daha çok utanıyorAmin Allah kimseye acısını yaşatmasın böyle bir konuda.. Teşekkür ederim desteğinizeSizin durumunuzu bilemedim ya eğer rahatsız olmayacağınız kişilerse söyleyin bence ağır iş vermesinler ya da onlarla görüşmemeye çalışsanız bi süre?
Teşekkürler kızlar bi doktor kontrolüne gideyim sağlıklı haberini alayım söylerim en yakınlarıma onlar idare eder zaten durumu ama nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum utanıyorum eşime sen söylersin diyorum o benden daha çok utanıyor
Teşekkürler kızlar bi doktor kontrolüne gideyim sağlıklı haberini alayım söylerim en yakınlarıma onlar idare eder zaten durumu ama nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum utanıyorum eşime sen söylersin diyorum o benden daha çok utanıyor
Haklısın tabiii kötü bi şey veya çekinilecek bi şey olduğundan değil heyecandan ilk defa yaşadığımız bi duygu o yüzdenNeden utanıyorsun ki, dünyanın en güzel duygusu bence anne olma duygusu, en nadide, en naif, en zarif söyleme uygun duygu bu, hiç utanma, bizler çok güzel anneler olacağız ayrı ayrı
Evet, sevinir :) ne zaman hiç belirtim yok diye korktuktan sonra gogsum acisa ya da midem bulansa çok seviniyorum. Acaba normal değil mi, doktor beni mi eyledi falan da diyorum ben, bir de sorup ya öyle değilse demem var yaniYaaa normal diyorlarsa öyledir ya sonucu güzel olsa yeter ama illa kafa karışıklığı oluyor bende de midem bulanmıyor dedim namaz kılarken bir anda geldi insan buna sevinir mi çok sevindim
Yaa çok tatlısınızBen bu üstünde babanne olacaksın anneanne olacaksın vs yazan zıbınlar var ya onlardan alıp hediye paketiyle vermeyi düşünüyorum
Yaaa normal diyorlarsa öyledir ya sonucu güzel olsa yeter ama illa kafa karışıklığı oluyor bende de midem bulanmıyor dedim namaz kılarken bir anda geldi insan buna sevinir mi çok sevindim
Adacayi ve bazı bitkiler yasak canım araştırdım, zencefil nane limon yasak değil, ama günde 1 bardak ile sinirlandirilmalicanım bitki çayı yasak bir araştır istersen
Yani şimdi linç yemek istemiyorum ama çok duydum ayağı birbirine bağlansın, yok çocuğu olmasın diye büyü yaptıran, bir cami hocasıyla Bi gorusseniz de belki sizi birine yönlendirir, çünkü hiç bir sorun yokken olmaması çok garip, olup olup 10 kere düşmesi, yani oluyor ama devamı gelmiyor. Bu çok supheli.Yaptırdık ileri derece testler de dahil ama bir sorun çıkmadı yani en iyi denilebilecek doktorlara gittik bir sorun görünmedi sizde sorun olmasa da embriyoda genetik eşleşmede sorun vardır olur dediler tüp bebek denedik genetik teste gönderdik embriyoyu herkesin. Embriyosu genetik olumlu veya olumsuz sonuç alırken bizimki be olumlu ne olumsuz yani sonuca ulaşmadı çıkmadı maleseflütfen bol duaya ihtiyacımız var sanırım bizim gibi olan daha köyü durumda olan nice güzel anne adayı var rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Ben görüntülü arayıp söyledim aileme ve eşimin ailesine, :) kayinpedere sana hediye aldım dedim, kutuyu açtı "dede oluyorsun" yazıyorduTeşekkürler kızlar bi doktor kontrolüne gideyim sağlıklı haberini alayım söylerim en yakınlarıma onlar idare eder zaten durumu ama nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum utanıyorum eşime sen söylersin diyorum o benden daha çok utanıyor
Bu da çok tatlı fikirBen görüntülü arayıp söyledim aileme ve eşimin ailesine, :) kayinpedere sana hediye aldım dedim, kutuyu açtı "dede oluyorsun" yazıyordukayinpederi o kadar mutlu yakın zamanda hiç görmedim
Ahh o korkular bende de var canım en ufak bir is yapmada dönmede bilmiyorum en ufak bir şeyde ay bir şey oldu mu ay iyi mi diye düşünüyorum belirtilerim bazen yok oluyor bazen devam ediyor o bile korkutuyor ama gönlümüzü ferah tutalım sonuçta hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep sağlıkla kucağımıza alırız inşallahben dün gördüm (hatta ben neredeyse görmedim :)), duymadik ama bu evrelerde yasadigim yerde doktorlar sesi acmiyor.
Sata göre 6+2 olmaliydim ama ultrasonda 6+0 göründü. Bir dahaki randevum 19 Eylülde, simdi o kadar nasil bekleyecegim diyorum. Ben de hep heyecanliyim, biraz da korkuluyum.
Evet, kendimize ve onlara iyi bakmaktan başka hiçbir şey yapamayız. Guzel beslenmek ve stresten kaçınmak gibi...Ahh o korkular bende de var canım en ufak bir is yapmada dönmede bilmiyorum en ufak bir şeyde ay bir şey oldu mu ay iyi mi diye düşünüyorum belirtilerim bazen yok oluyor bazen devam ediyor o bile korkutuyor ama gönlümüzü ferah tutalım sonuçta hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Yani böyle şeylerle uğraşanlar vardır diyorlar ama benim yakınımda öyle biri olmaz diye düşünüyorum . Sadece dua okuttuk ama yine zamanı var herhalde diye düşündük herhalde gelecektir illaki duası bol şimdi ilk defada olsa keseyi gördük darısı bebeğimizi gördük kucağımıza aldık diyelim inanıyorumYani şimdi linç yemek istemiyorum ama çok duydum ayağı birbirine bağlansın, yok çocuğu olmasın diye büyü yaptıran, bir cami hocasıyla Bi gorusseniz de belki sizi birine yönlendirir, çünkü hiç bir sorun yokken olmaması çok garip, olup olup 10 kere düşmesi, yani oluyor ama devamı gelmiyor. Bu çok supheli.
Yaaa demek ki fazla bulantınız vardı o da zordur herhalde ama inanın insan istiyor bazenBen hiç eğilemiyorum, karnım çok şiş gerçekten, oturarak kılıyorum, mide bulantısı içinde gec2den Prilam vermişti doktorum onu içiyorum
Kucağımıza alınca rahatlarız o zaman da başka dertler başlar muhtemel.Evet, sevinir :) ne zaman hiç belirtim yok diye korktuktan sonra gogsum acisa ya da midem bulansa çok seviniyorum. Acaba normal değil mi, doktor beni mi eyledi falan da diyorum ben, bir de sorup ya öyle değilse demem var yanibu telaşı ne yapacağız?
Yaptırdık ileri derece testler de dahil ama bir sorun çıkmadı yani en iyi denilebilecek doktorlara gittik bir sorun görünmedi sizde sorun olmasa da embriyoda genetik eşleşmede sorun vardır olur dediler tüp bebek denedik genetik teste gönderdik embriyoyu herkesin. Embriyosu genetik olumlu veya olumsuz sonuç alırken bizimki be olumlu ne olumsuz yani sonuca ulaşmadı çıkmadı maleseflütfen bol duaya ihtiyacımız var sanırım bizim gibi olan daha köyü durumda olan nice güzel anne adayı var rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Dertlerimiz çok farklı ama kalbimizin arzusu acısı aynı. Benim 1 kaybım var ama doğumda kaybettim bebeğimi, her şey hazırken.Yani böyle şeylerle uğraşanlar vardır diyorlar ama benim yakınımda öyle biri olmaz diye düşünüyorum . Sadece dua okuttuk ama yine zamanı var herhalde diye düşündük herhalde gelecektir illaki duası bol şimdi ilk defada olsa keseyi gördük darısı bebeğimizi gördük kucağımıza aldık diyelim inanıyorum
Benim 26-34 arası regl dongum, 20. Gün yumurtladim mesela ben. Normali 14 gün diyorlar ama işte böyle olunca geç döllenme diyorlarmisKizlar benim araligim 32 günden daha uzun ve düzensiz.Aranızda benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı?Testiniz ne zaman pozitif çıktı ?