- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Korkmayin. Ama ihmal de etmeyin.Ah çok teşekkür ederim Bi an çok korktum
Ben 5+1 im, doktor bana 10 gün sonra gel dedi ama ben 4 Eylül de gitmeyi planlıyorum, bence 1 Eylül erken olur kalp atışı içinYarin bile gitseniz kese gorunur muhtemelen.
1 eylulde kalp atışını duyarsiniz
Benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı canım doktor 10un üstünde olmadığı sürece sıkıntı değil hamilelikte oluyor genelde demiştiKızlar kan sonucum çıkmış, idrarimda enfeksiyon var bir şey olur mu Bebeğe
İdrar yaparken yanma karın kasık agrısı yoksa bekleyebilirsiniz bence ama o tarihe kadar bol su ıcın yanı gunde 3 litrede fazla çunku hep su ıcın dıyolar yıne de ıcınız rahat etcekse saglık ocagına gıdın bana ordakı Dr vermiştiBen 4 eylülde kalp atışı için gideceğim, o kadar bekleyeyim mi antibiyotik için yoksa şimdiden gideyim mi
Rica etsem fotoğrafa bakar mısın? Benim 9.9 sanırım, hangisi 10 oluyor?Benimde idrarımda enfeksiyon çıkmıştı canım doktor 10un üstünde olmadığı sürece sıkıntı değil hamilelikte oluyor genelde demişti
Kusucam su içerken çok içemiyorum ama denerimİdrar yaparken yanma karın kasık agrısı yoksa bekleyebilirsiniz bence ama o tarihe kadar bol su ıcın yanı gunde 3 litrede fazla çunku hep su ıcın dıyolar yıne de ıcınız rahat etcekse saglık ocagına gıdın bana ordakı Dr vermişti
Lökosit 6 çıkmış bende de 6 çıkmıştı lökosite 10 üstü sıkıntı 10unda altında o yüzden normal dedi bi de hamilelikte zaten oluyor dedi üstünde çok durmadı benim doktorumRica etsem fotoğrafa bakar mısın? Benim 9.9 sanırım, hangisi 10 oluyor?
Çok ıyı anlıyorum çunku bende de artık suyun tadı degıstı ama soguk soguk içmeye çalısıyorum hatta agzına durmadan buz atıyorum hem ferahlatıyoKusucam su içerken çok içemiyorum ama denerim
Cnm bnımde lokosit 7-8 çıktı, enfeksıyon var, yanmam yokRica etsem fotoğrafa bakar mısın? Benim 9.9 sanırım, hangisi 10 oluyor?
Canım hayırlı olsun dua grubundaki arkadaşım mavihalisin değil miMerhaba kızlar admine mesaj attım ınsallah olursa tabloyu duzenleyecegım
Bugun keseyı gorduk sukurler olsun sanıtım 5+1 iz devamı gelsin saglıklıca hayırlıca ınsallah hepımız kucagımıza alalım:)
Evet cok sukur Allah razı olsun:))))Canım hayırlı olsun dua grubundaki arkadaşım mavihalisin değil miayyy ettiğimiz dualar kabul oluyor Allah’ın izniyle öyle mi
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinMerhaba kızlar admine mesaj attım ınsallah olursa tabloyu duzenleyecegım
Bugun keseyı gorduk sukurler olsun sanıtım 5+1 iz devamı gelsin saglıklıca hayırlıca ınsallah hepımız kucagımıza alalım:)
Insallah mesaj attım olursa guzel olur bence de:)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin
Valla toparlarsan şurayı çok iyi olur gruba da bi hareket gelir
Ayyy aynıyızMerhaba kızlar admine mesaj attım ınsallah olursa tabloyu duzenleyecegım
AyyyAyyy aynıyız5+1
Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şindilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO Hali 33 15 Temmuz 21 Ağustos ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Yaş 28 Sat 8 Temmuz Kese:4+4 Kalp atışı 6+1Kızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))