Geç döllenmedir belki canım bir dahaki kontrolde görürsün inşallahEki Görüntüle 3289577
6+2 de gebelik kesesi var ama başka bir şey göremedi doktor sizce bir sorun mu var . Geçen hafta kuş gözü kadardı şimdi büyümüş ilerlemesine bakacağız dedi olumlu olumsuz konuşmadı daha erken dedi ama ilk defa kesesi gözüken bir anne adayım daha önce 10 kez gebeliğim oldu ana sağlıksız olduğu için kese bile gözükmeden ya kürtaj ya düşük oldu. Bilginiz var mi acaba benim gibi olan ya da bazıları 6. Haftalarda kalbini duyarken bu yaşadığım beni korkuyor lütfen dualarınızda benim gibi anne adaylarına da yer ayırın
Gen testi kan testi hormonlar dna testleri tapıldı ama bir sorunda yokEndişelenmeyin lütfenDaha erken, haftaya tekrar bakar doktorunuz, daha önce 10 kez düşüğünüz için araştırma yapılmadı mı, sebepleri neyden kaynaklı, bir daha yaşamazsınız inşallah
Ben yaşadım böyle süreçler canım. Geç döllenmeymiş. Şimdi çok şükür iyiyizEki Görüntüle 3289577
6+2 de gebelik kesesi var ama başka bir şey göremedi doktor sizce bir sorun mu var . Geçen hafta kuş gözü kadardı şimdi büyümüş ilerlemesine bakacağız dedi olumlu olumsuz konuşmadı daha erken dedi ama ilk defa kesesi gözüken bir anne adayım daha önce 10 kez gebeliğim oldu ana sağlıksız olduğu için kese bile gözükmeden ya kürtaj ya düşük oldu. Bilginiz var mi acaba benim gibi olan ya da bazıları 6. Haftalarda kalbini duyarken bu yaşadığım beni korkuyor lütfen dualarınızda benim gibi anne adaylarına da yer ayırın
Ya inşallah bana da nasip olsunBen yaşadım böyle süreçler canım. Geç döllenmeymiş. Şimdi çok şükür iyiyiz
Amin inşallahYa inşallah bana da nasip olsun
Çok korkuyorum eşimi de tedirgin etmek istemiyorum zorlanıyorum gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hanımlar karında siskinlik gaz ve kabizlik problemi yasayan var mi. Cozum bulan var mi lutfen bana da soyleyin.Ben artik bitmis durumdayim. Surekli genizimden bisi agzima firlayacakmis gibi hissediyorum midem asiri bulaniyor. Kimsem yok yardim edenim yok cok agliyorum..
Demin wc de elime kan geldiBenim de öyle, sürekli karnım şiş, midem ağzımda yaşıyorum, bir de çalışıyorum işe geldim bugün, çok halsizim, uzanmak istiyorum
Bak bu çayı çok zorlandığında iç, bana çok iyi geliyor , ben çoğunlukla akşam yemeğinden sonra gazman olunca içiyorumHanımlar karında siskinlik gaz ve kabizlik problemi yasayan var mi. Cozum bulan var mi lutfen bana da soyleyin.Ben artik bitmis durumdayim. Surekli genizimden bisi agzima firlayacakmis gibi hissediyorum midem asiri bulaniyor. Kimsem yok yardim edenim yok cok agliyorum..
Demin wc de elime biraz kan geldi cok korkuyorumDoktordan çıktım, kesesigorundu 5 tüp kan aldılar folik asit
Bak bu çayı çok zorlandığında iç, bana çok iyi geliyor , ben çoğunlukla akşam yemeğinden sonra gazman olunca içiyorum
Yat hiç kalkmaDemin wc de elime biraz kan geldi cok korkuyorum
Özel doktora mı gidiyorsunuz ?Maşallah, biz de bugün 6+6 olduk sizinle aynıyız demek ki, cumartesi gününe randevu aldım ben de inşallah gideceğim doktora
TamamYat hiç kalkma
Kac haftalik oluyor suanda ama bizde bu hafta kalp atisini duycaz bisi olmazsa :'( 7+2Kızlar benim sat 11 temmuz döllenme 30 temmuz. Geç döllenme benim ki yaklaşık 5 gün kadar. Ben bildiğim için doktoruma söyledim, SAT degistirelim o zaman dedi sisteme büyük ihtimal 16 temmuz diye girecek. Benim dongum 26-34 gün arası, yumurtlamam 20. Gün olduğu için geç döllenme keseyi de gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi
Özel doktora mı gidiyorsunuz ?
Geçen hafta kasik ve bel ağrısından ölüyor dum ağrı geçti ağzımda hiç bir tad yok iğrenç bir tad var yediklerimden birşey anlamıyorum keza yiyemiyorumm daKızlar ben cinnet geçirecek gibiyim kafam allak bullak. Kasikalrimda inanılmaz agri var ağzımın tadı tamamen gitti şu bile icemiyorum
Benim sat 1 temmuz şuan 7+2 yım seninle ayniyz 6 haftada kese ve kalp atışını duyduk şükür darısı sana olsunKac haftalik oluyor suanda ama bizde bu hafta kalp atisini duycaz bisi olmazsa :'( 7+2