2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geç döllenmedir belki canım bir dahaki kontrolde görürsün inşallah

Ben yaşadım böyle süreçler canım. Geç döllenmeymiş. Şimdi çok şükür iyiyiz

Hanımlar karında siskinlik gaz ve kabizlik problemi yasayan var mi. Cozum bulan var mi lutfen bana da soyleyin.Ben artik bitmis durumdayim. Surekli genizimden bisi agzima firlayacakmis gibi hissediyorum midem asiri bulaniyor. Kimsem yok yardim edenim yok cok agliyorum..

Benim de öyle, sürekli karnım şiş, midem ağzımda yaşıyorum, bir de çalışıyorum işe geldim bugün, çok halsizim, uzanmak istiyorum

Doktordan çıktım, kesesigorundu 5 tüp kan aldılar folik asit
Bak bu çayı çok zorlandığında iç, bana çok iyi geliyor , ben çoğunlukla akşam yemeğinden sonra gazman olunca içiyorum

Eklentiler

• 20230821_160808.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 33
Doktordan çıktım, kesesigorundu 5 tüp kan aldılar folik asit

Bak bu çayı çok zorlandığında iç, bana çok iyi geliyor , ben çoğunlukla akşam yemeğinden sonra gazman olunca içiyorum
Demin wc de elime biraz kan geldi cok korkuyorum

Kızlar benim sat 11 temmuz döllenme 30 temmuz. Geç döllenme benim ki yaklaşık 5 gün kadar. Ben bildiğim için doktoruma söyledim, SAT degistirelim o zaman dedi sisteme büyük ihtimal 16 temmuz diye girecek. Benim dongum 26-34 gün arası, yumurtlamam 20. Gün olduğu için geç döllenme keseyi de gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi

Kac haftalik oluyor suanda ama bizde bu hafta kalp atisini duycaz bisi olmazsa :'( 7+2

Herkeste bi belirti bende tık yok. Maşallah mı diyeyim bilmiyorum. Daha doktora gitmedim yarın gidicem. 6+6 şu an. Kalp atışını duyayım bari diye bekledim doktora gitmeyi. 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu 4-5 gün sürdü geçti. Yarın gidelim bakalım nedir ne değildir.

Kızlar ben cinnet geçirecek gibiyim kafam allak bullak. Kasikalrimda inanılmaz agri var ağzımın tadı tamamen gitti şu bile icemiyorum
Geçen hafta kasik ve bel ağrısından ölüyor dum ağrı geçti ağzımda hiç bir tad yok iğrenç bir tad var yediklerimden birşey anlamıyorum keza yiyemiyorumm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…