- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla güzellikle ilerlesinEvet cok sukur Allah razı olsun:))))
Senın de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah
Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? I ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Yaş 36 SAT 19 Temmuz, 2. Çocuk, dr randevum eylülde henüz gitmedim.Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? I ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Mart annelerinde bu kadar vardı sade duruyor ben de bu sekılde yaptımHali hadi hayırlı olsun. Bir önceki grubumda şehir, çocuk sayısı ve cinsiyet de vardı tabloda.
Benim bilgiler:
SAT: 6 temmuz
Yer: Danimarka
Çocuk sayısı: 2 (ilk bebeğim 20 dakika yaşadı ne yazık ki, evim boş).
Kalp atısı ve kese gunu varsa yazar mısın canımHali hadi hayırlı olsun. Bir önceki grubumda şehir, çocuk sayısı ve cinsiyet de vardı tabloda.
Benim bilgiler:
SAT: 6 temmuz
Yer: Danimarka
Çocuk sayısı: 2 (ilk bebeğim 20 dakika yaşadı ne yazık ki, evim boş).
Amin insallah her sey güzelleşirYaaa çok sevindim inşallah sağlıkla güzellikle ilerlesinbenim biraz durumum iyi değil galiba çok korkuyorum dua et canım güzelmhayırlı ilerlesin inşallah
Olur ınsallah bebek ne zaman gorulmelı onu bıle bilmiyorumYaş 32 sat 8 Temmuz kese 5+2 kalp atışı 6+2 de bebek de dahil yoktu
Benim ilki 25 teydi aynısını düşünmüştüm, 2. de de geç mi kaldım hissi doğuyor. 2.de görüşürüz25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım benceaşırı stresliyim çok korkuyorum
Yalnız değilsin ben de 25im ama mutluyum açıkçası. İnsanın yaşının çocuğuyla yakın olması güzel bir avantaj diye düşünüyorum25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım benceaşırı stresliyim çok korkuyorum
İnşallah öyledirYalnız değilsin ben de 25im ama mutluyum açıkçası. İnsanın yaşının çocuğuyla yakın olması güzel bir avantaj diye düşünüyorum
Ahahahaha yaaa 2.yi hayal bile edemiyorum naynBenim ilki 25 teydi aynısını düşünmüştüm, 2. de de geç mi kaldım hissi doğuyor. 2.de görüşürüz
Yok henüz alttan kontrol istemiyorum burada da 9 haftada başlıyorlar karından kontrole.Kalp atısı ve kese gunu varsa yazar mısın canım
TamamdırYok henüz alttan kontrol istemiyorum burada da 9 haftada başlıyorlar karından kontrole.
Ben 4. Haftada bile karından ultrasyonla baktılar hiç alttan bakmadilarYok henüz alttan kontrol istemiyorum burada da 9 haftada başlıyorlar karından kontrole.
Ne güzel, 4. haftada karından bir şey gözüktüğünü hiç duymamıştım. Burada bakmıyorlar, ben de açıkçası erken gidip de kalp atışı niye yok falan diye stres olmak istemiyorum. Zaten çok endişeliyim genel olarak.Ben 4. Haftada bile karından ultrasyonla baktılar hiç alttan bakmadilar