2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeste bi belirti bende tık yok. Maşallah mı diyeyim bilmiyorum. Daha doktora gitmedim yarın gidicem. 6+6 şu an. Kalp atışını duyayım bari diye bekledim doktora gitmeyi. 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu 4-5 gün sürdü geçti. Yarın gidelim bakalım nedir ne değildir.

Benimde başlarda yoktu bugün 7+0 olduk, dün gece ilaç içtim, bugün daha iyi gibiyim ama böyle karnımda şişlik var çok fena

Benimde başlarda yoktu bugün 7+0 olduk, dün gece ilaç içtim, bugün daha iyi gibiyim ama böyle karnımda şişlik var çok fena
Bende sadece uyku var. Zaten kızım 2 yaşında uykumu yaklaşık 3 yıldır alamıyorum 😄 yani başka da bişey yok. Merak ediyorum yarın olsa da bi görsem. 20 gündür hiç heveslenmemiştim çok merakta değildim de yarına az kaldı ya çok merak ediyorum.

Bende sadece uyku var. Zaten kızım 2 yaşında uykumu yaklaşık 3 yıldır alamıyorum 😄 yani başka da bişey yok. Merak ediyorum yarın olsa da bi görsem. 20 gündür hiç heveslenmemiştim çok merakta değildim de yarına az kaldı ya çok merak ediyorum.

İnşallah güzelce görürsünüz, sağlıkla sizi bekliyor 💐🥰

Benim sat 1 temmuz şuan 7+2 yım seninle ayniyz 6 haftada kese ve kalp atışını duyduk şükür darısı sana olsun
Bende 5 ci haftwsinda gittigimde tek keseyi gorduk yarin gidicem ama simdide bu lekelenme oldu cok endiseliyim ins birsey yoktur iliskiden sonra oldu 😔

Kızlar kan sonucum çıkmış, idrarimda enfeksiyon var bir şey olur mu Bebeğe 😔

Eklentiler

• Screenshot_20230821_173347_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230821_173347_e-Nabz.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 43
Sat 19.07 , Bat 18.08 gösteriyordu. Bugün kan testi yaptırdım. Battan 1 gün sonra 1058 çıktı bu kadar yüksek beklemiyordum ama inşallah her şey yolundadır 🫠 Pazartesi artışı kontrol için tekrar kan vereceğim.
Bugün tekrar yaptırdım kan testi 4+5 Bhcg 3862 çıktı doktora 1 Eylül gitmeyi planladım ama geç mi olur acaba.

Bir şey olmaz bende de vardı Dr antıbıyotik verdı ve bol bol su iç fazla su iç hatta 🙃
Ben 4 eylülde kalp atışı için gideceğim, o kadar bekleyeyim mi antibiyotik için yoksa şimdiden gideyim mi

X