Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ikisinde de takılırım 🙈 çok aradayız. Benim bir önceki doğumum gibi olursa ben ağustosun ilk haftası doğururum muhtemelen 7 sinde falan 🥰 ama her gebelik her bebek farklı o yüzden belki de erken gelir hiç belli olmaz.

Ay önce bı sağlıkla su 13 haftayı tamamlayalim da hayırlısıyla 🙈 şimdiden bunları düşünüyorum 🥰

Ay inşallah kuzum benim ❤️
En önemlisi 13 hafta mı 😀 ben çok acemi olduğum için hiç bilmiyorum 😀 mesela arkadaşlarımıza falan kaçıncı haftada haber vermemiz lazım 😀😀

En önemlisi 13 hafta mı 😀 ben çok acemi olduğum için hiç bilmiyorum 😀 mesela arkadaşlarımıza falan kaçıncı haftada haber vermemiz lazım 😀😀
Yani en yüksek risk ilk 10 hafta 13 e kadar risk düşüyor ama devam ediyor maalesef 😔

Ben 13ü beklerim söylemek için 🥰

Ahahahha tamam 😍 bişey soracağım sizdede bacak ağrısı varmı iki gündür sağ bacağım sızlıyor normalmi bu durum
Bende ağrı yok bacak ağrısı. Ama kişiden kişiye değişir bu belirtiler. Rahim büyüyor ve ister istemez bazı sinirlere baskı yapıyor ❤️ yaşasın 🙈
Eldorin Eldorin Umutvari Umutvari Beklenen doğum tarihi 1 Ağustos olanlar olarak bir grupta daha buluşuyoruz ☺️
Ay evet ya bir oraya bir buraya yetiscez muhtemelen 😂

X