- 14 Mart 2021
- 8.606
- 9.305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle mi yazılıyor bi bakım gidip onceki anneler grubu nasıl yazmıs ben tarih olatak yazmıstım:)Yaş 28 Sat 8 Temmuz Kese:4+4 Kalp atışı 6+1
Yaş 29, Sat 18 Temmuz diğer bilgilerim yok daha gitmedim
Yaş=25 Sat=11 temmuz kese: 5+2 kalp atışı =?Böyle mi yazılıyor bi bakım gidip onceki anneler grubu nasıl yazmıs ben tarih olatak yazmıstım:)
Oyleymıs duzelttım:)
İyi gecelerKızlar uyuyorum siz yazın ama beni etiketleyin olur mu ben yarın işte olcam musait oldukca eklerim iyi geceler
Yaş 30 sat:21 haziran kese: 8 hafta kalp atisini bugun duydukKızlar uyuyorum siz yazın ama beni etiketleyin olur mu ben yarın işte olcam musait oldukca eklerim iyi geceler
Kac artı kac bugun acabaYaş 30 sat:21 haziran kese: 8 hafta kalp atisini bugun duyduk
Bir de sanırım mart annesi oluyorsunuz nasıl yapalım acaba:)Yaş 30 sat:21 haziran kese: 8 hafta kalp atisini bugun duyduk
Ben mart mı oluyorum nisan mı hangisine yazdırayımtospalak Kankam adını tabloya yazdır yarim
Yaş 28 ilk çocuk sat 26 Haziran kalp atışını 5+0 da kese 7+3 de kalp atışını duyduk
Yas 30 sat 25 haziran, kese 4+5 kalp atisi insallah carsamba gec dollenmeyizzMerhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? I ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Yaş 30Kızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))
Geç mi gittiniz keseyi görmeye geç mi belirdi ben 5+3 kese gördüm bu hafta bebeği görürüm dedim göremedim çok tedirginim de ay bana umut olun inşallahYaş 30 sat:21 haziran kese: 8 hafta kalp atisini bugun duyduk
Yaş 32 sat 8 Temmuz kese 5+2 kalp atışı 6+2 de bebek de dahil yoktu
merayy doktora gidince bize haber verir misin canım benimde iki üç gündür lekelenmem var bende perşembe gidicemİnşallah canım benim. İyi dileklerin seni bulsun heyecanla bekleyen herkese güzellikler nasip olsun