- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Herkeste bi belirti bende tık yok. Maşallah mı diyeyim bilmiyorum. Daha doktora gitmedim yarın gidicem. 6+6 şu an. Kalp atışını duyayım bari diye bekledim doktora gitmeyi. 2 hafta önce ilk pembe sonra kahverengi lekelenmem oldu 4-5 gün sürdü geçti. Yarın gidelim bakalım nedir ne değildir.
Demin wc de elime kan geldilutfen dua edin
Bende sadece uyku var. Zaten kızım 2 yaşında uykumu yaklaşık 3 yıldır alamıyorumBenimde başlarda yoktu bugün 7+0 olduk, dün gece ilaç içtim, bugün daha iyi gibiyim ama böyle karnımda şişlik var çok fena
Bende sadece uyku var. Zaten kızım 2 yaşında uykumu yaklaşık 3 yıldır alamıyorumyani başka da bişey yok. Merak ediyorum yarın olsa da bi görsem. 20 gündür hiç heveslenmemiştim çok merakta değildim de yarına az kaldı ya çok merak ediyorum.
Boyle zarımsı akintiyla karismis haldeydi ama kandıKırmızı renkte miydi
Boyle zarımsı akintiyla karismis haldeydi ama kandı
Bende 5 ci haftwsinda gittigimde tek keseyi gorduk yarin gidicem ama simdide bu lekelenme oldu cok endiseliyim ins birsey yoktur iliskiden sonra olduBenim sat 1 temmuz şuan 7+2 yım seninle ayniyz 6 haftada kese ve kalp atışını duyduk şükür darısı sana olsun
Insallah yoktur iliskiden sonra oldu zarar mi verdi ne oldu bilmiorumDevam ederse doktora gidersiniz, Allah korusun, bir şey yoktur inşallah
Insallah yoktur iliskiden sonra oldu zarar mi verdi ne oldu bilmiorum
19 Temmuz görünüyorYok hamile kaldiginiz yumurtlama tarihinin gününü soruyorum
İnşallah canım benim. İyi dileklerin seni bulsun heyecanla bekleyen herkese güzellikler nasip olsunİnşallah güzelce görürsünüz, sağlıkla sizi bekliyor
Bugün tekrar yaptırdım kan testi 4+5 Bhcg 3862 çıktı doktora 1 Eylül gitmeyi planladım ama geç mi olur acaba.Sat 19.07 , Bat 18.08 gösteriyordu. Bugün kan testi yaptırdım. Battan 1 gün sonra 1058 çıktı bu kadar yüksek beklemiyordum ama inşallah her şey yolundadırPazartesi artışı kontrol için tekrar kan vereceğim.
Bir şey olmaz bende de vardı Dr antıbıyotik verdı ve bol bol su iç fazla su iç hattaKızlar kan sonucum çıkmış, idrarimda enfeksiyon var bir şey olur mu Bebeğe
Ben 4 eylülde kalp atışı için gideceğim, o kadar bekleyeyim mi antibiyotik için yoksa şimdiden gideyim miBir şey olmaz bende de vardı Dr antıbıyotik verdı ve bol bol su iç fazla su iç hatta
Hayir sadece düşük tehlikesi varsa önermiyorlar.Aslında ilk 3 ay doktor ilişki önermiyor, ondan olmuş olabilir, doktora gidince sorarsınız
Hayir olmaz. Ben ogluma hamileliğimde 9 ay neredeyse idrar yolu enfeksiyonuydum. Hatta artik krem gibi yeşil akıntı boşalıyordu.Kızlar kan sonucum çıkmış, idrarimda enfeksiyon var bir şey olur mu Bebeğe
Ah çok teşekkür ederim Bi an çok korktumHayir olmaz. Ben ogluma hamileliğimde 9 ay neredeyse idrar yolu enfeksiyonuydum. Hatta artik krem gibi yeşil akıntı boşalıyordu.
Yarin bile gitseniz kese gorunur muhtemelen.Bugün tekrar yaptırdım kan testi 4+5 Bhcg 3862 çıktı doktora 1 Eylül gitmeyi planladım ama geç mi olur acaba.