2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amaann, ananelerimiz ninelerimiz karnı şişince anlıyormuş bir şey olmaz Allaha emanet artık

Ama hiç benden örnek almıyorsun bak azıcık çıldır sen de bu kadar sakinliği kıskanırım

Ahahha e neyse 10 gun kalmıs bısı kalmamıs leke falan yoksa skntı olmaz
Ben haziranda kimyasal yaşadım ya kızlar tiksindim kan vermekten o zaman, lekelenmem vardı sürekli kan verdim beta artışına bakmak için.
Bu oğlumdaki gibi sorunsuz gittiği için içim biraz rahat aslında tabii Rabbim bilir yine ne olacağını

Aman aman sorun olmasında benımde Bı oglum var şubatta da kımyasal yasadım benım de gec gitme nedenim ondan aynı şeyi yaşayanlar aynı seyı dusunuyo lar demek ama simdide gıtmedıgım ıcın acaba boş gebelik mi dış mı dıye dıye kendımı yiyorum

Aa aynı olmuşuz Ne değişecek ki 1-2 haftadan Dış gebelik de kendini belli eder zaten diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim tabii

Aa aynı olmuşuz Ne değişecek ki 1-2 haftadan Dış gebelik de kendini belli eder zaten diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim tabii
Bende öyle dusunuyorum arada belirtı yaşıyorum bulantı ve agzımın içi zehir gıbı ama bazen hıc bısı olmayınca noldu acaba diyorum Bı aksılik mı var belirti olsa Bı dert olmasa Bı dert böle böle dra gidene kadar kafayı yıcez galıba

Senin yine az kalmış bana çoook var

Eğer hamilelik planınız var ise 3 ay öncesinden folik asit almaya başlanıyor bebeğin oluşum ve gelişim sağlığı açısından doktor kontrolünde yapılan kan testinden sonra ihtiyaç var ise kan sulandırıcı progestan ve demir verilebiliyor hepsini verdi kullanıyorum yeterli iyi olsun bebişler

Dış ya da bol gebelik ultrasonda mı belli oluyor yoksa kandan da anlaşılır mıydı? Hiç bilmiyorum stres oldum şuan

Doğru sen de az beklememişsin öyle bakınca
Ne çektik bee Allahım sen yuzumuzs güldür
Dış ya da bol gebelik ultrasonda mı belli oluyor yoksa kandan da anlaşılır mıydı? Hiç bilmiyorum stres oldum şuan
Diş gebelıkte agrı fazla oluyo ve lekelenme kanama oluyor bos gebelikte kese olusuyor bebek olusmuyor yanı ıkısıde ultrasondan bellı oluyo. Yanı benım bıldıgım bu sekılde

Ultrasonda belli oluyor ama endişe etme lekelenmelerle beraber dayanılamayacak anormal ağrılar oluyormuş adet ağrısına benzer ağrılarımız gibi değil onu da yanlış anlama da kendini belli ediyormuş yani

Ben boş gebelik geçirdim, kese oluşuyor ama içerisinde yolk kesesi ve bebek oluşmuyor, benim lekelenmem olmuştu kırmızı öyle doktora gittim erkenden, kendini belli eder yani sağlıksız gebelik endişelenmeyin

Teşekkür ederim kızlar her lavaboya girdiğimde kontrol ediyorum zaten kötüyü de çağırmak istemiyorum ama içimde bir korku anormal bir durumum yok şükürler olsun inşallah böyle devam eder

Teşekkür ederim kızlar her lavaboya girdiğimde kontrol ediyorum zaten kötüyü de çağırmak istemiyorum ama içimde bir korku anormal bir durumum yok şükürler olsun inşallah böyle devam eder
İnşallah canım korkma bunlar nadir görülen şeyler aslında sağlıklı ilerleyen daha çok öyle düşün, o korku da hep olacak annelik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…