- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Teşekkür ederim kızlar her lavaboya girdiğimde kontrol ediyorum zaten kötüyü de çağırmak istemiyorum ama içimde bir korkuanormal bir durumum yok şükürler olsun inşallah böyle devam eder
İnşallah inşallahHiç öyle düşünme, hep iyiyi düşün lütfen, bebeğine güzel mesajlar gönder, benim bir önceki gebeliğim boş olmasına rağmen ben hiç ümidi kesmemiştim, hep iyi olanı düşündüm, takdir- i ilahi, yapacak bir şey yoktu, şimdi tekrar hamileyim, bu sağlıkla devam eder inşallah
Yuksek ihtimal gozukurKızlar merhaba 15 ağustosta kan verdim betahcg 460 çıktı doktor haftaya gel kesene bakalım dedi sabah gitsem gözükür mü sizce yoksa birkaç gün daha mı beklesem? Bir yandan da ilk gebeliğim çok heyecanlıyım bekleyemiyorum
Günaydınbugün nasipse saat 2 de keseyi görmeye gideceğim ama aşırı heyecanliyim yerimde duramıyorum kahvaltı yapayım mı tahlil ister mi acaba ? Perşembe günü sağlık ocağında tüm değerlerime bakılmişti doktor çıktısını da verdi
Teşekkür ederim inşallahGünaydın, çok güzel geçer inşallah, bakıldıysa ekstra bir şey istemez herhalde
Ben şuan ege üni- doç dr ferruh acet’e gidiyorum ve çok memnunum kendisinden . Kesinlikle öneririm. Eğer ilgilenirseniz özelden sekreterinin numarasını verebilirim.merhaba kan testim de gebelik görünüyormuş 2 hafta sonra dr gidicem ama izmirde kime gidilir hiç bilmiyorum. tavsiyesi olan var mı ?
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınbugün nasipse saat 2 de keseyi görmeye gideceğim ama aşırı heyecanliyim yerimde duramıyorum kahvaltı yapayım mı tahlil ister mi acaba ? Perşembe günü sağlık ocağında tüm değerlerime bakılmişti doktor çıktısını da verdi
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?Kızlar bende bugün 6+1 deyim bugün kalp atışı için gideceğim doktoruma bakalım inşallah duyarız kalbinibana kese için alttan baktılar sanırım bunda da alttan bakacaklar doktorum sorun değil alttan muayene dedi
Bu ayın yumurtlama tarihi 13 Ağustos gösteriyor uygulamadaYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?
Yok hamile kaldiginiz yumurtlama tarihinin gününü soruyorumBu ayın yumurtlama tarihi 13 Ağustos gösteriyor uygulamada
Ayy çok güzel gözün aydın, darısı bizeKızlar biz bugün kalp atısını duyduk çok şükür 8 hafta dedi doktorumrabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. 2. Cocuk olmasina ragmen cok heyecanliyim.
Tesekkur ederim canım aminn insallahAyy çok güzel gözün aydın, darısı bize
Eki Görüntüle 3289577
6+2 de gebelik kesesi var ama başka bir şey göremedi doktor sizce bir sorun mu var . Geçen hafta kuş gözü kadardı şimdi büyümüş ilerlemesine bakacağız dedi olumlu olumsuz konuşmadı daha erken dedi ama ilk defa kesesi gözüken bir anne adayım daha önce 10 kez gebeliğim oldu ana sağlıksız olduğu için kese bile gözükmeden ya kürtaj ya düşük oldu. Bilginiz var mi acaba benim gibi olan ya da bazıları 6. Haftalarda kalbini duyarken bu yaşadığım beni korkuyor lütfen dualarınızda benim gibi anne adaylarına da yer ayırın