2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bide benim anlamadığım bir durum var herkesin beta değeri benim değerime göre çok aşağıda benim 5. haftada beta hcg 25188 nasıl oluyor

kızlar bide benim anlamadığım bir durum var herkesin beta değeri benim değerime göre çok aşağıda benim 5. haftada beta hcg 25188 nasıl oluyor
Erken döllenme geç döllenmeyle ilgili. Benim de bugün 5+5 haftalık beta hcg 2500 civarındaydı Salı günü. Geç yumurtladım çünkü Ovülasyon testinden biliyorum

Ben az diye yakınırken siz yüksek diye meraklnıyorsunuz ama yüksek olması düşük olmasından daha iyidir diye düşünüyorum

Ben az diye yakınırken siz yüksek diye meraklnıyorsunuz ama yüksek olması düşük olmasından daha iyidir diye düşünüyorum

sebebini merak ettim sadece anlayamadım 600 700 yazıyor herkes benim 25 bin benim gebelik konularında hiç bilgim yok buradan öğreniyorum her şeyi

Bende bugun 5085 betayla doktora gittim
Kese icin benim gec dollenme gorunuyor su an cunku sat a gore 6 hafta civarindaydi bugun kese gorduk doktorda 4hafta 5 gun olarak cikti 23 agustosta tekrar bebek ve kalp icin cagirdi

Canım belki ikizdir evet değerin yüksel gittin mi kontrole keseyi görmüş müydün?
evet gördük ama ikiz falan demedi doktor 7. hafta mutlaka gelin dedi sadece kalp atışlarını dinleyelim dedi o kadar emin olmadan hiçbir şey söylemeyen bir doktor bende şimdi değerleri böyle görünce acaba mı dedim ama ikiz olayı beni çook korkuttu

Belki bir kese geriden gelmiştir. İkiz annesi olmak çok özel bir şeydir rabbim hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuçlarımızı sürecimizi hep buradan birlikte paylaşırız

Yaaa cok tesekkur ederim peki sizinde kasik agrilariniz ve surekli bi mide bulanmaniz var mi ben artik takatsiz kaldim bu yuzden Geceleri de ateş basması yaşıyorum yanaklarim al al oluyor

Yaaa cok tesekkur ederim peki sizinde kasik agrilariniz ve surekli bi mide bulanmaniz var mi ben artik takatsiz kaldim bu yuzden Geceleri de ateş basması yaşıyorum yanaklarim al al oluyor
var maalesef hatta bulantı için ilaç yazdı fakat fayda etmedi bende artık içmeme kararı aldım kasık ağrısı bulantı yanma hepsi mevcut hayattan tat alamıyorum tek istediğim bir gün iştahla yemek yiyebilmek

Ayniyiz Allahim bize dirayet ve saglik versin bebislerimize de . Sizin kac hafta idi suan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…