Dr. Banu Çiftçinin uygulamasını kullanıyorum. Haftanın makaleleri bölümünde çok iyi bilgilendirme yapıyor. Çok memnunum ben.Hamilelik uygulaması kullanan var mı aranızda memnun kalan varsa bizimle de paylaşabilir mi ?
ben hiç para yatırıldığını duymadım ilk kez sizden duyuyorum evet ilgi alaka önemli ne yazık ki doğumdan cıktıktan sonra devamlı terslenmek istemem çünkü olay çıkar orada bide ailemi kavgadan ayırmak istememÖzelde hemsireni ebenimi seçiyorsun?
doktorun öncelikle çok önemli seni dogurtan takibini yapan o
Her devlettede mutlaka oluyor alanında uzman kişilere ucret yatiriyorsun o ilgileniyor muayenesi, doğumunu sadece kadın doğum değil diğer bölümlerdede mesela prof. Olmuş doktor randevu aldığımızda o bakmıyor bize uzman doktorlar bakar genel olarak o da günde bir sürü insana baktığı için tepki ve davranışları sert olabiliyor .Özel bence para yatırıyoruz diye iyi olacak diye birsey yok etrafımda ne kadar özel hastane varsa kimse memnun kalmadı tabiki ilgi orada daha fazla sonuçta ucret ödüyoruz ama doktorları ebesi hemşiresi alanında iyi olduğu için değil
Haftaniza göre betanız iyi artışınız da gayet iyi bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 78le adetime göre 6+3 günlük olması gerekiyor ama ultrasona göre 5+4 günlük hesaplama yaptığım da ben ayın 23 ünde idrarla öğrenmiştim 2+6 da idrarda tam 3 haftalıkken de 78 le kanda sizinki de küçüktür o yüzden artışlarınız gayet iyi endişe etmeyinArkadaşlar betalarım
06.08.2023 15,65
08.08.2023 39,81
10.08.2023 78,93
Gıdım gıdım gidiyorum neden böyle ufak ufak gidiyor olabilirim acaba bir aksilik yoktur inşallah
3 hafta 4 günlüğüz şuan , var mı fikirleriniz?
Hayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu ?5+5 im suanda ve geceleri ates basması yasiyorum.. Sabah namazlarindan sonra mide bulantisi birakmiyor beni. Bir kabizim bir normal. Zfol iciyorum takviye olarak. Dun keseyi gormek icin doktora gittim. Biraz yakininda miyomun var rahminin icinde dedi. Buyuk nu dedim kucucuk dedi ama yuzu asildi moralim perperisan.. Resimdeki de benim bebisim daha cok kucuk :)
Teşekkür ediyorum insanların yüksek betalarını görünce ben bi kaygılanıyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 si şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve 2 gün bir sürü ağrı kesici içtim bi endişem de o yüzdenHaftaniza göre betanız iyi artışınız da gayet iyi bende 3 haftalıkken öğrenmiştim 78le adetime göre 6+3 günlük olması gerekiyor ama ultrasona göre 5+4 günlük hesaplama yaptığım da ben ayın 23 ünde idrarla öğrenmiştim 2+6 da idrarda tam 3 haftalıkken de 78 le kanda sizinki de küçüktür o yüzden artışlarınız gayet iyi endişe etmeyin
Endişelenmeyin benim yumurtlamam da 11 temmuzdu normal de ama 16 temmuzda yumurtlamışım siz bundan sonrasına dikkat edin gerisi Allah'tanTeşekkür ediyorum insanların yüksek betalarını görünce ben bi kaygılanıyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 si şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve 2 gün bir sürü ağrı kesici içtim bi endişem de o yüzden
Endişelenecek bir şey yok gıbı gorunuyor daha yenı ve kuçuk ondan bu durumArkadaşlar betalarım
06.08.2023 15,65
08.08.2023 39,81
10.08.2023 78,93
Gıdım gıdım gidiyorum neden böyle ufak ufak gidiyor olabilirim acaba bir aksilik yoktur inşallah
3 hafta 4 günlüğüz şuan , var mı fikirleriniz?
2 hafta sinra kalp atisi icin gel drdi :/Hayırlı olsun kalp atışını duydunuz mu ?
teşekkür ediyorum 3. Haftasında 200-300 le başlayanlrı gördükçe embriyom gelişemiyor mu diye bi kaygılanıyorum. 3. Betam da tam iki ktı olmamış 0,69 eksiğim var sankiEndişelenecek bir şey yok gıbı gorunuyor daha yenı ve kuçuk ondan bu durum2 gunde 2 kat artmış önemlı olan bu zaten
Benim de yumurtlama 25 temmuzdu ilk tahlilimTeşekkür ediyorum insanların yüksek betalarını görünce ben bi kaygılanıyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 si şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve 2 gün bir sürü ağrı kesici içtim bi endişem de o yüzden
Hayırlı olsun kedicik annesi ❤Merhabalarsanırım bende Nisan ayında doğum yapacağım gebeliğimi 3 gün önce öğrendim doktor 3-4 haftalık dedi ama regl tarihimle hesaplayinca 5+2 oluyoruz inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yaparız
valla ben şuan 6+1 deyim ara sıra hala kasık batlarım oluyor regl gibi geçecekmiş doktor normal demişti mide yanması ve bulantı sanki hiç peşimi bırakmayacak gibi hissediyorumKızlar sizinde regl ağrısı gibi ağrınız var mı normalde reglimin 3. günü olacaktı bugün 3 gündür ağrıyor ve mide yanması yaşıyorum bu ağrı geçer mi
bende 5+3 ya da 5+2de doktora gitmiştim 5 haftalık olduğunu bilmiyordum bile keseyi gördük yalnızca kalp atışları için 2 hafta sonra dedi 6. haftanın basında sanırım başlıyormuş kalp atışları emin değilim ama sürecimin normal olduğunu söyledi önümüzdeki hafta cumartesi gidicem bende endişelenmeyin seyrinde gidiyor her şey2 hafta sinra kalp atisi icin gel drdi :/
Ağrı olunca ister istemez korkuyorum bi şey olursa diye daha yolun çok başındayız Allah bize güç sabır sağlık versinvalla ben şuan 6+1 deyim ara sıra hala kasık batlarım oluyor regl gibi geçecekmiş doktor normal demişti mide yanması ve bulantı sanki hiç peşimi bırakmayacak gibi hissediyorum
amin inşallah tabi ki çok dikkatli olmak gerekAğrı olunca ister istemez korkuyorum bi şey olursa diye daha yolun çok başındayız Allah bize güç sabır sağlık versin
Bugün gittim ben 285 tl ödedim baya ilgilendiler yani belki heryerde olmayabilir ama ben Ankara'dayım ve çoğu bildiğim hastanede varben hiç para yatırıldığını duymadım ilk kez sizden duyuyorum evet ilgi alaka önemli ne yazık ki doğumdan cıktıktan sonra devamlı terslenmek istemem çünkü olay çıkar orada bide ailemi kavgadan ayırmak istemem