oraya mı gelsem kız :) :) valla burada sayfalarca şikayet okudum devlet hastanesi ile ilgiliDediğim gibi burası küçük bir ilçe Kahramanmaraşta ve çevre illerde en düşük ücret 30 35 bin
Gel kız beraber doğururuzoraya mı gelsem kız :) :) valla burada sayfalarca şikayet okudum devlet hastanesi ile ilgili
Böyle bir pra yatırma sistemi heryerde yok ben hiç duymadım mesela istanbuldayım ve devlette tek doktorla sabit kalamamak hatta doğuma bile kimin gireceğinin belli olmaması endişelendiriciDevlet hastanelerinin içinde biraz para yatırınca daha ilgili doktorlar var devlette tahlilleriniz ücretsiz sadece cüzi bir miktarla muayene ediyorlar ben öyle yapıyorum sizin yakınınızda da böyle imkanınız varsa tavsiye ederim
nasıl para yatırılıyor ki devlet hastanesine problem doktorda değil hemşireler ebeler vsDevlet hastanelerinin içinde biraz para yatırınca daha ilgili doktorlar var devlette tahlilleriniz ücretsiz sadece cüzi bir miktarla muayene ediyorlar ben öyle yapıyorum sizin yakınınızda da böyle imkanınız varsa tavsiye ederim
valla elele çokta korkuyorum zatenGel kız beraber doğururuz
Ben bu markayla öğrendim 1 saat sonra silik çizgiyi hayal mayal gördümKızlar bu marka gebelik testini kullanan var mı adete iki gün kaldı belirtilerim de var adetten beş gün önce de açık pembe renkte günlük pedi doldurmayacak kadar lekelenme geldi artimed biliyorum onu daha önce kullandım da erken gebeliği duymadım ne yapsam şimdi yapsam mı birini yoksa beklesem mi
Şuan gebe misiniz pekiBen bu markayla öğrendim 1 saat sonra silik çizgiyi hayal mayal gördüm
Bu markayla öğrendim cumartesi akşamıydı inanamadım pazar sabahı yine yaptım yine silik çizgi koşarak kan vermeye gittim ve evet pozitifti :)Şuan gebe misiniz peki
Yaa çok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın peki ne zaman yapmıştın test adet geçti miBu markayla öğrendim cumartesi akşamıydı inanamadım pazar sabahı yine yaptım yine silik çizgi koşarak kan vermeye gittim ve evet pozitifti :)
Çook teşekkür edeeim. Geçen cumartesi yapmıştım adetimin 2. Günü olmalıydı yani 2 gün gecikmiştiYaa çok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın peki ne zaman yapmıştın test adet geçti mi
Belirtileriniz nelerdi acaba kusura bakmayın sürekli soruyorum ama merak ediyorumÇook teşekkür edeeim. Geçen cumartesi yapmıştım adetimin 2. Günü olmalıydı yani 2 gün gecikmişti
Hiçbir belirtim yoktu sıfır, sadece adetim gecikmiştiBelirtileriniz nelerdi acaba kusura bakmayın sürekli soruyorum ama merak ediyorum
Arkadaşlar böyle birseyi bilmemeniz ilginç prof. Olsa dahi fark ödersiniz öyle muayene eder sizi heryerde vardır mutlaka. Doktorun doğum ücretinide veriyorsun ve doktorun giriyor doğumunaBöyle bir pra yatırma sistemi heryerde yok ben hiç duymadım mesela istanbuldayım ve devlette tek doktorla sabit kalamamak hatta doğuma bile kimin gireceğinin belli olmaması endişelendirici
Özelde hemsireni ebenimi seçiyorsun?nasıl para yatırılıyor ki devlet hastanesine problem doktorda değil hemşireler ebeler vs
Ben de şimdi indirdim senden görünce canım, çok güzelmiş çok teşekkür ederimBen bir çoğunu indirdim deneyimliyorum ama geç döllenme olanlarda doktorun dediğine göre girmeniz gerekiyor veriyi benim satım 26 Haziran 6. Haftayı geçti ona göre ama doktorum 5 hafta 1 günlük olduğunu söyledi Ben Gün Gün Hamilelik Takibi Bl uygulamasını çok beğendim hem görünüşü güzel hemde böyle arada mesajlar geliyor gelişimle ilgili çok hoşuna gidiyor insanın deneyin derim.
ANTI HBS(Mikropartikül immün AssayMeia Veya Ben | 85.2 |
Rica ederim sağlıkla takip edelim inşallahBen de şimdi indirdim senden görünce canım, çok güzelmiş çok teşekkür ederim