2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastanelerinin içinde biraz para yatırınca daha ilgili doktorlar var devlette tahlilleriniz ücretsiz sadece cüzi bir miktarla muayene ediyorlar ben öyle yapıyorum sizin yakınınızda da böyle imkanınız varsa tavsiye ederim

Böyle bir pra yatırma sistemi heryerde yok ben hiç duymadım mesela istanbuldayım ve devlette tek doktorla sabit kalamamak hatta doğuma bile kimin gireceğinin belli olmaması endişelendirici

nasıl para yatırılıyor ki devlet hastanesine problem doktorda değil hemşireler ebeler vs

Kızlar bu marka gebelik testini kullanan var mı adete iki gün kaldı belirtilerim de var adetten beş gün önce de açık pembe renkte günlük pedi doldurmayacak kadar lekelenme geldi artimed biliyorum onu daha önce kullandım da erken gebeliği duymadım ne yapsam şimdi yapsam mı birini yoksa beklesem mi

Eklentiler

• IMG_2317.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben bu markayla öğrendim 1 saat sonra silik çizgiyi hayal mayal gördüm

Bu markayla öğrendim cumartesi akşamıydı inanamadım pazar sabahı yine yaptım yine silik çizgi koşarak kan vermeye gittim ve evet pozitifti :)
Yaa çok mutlu oldum umarım sağlıkla kucağına alırsın peki ne zaman yapmıştın test adet geçti mi

Böyle bir pra yatırma sistemi heryerde yok ben hiç duymadım mesela istanbuldayım ve devlette tek doktorla sabit kalamamak hatta doğuma bile kimin gireceğinin belli olmaması endişelendirici
Arkadaşlar böyle birseyi bilmemeniz ilginç prof. Olsa dahi fark ödersiniz öyle muayene eder sizi heryerde vardır mutlaka. Doktorun doğum ücretinide veriyorsun ve doktorun giriyor doğumuna

nasıl para yatırılıyor ki devlet hastanesine problem doktorda değil hemşireler ebeler vs
Özelde hemsireni ebenimi seçiyorsun?
doktorun öncelikle çok önemli seni dogurtan takibini yapan o
Her devlettede mutlaka oluyor alanında uzman kişilere ucret yatiriyorsun o ilgileniyor muayenesi, doğumunu sadece kadın doğum değil diğer bölümlerdede mesela prof. Olmuş doktor randevu aldığımızda o bakmıyor bize uzman doktorlar bakar genel olarak o da günde bir sürü insana baktığı için tepki ve davranışları sert olabiliyor .Özel bence para yatırıyoruz diye iyi olacak diye birsey yok etrafımda ne kadar özel hastane varsa kimse memnun kalmadı tabiki ilgi orada daha fazla sonuçta ucret ödüyoruz ama doktorları ebesi hemşiresi alanında iyi olduğu için değil

Ben de şimdi indirdim senden görünce canım, çok güzelmiş çok teşekkür ederim

herkese günaydın

dün doktora gittim gebelik için ve doktor kan testi ve idrar verdi sonuçlar çıktı ve
ANTI HBS(Mikropartikül immün AssayMeia Veya Ben85.2
yüksek çıktı daha önce bu testi yüksek çıkıp bilgi sahibi olan var mı? hepatit B olarak geçiyor yüksek çıkmış gibi ama ben aşı oldum mu olmadım mı hiç bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilir misiniz. biraz korktum doktor randevuma da 1 hafta var soracağım kimse de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…