- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Herşeyi kafaya takmamak en güzeli ama benim üç kaybim var ikisi küçüktü bi önceki 22. Haftada bebeğimin. Kalbi durdu ve ilaçla doğum yaptım kötü şeyler yaşayınca biraz daha tedirgin oluyor insanAynen öyle olursa giderim tabi. İlki kimyasal olduğu için bunda da biraz tırsıyorum tabi ama evde şu an 2 yaşında kızım var. O yüzden biraz daha sabırlıyım doktora gitme konusunda. Ay 2.de o ilk heyecan o ilk heves olmuyormuş yani bende olmadıdaha sakin daha sabırlı daha bi boşvermişlik var. Hatta belirtim falan da hiç yok. İlkinde kendi vücudumu dinlerdim gaz mı kasık mı mide bulantısı mı diye. Bakmayın hanımlar biraz da psikolojik. Benim hamile olduğum arada aklıma geliyo şu an. Normal takılıyoruz bakalım ne zaman belli edecek kendini minik
Biz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mıhaftaya salı da inşallah kalp atışını duyacac
canım bende adetimin 3.günü 40,4 ile öğrendim 2 günde 1 kan verdim 2 kere en son 416 ya çıktı üstünden 1 hafta geçti daha kan vermedim doktora gittim daha erken dedi kese görünmedi haftaya tekrar gidicem. İstersen 2 günde 1 kan ver artışı görüp için rahatlasın sonrasın da bi 10 gün bekle öyle doktora git ben sürekli kan vermekten kanım düştü bir de öyle bir sorun oluşuyor erken gebelik olduğu için zamanda geçmiyor o yüzden olabildiğince gidişatı takip et yükselişe geçtiğinde biraz ara ver kan vermek için ondan sonra doktora git erken gidince de bir faydası olmuyor çünkü yine bekliyorsunSelam kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim regle 1 gün kala beta 37.2 çıktı erken öğrenmenin stresindeyim şuan ... sağlık ocağına hamileliğimi benim mi söylemem lazım kendi doktorum izinde bir de artışa kaç gün arayla baktırmalıyım kadın doğum doktoruna ne zaman gitmeliyim
Kan alan hemşire sıkıntılıydı o yüzden zaten gidesim yok haftaya cuma tekrar baktircam kanıma 2 hafta sonrası için de randevu aldım 2 haftanın hızla geçmesini bekliyorum şuan sizin kaç haftalıkcanım bende adetimin 3.günü 40,4 ile öğrendim 2 günde 1 kan verdim 2 kere en son 416 ya çıktı üstünden 1 hafta geçti daha kan vermedim doktora gittim daha erken dedi kese görünmedi haftaya tekrar gidicem. İstersen 2 günde 1 kan ver artışı görüp için rahatlasın sonrasın da bi 10 gün bekle öyle doktora git ben sürekli kan vermekten kanım düştü bir de öyle bir sorun oluşuyor erken gebelik olduğu için zamanda geçmiyor o yüzden olabildiğince gidişatı takip et yükselişe geçtiğinde biraz ara ver kan vermek için ondan sonra doktora git erken gidince de bir faydası olmuyor çünkü yine bekliyorsun
Benim sat 26 haziran ona göre şuan 6+4 ama ultrasona göre 5+5 6 gün fark var arada onu keseyi ölçünce doktor hesaplıyorcanım senin sat ve bat tarihleri nelerdir. Benimde geç döllenme ama henüz kese gözükmedi nasıl hesaplayabilirim kaç hafta olduğunu
benim sat 3 temmuz bat 29 temmuzdu adet olmadım 31inde hgc 40,4 / 2 ağustosta 160 / 4 ağustosta 412 çıktı 9 ağustosta doktora gittim kese görünmedi şimdi benim ki kaç haftalık oluyor önümüzdeki hafta perşembeye doktor tekrar çağırdı o zamana kese görünür mü acaba?Benim sat 26 haziran ona göre şuan 6+4 ama ultrasona göre 5+5 6 gün fark var arada onu keseyi ölçünce doktor hesaplıyor
son adet tarihime göre 1,5 ay olması lazım ama geç döllenmeden dolayı tam kaç haftalık bende hesaplayamıyorum doktorda net bir şey söylemedi benimde o an aklıma gelmedi sormak perşembe günü keseyi görmek için tekrar çağırdı bakalım gittiğimde tam sorup öğreneceğim bende :) zaman bana da geçmiyor bir türlü hala acile gidip kan verip değerim kaça yükselmiş diye öğrenesim var ama bu seferde kanım düşüyor :)) bu geç döllenme kalp atışını duyana kadar bizi biraz uğraştıracak gibi ama geç olsun sağlıklı olsun :))Kan alan hemşire sıkıntılıydı o yüzden zaten gidesim yok haftaya cuma tekrar baktircam kanıma 2 hafta sonrası için de randevu aldım 2 haftanın hızla geçmesini bekliyorum şuan sizin kaç haftalık
Adetinize göre 5 hafta 4 günlük normalde kese görünür ama belki sizinde geç döllenme olmuştur bir kaç günbenim sat 3 temmuz bat 29 temmuzdu adet olmadım 31inde hgc 40,4 / 2 ağustosta 160 / 4 ağustosta 412 çıktı 9 ağustosta doktora gittim kese görünmedi şimdi benim ki kaç haftalık oluyor önümüzdeki hafta perşembeye doktor tekrar çağırdı o zamana kese görünür mü acaba?
İlk hamileligin mison adet tarihime göre 1,5 ay olması lazım ama geç döllenmeden dolayı tam kaç haftalık bende hesaplayamıyorum doktorda net bir şey söylemedi benimde o an aklıma gelmedi sormak perşembe günü keseyi görmek için tekrar çağırdı bakalım gittiğimde tam sorup öğreneceğim bende :) zaman bana da geçmiyor bir türlü hala acile gidip kan verip değerim kaça yükselmiş diye öğrenesim var ama bu seferde kanım düşüyor :)) bu geç döllenme kalp atışını duyana kadar bizi biraz uğraştıracak gibi ama geç olsun sağlıklı olsun :))
evet :)))İlk hamileligin mi
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlarBenim SAT 26 haziran BAT 26 temmuz. Ben 27 temmuz günü test ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür Nasipse ilk çocuğum. Şuan da 6+4 haftalık gebeyim. 7 ağustos günü ilk doktor muayenesine gittim, keseyi ve yolk sacı gördük bana kan tahlili vermemi ,10 gün sonra da tekrar gitmemi istedi. Bir sorun yoktu çok şükür. Ben de 16 ağustosta ki ikinci randevum için beklemedeyim. Sanırım bende Nisan ayında doğuracağım.
İnanılmaz bir his, inanılmaz bir heyecan
O yüzden bu kadar heyecanlı sabırsız oluyoruzevet :)))
Amiiinnnn, çooook teşekkür ederimHayırlı olsunsağlıkla devam etsin
evet ya gerçekten öyle oluyor :) o kadar olumsuz yorum okudum ki insan korkuyor yine deO yüzden bu kadar heyecanlı sabırsız oluyoruz
Ne kadar çok geç döllenme yaşayanBenimmmm gec dollenmeymiss 6 hafta sat ama 4+5 ultrasona goree
Yaaa. Ay sorun yasamadima sevindim. Bu ay genetik test vermek icin randevu bile almisdim. Sevindim suanTesadüfen denk geldim paylaşımınıza hiç canınızı sıkmayın kimyasal falan geçirmediniz bu testler sahte ve bozuk testler artımedin. Burda ben dahil birçok arkadaşım başına geldi hep böyle silik pozitif çıkarttı hayal kırıklığına uğrattı hepimizi kan veriyoruz negatif ve ardından adet oldum tam iki ay kendimi kimyasal oldum sandım. Bu testten adetin 5. Günü de yaptım sırf merakımdan o zaman bile böyle çıkartmıştı. Çöpe atın hiç kullanmayın