Zaten tam ıkı kat degıl 2 gun arayla %60 %70 artıs olması yeterliteşekkür ediyorum 3. Haftasında 200-300 le başlayanlrı gördükçe embriyom gelişemiyor mu diye bi kaygılanıyorum. 3. Betam da tam iki ktı olmamış 0,69 eksiğim var sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten tam ıkı kat degıl 2 gun arayla %60 %70 artıs olması yeterliteşekkür ediyorum 3. Haftasında 200-300 le başlayanlrı gördükçe embriyom gelişemiyor mu diye bi kaygılanıyorum. 3. Betam da tam iki ktı olmamış 0,69 eksiğim var sanki
Vajinal da görmüştüm 5+4 de normal ultrasonda 6+6 da gördümMerhaba bebeği veya keseyi görebildinz mi
Ben 4+5 te karından keseyi görmüştüm haftaya salı da kalp atışları için gideceğim inşallahVajinal da görmüştüm 5+4 de normal ultrasonda 6+6 da gördüm
Bende 5+2 de keseyi ve yolk şaç görmüştüm pazartesi kalp atışına gideceğimVajinal da görmüştüm 5+4 de normal ultrasonda 6+6 da gördüm
Benim de iki gün önce 2500dü bugün 5000 civarı olmuştur herhalde. Ben 18 ine randevu aldım kalp atışı da duyulur diye ama erken mi almışım sizinki 23 ü olunca tereddütte kaldım.Bende bugun 5085 betayla doktora gittim
Kese icin benim gec dollenme gorunuyor su an cunku sat a gore 6 hafta civarindaydi bugun kese gorduk doktorda 4hafta 5 gun olarak cikti 23 agustosta tekrar bebek ve kalp icin cagirdi
Tesadüfen denk geldim paylaşımınıza hiç canınızı sıkmayın kimyasal falan geçirmediniz bu testler sahte ve bozuk testler artımedin. Burda ben dahil birçok arkadaşım başına geldi hep böyle silik pozitif çıkarttı hayal kırıklığına uğrattı hepimizi kan veriyoruz negatif ve ardından adet oldum tam iki ay kendimi kimyasal oldum sandım. Bu testten adetin 5. Günü de yaptım sırf merakımdan o zaman bile böyle çıkartmıştı. Çöpe atın hiç kullanmayınKizlar test boyle çıkmış di Perşembe gunu sabah adet le uyandim anlamadjm bu isi yaEki Görüntüle 3278859
Bence duyulur ben bugün gittim hastaneye keseyi gördük doktor haftaya bugün(17 .si) kalp atışı için randevu verdi demekki kese görülünce 1 hafta sonra duyuluyor .İnşallah sağlıkla duyarız ve kucağımıza almak nasip olurBenim de iki gün önce 2500dü bugün 5000 civarı olmuştur herhalde. Ben 18 ine randevu aldım kalp atışı da duyulur diye ama erken mi almışım sizinki 23 ü olunca tereddütte kaldım.
Hayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz Yerleşme kanaması olabilir devam edee ya da kırmızıya dönerse doktorunuza başvurunKızlar benim 5+3 dün uzun bi araba yolculuğu sonrası eve geldim lekelenmem oldu. İlk önce pembe geldi peçeteye sürüldü 1 saat sonrasında kahverengiye döndü ve şu an yok denecek kadar az. Yerleşme kanamasıydı sanırım. Geçen hafta Cumartesi beta 551 çıkmıştı dün 4509 çıktı. Dr randevum 22 Ağustos’ta. Gitmişken kalp atışını da duyarım diye erkene almadım randevuyu.
ayy ne güzell maşallah kalp atışlarını duymak için vajinal ultrason mu yapıyorlar nasıl oluyor haftaya bende gideceğim heyecanlıyımKızlar bugün bebeği gördük ve çok hafif de olsa kalp atışlarını duydum ama çok minik daha sata göre 7 hafta ama Dr 6. Haftadasin dedi bi hafta geç döllenme olabilirmiş inşallah herşey güzel devam eder hepimiz için
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebis benim daha son adetin ilk gününe göre 5. Hafta olucak bugün o yüzden 2 hafta sonraya aldım randevuyu umarım iyi yapmışımdır heyecanla ben de bu anı yaşamayı bekliyorumKızlar bugün bebeği gördük ve çok hafif de olsa kalp atışlarını duydum ama çok minik daha sata göre 7 hafta ama Dr 6. Haftadasin dedi bi hafta geç döllenme olabilirmiş inşallah herşey güzel devam eder hepimiz için
Karından bakıldı geçen hafta sadece kese görünmüştü yine karından bugün de kalp atışı için çağırmıştı siz de haftaya duyarsınız inşallahayy ne güzell maşallah kalp atışlarını duymak için vajinal ultrason mu yapıyorlar nasıl oluyor haftaya bende gideceğim heyecanlıyım
Teşekkür ederim aslında sabredebiliyorsaniz geç gitmek daha iyi ben biraz sabırsızım adetim ilk günü öğrendim kan takibi yapıp beşinci haftada hemen kadın doğuma gittim sadece kese görüldü böyle olunca da acaba bebek neden yoktu boş gebelik mi diye aklına bir sürü soru geliyor bekleyin bi lekelenme vs yoksa inşallah siz de göreceksiniz hayırlısı olsunGözün aydın sağlıkla büyüsün bebis benim daha son adetin ilk gününe göre 5. Hafta olucak bugün o yüzden 2 hafta sonraya aldım randevuyu umarım iyi yapmışımdır heyecanla ben de bu anı yaşamayı bekliyorum
Şuan sadece regl ağrısı mide yanması gaz sancısı çekiyorum onun dışında lekelenmem yok şükür bekliyorum çok teşekkürlerTeşekkür ederim aslında sabredebiliyorsaniz geç gitmek daha iyi ben biraz sabırsızım adetim ilk günü öğrendim kan takibi yapıp beşinci haftada hemen kadın doğuma gittim sadece kese görüldü böyle olunca da acaba bebek neden yoktu boş gebelik mi diye aklına bir sürü soru geliyor bekleyin bi lekelenme vs yoksa inşallah siz de göreceksiniz hayırlısı olsun
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün bebeği gördük ve çok hafif de olsa kalp atışlarını duydum ama çok minik daha sata göre 7 hafta ama Dr 6. Haftadasin dedi bi hafta geç döllenme olabilirmiş inşallah herşey güzel devam eder hepimiz için
Gittiğinizde 7 hafta oluyor sanirim herşey netleşmiş olacak soru işareti de kalmayacak aklınızdaŞuan sadece regl ağrısı mide yanması gaz sancısı çekiyorum onun dışında lekelenmem yok şükür bekliyorum çok teşekkürler
Aynen öyle olursa giderim tabi. İlki kimyasal olduğu için bunda da biraz tırsıyorum tabi ama evde şu an 2 yaşında kızım var. O yüzden biraz daha sabırlıyım doktora gitme konusunda. Ay 2.de o ilk heyecan o ilk heves olmuyormuş yani bende olmadı daha sakin daha sabırlı daha bi boşvermişlik var. Hatta belirtim falan da hiç yok. İlkinde kendi vücudumu dinlerdim gaz mı kasık mı mide bulantısı mı diye. Bakmayın hanımlar biraz da psikolojik. Benim hamile olduğum arada aklıma geliyo şu an. Normal takılıyoruz bakalım ne zaman belli edecek kendini minikHayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz Yerleşme kanaması olabilir devam edee ya da kırmızıya dönerse doktorunuza başvurun
İnşallah hep birlikteSağlıkla kucağınıza alın inşallah