- 2 Ağustos 2023
- 409
- 653
- 29
Eğitim araştırma mi acaba hastaneBugün gittim ben 285 tl ödedim baya ilgilendiler yani belki heryerde olmayabilir ama ben Ankara'dayım ve çoğu bildiğim hastanede var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitim araştırma mi acaba hastaneBugün gittim ben 285 tl ödedim baya ilgilendiler yani belki heryerde olmayabilir ama ben Ankara'dayım ve çoğu bildiğim hastanede var
EvetEğitim araştırma mi acaba hastane
Konyada da eğitim araştırmanın böyle bir hizmeti vardı sanırım ordaki doktorlar için geçerli benim bulunduğum şehirde yok
Erken döllenme geç döllenmeyle ilgili. Benim de bugün 5+5 haftalık beta hcg 2500 civarındaydı Salı günü. Geç yumurtladım çünkü Ovülasyon testinden biliyorumkızlar bide benim anlamadığım bir durum var herkesin beta değeri benim değerime göre çok aşağıda benim 5. haftada beta hcg 25188 nasıl oluyor
Ben az diye yakınırken siz yüksek diye meraklnıyorsunuz ama yüksek olması düşük olmasından daha iyidir diye düşünüyorumkızlar bide benim anlamadığım bir durum var herkesin beta değeri benim değerime göre çok aşağıda benim 5. haftada beta hcg 25188 nasıl oluyor
Ben az diye yakınırken siz yüksek diye meraklnıyorsunuz ama yüksek olması düşük olmasından daha iyidir diye düşünüyorum
Canım belki ikizdir evet değerin yüksel gittin mi kontrole keseyi görmüş müydün?sebebini merak ettim sadece anlayamadım 600 700 yazıyor herkes benim 25 bin benim gebelik konularında hiç bilgim yok buradan öğreniyorum her şeyi
Maşallahhhh sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende bugun 5085 betayla doktora gittim
Kese icin benim gec dollenme gorunuyor su an cunku sat a gore 6 hafta civarindaydi bugun kese gorduk doktorda 4hafta 5 gun olarak cikti 23 agustosta tekrar bebek ve kalp icin cagirdi
evet gördük ama ikiz falan demedi doktor 7. hafta mutlaka gelin dedi sadece kalp atışlarını dinleyelim dedi o kadar emin olmadan hiçbir şey söylemeyen bir doktor bende şimdi değerleri böyle görünce acaba mı dedim ama ikiz olayı beni çook korkuttuCanım belki ikizdir evet değerin yüksel gittin mi kontrole keseyi görmüş müydün?
Belki bir kese geriden gelmiştir. İkiz annesi olmak çok özel bir şeydir rabbim hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuçlarımızı sürecimizi hep buradan birlikte paylaşırızevet gördük ama ikiz falan demedi doktor 7. hafta mutlaka gelin dedi sadece kalp atışlarını dinleyelim dedi o kadar emin olmadan hiçbir şey söylemeyen bir doktor bende şimdi değerleri böyle görünce acaba mı dedim ama ikiz olayı beni çook korkuttu
Yaaa cok tesekkur ederim peki sizinde kasik agrilariniz ve surekli bi mide bulanmaniz var mi ben artik takatsiz kaldim bu yuzden Geceleri de ateş basması yaşıyorum yanaklarim al al oluyorbende 5+3 ya da 5+2de doktora gitmiştim 5 haftalık olduğunu bilmiyordum bile keseyi gördük yalnızca kalp atışları için 2 hafta sonra dedi 6. haftanın basında sanırım başlıyormuş kalp atışları emin değilim ama sürecimin normal olduğunu söyledi önümüzdeki hafta cumartesi gidicem bende endişelenmeyin seyrinde gidiyor her şey
var maalesef hatta bulantı için ilaç yazdı fakat fayda etmedi bende artık içmeme kararı aldım kasık ağrısı bulantı yanma hepsi mevcut hayattan tat alamıyorum tek istediğim bir gün iştahla yemek yiyebilmekYaaa cok tesekkur ederim peki sizinde kasik agrilariniz ve surekli bi mide bulanmaniz var mi ben artik takatsiz kaldim bu yuzden Geceleri de ateş basması yaşıyorum yanaklarim al al oluyor
amin inşallahBelki bir kese geriden gelmiştir. İkiz annesi olmak çok özel bir şeydir rabbim hayırlısını versin. İnşallah güzel sonuçlarımızı sürecimizi hep buradan birlikte paylaşırız
Ayniyiz Allahim bize dirayet ve saglik versin bebislerimize de . Sizin kac hafta idi suan :)var maalesef hatta bulantı için ilaç yazdı fakat fayda etmedi bende artık içmeme kararı aldım kasık ağrısı bulantı yanma hepsi mevcut hayattan tat alamıyorum tek istediğim bir gün iştahla yemek yiyebilmek
şuan 6+1 deyimAyniyiz Allahim bize dirayet ve saglik versin bebislerimize de . Sizin kac hafta idi suan :)
Sağolun teşekkür ederimHayırlı olsun kedicik annesi ❤
Siz bizden birazcik daha buyuksunuz heheşuan 6+1 deyim
yaaaaSiz bizden birazcik daha buyuksunuz hehe