Oh çok güzel maşallahhhh bende yarın üçüncüyğ vereceğim inşallah benim kide artmıştır yineSonucum çikti ikincisi 86.38 neredeyse iki buçuk katı artmış
Teşekkürler randevumu 25 ine almıştım tam gözükecek o zamanAyın 21 inde keseyi görebilirsiniz değeriniz 5000 i geçiyor
İnşallah artmıştır inanıyorumOh çok güzel maşallahhhh bende yarın üçüncüyğ vereceğim inşallah benim kide artmıştır yine
Ohh daha iyi yapmışsınızz güzel haberlerle gelin inşallahTeşekkürler randevumu 25 ine almıştım tam gözükecek o zaman
Siz ayın 16 sında daha rahat girebilirsiniz cuma günü çok zorÇok guzel artmis canim hic merak etme insallah keseyi gorup kalp atisinida duyariz
Ben cuma goremem demi dün 323 dü
Tamam cok tesekkur ederimSiz ayın 16 sında daha rahat girebilirsiniz cuma günü çok zor
Ben bir çoğunu indirdim deneyimliyorum ama geç döllenme olanlarda doktorun dediğine göre girmeniz gerekiyor veriyi benim satım 26 Haziran 6. Haftayı geçti ona göre ama doktorum 5 hafta 1 günlük olduğunu söyledi Ben Gün Gün Hamilelik Takibi Bl uygulamasını çok beğendim hem görünüşü güzel hemde böyle arada mesajlar geliyor gelişimle ilgili çok hoşuna gidiyor insanın deneyin derim.Hamilelik uygulaması kullanan var mı aranızda memnun kalan varsa bizimle de paylaşabilir mi ?
Niye bu kadar cok kan veriyorsunuz ki? Doktor mu boyle istedi?Oh çok güzel maşallahhhh bende yarın üçüncüyğ vereceğim inşallah benim kide artmıştır yine
valla değerimle ilgili sıkıntı olmadığını söylemişti doktor ama kullanmak mecbur sanırımOnu bilmiyorum bana folbiol yazmışlardı değerimde etki yaratmamıştı
Bence o sizi soyuyor evet oralarda ki ilgi daha fazla güzel evet ama çok pahalı kalp atışını duyduktan sonra devlete gidin derim daha sonra birde cinsiyet için gidersiniz özel daha erken söylüyorkızlar aranızda devlet hastanesine gidenleri okudum hangi şehirlerde hangi doktorlara gidiyorsunuz? ben özel hastane falanda değil direk çok övülen çok eski bir doktorun muayenehanesine gidiyorum 2 haftada bir çağırıyor özel hastanelerdeki gibi 10 gün içinde gidersen muayene ücreti ödememek gibi durumda yok her gittiğimde 750 tl vericem
evet dr um istedi üçüncüye de ver bir bakalım artışa dedi. Ben düşük değerle başladım bir de geçmişimi biliyor sanırım emin olabilmek için istiyorNiye bu kadar cok kan veriyorsunuz ki? Doktor mu boyle istedi?
ama doğum sürecini devlet hastanesinde yapmak istemiyorum ben bulunduğum şehirde ki devlet hastanesinin doğum sürecinde ki yaklaşımı (sağlık personellerinin özellikle) çok kötü olduğunu duyuyorum kimse tavsiye etmiyor.. çevremde bir arkadaşım başka bir doktorun muayenehanesine gidiyor oda benim gibi gitmiş ilk zaman sonrasında ayda 1e düşürmüş doktorBence o sizi soyuyor evet oralarda ki ilgi daha fazla güzel evet ama çok pahalı kalp atışını duyduktan sonra devlete gidin derim daha sonra birde cinsiyet için gidersiniz özel daha erken söylüyor
Ayy maşşalh çok sevındım tamam işte istedıgımiz şey zaten artmasıydıİçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Gün gün gebelik der susarım. En iyisiHamilelik uygulaması kullanan var mı aranızda memnun kalan varsa bizimle de paylaşabilir mi ?
Yani tabiki özel de doğum yapmak sizin tercihinize bağlı ben Elbistanda yaşıyorum burası küçük bir ilçe ona rağmen 15 bin doğum ücreti çıkardı ki benim doğumum Nisan'da o zamana kadar ne olur bilememama doğum sürecini devlet hastanesinde yapmak istemiyorum ben bulunduğum şehirde ki devlet hastanesinin doğum sürecinde ki yaklaşımı (sağlık personellerinin özellikle) çok kötü olduğunu duyuyorum kimse tavsiye etmiyor.. çevremde bir arkadaşım başka bir doktorun muayenehanesine gidiyor oda benim gibi gitmiş ilk zaman sonrasında ayda 1e düşürmüş doktor
Ben bir çoğunu indirdim deneyimliyorum ama geç döllenme olanlarda doktorun dediğine göre girmeniz gerekiyor veriyi benim satım 26 Haziran 6. Haftayı geçti ona göre ama doktorum 5 hafta 1 günlük olduğunu söyledi Ben Gün Gün Hamilelik Takibi Bl uygulamasını çok beğendim hem görünüşü güzel hemde böyle arada mesajlar geliyor gelişimle ilgili çok hoşuna gidiyor insanın deneyin derim.
ya cidden sıkıntı yaşatmayacaklarını bilsem bende giderim tabi ki ama devlet hastanesinde maalesef doğum konusunda kaprislerini çekemem çok aşırı ters yapıyorlar.. doğum ücreti 15 bin yine benim duyduğum rakamlara göre iyi söylenmiş ben çok daha yüksek rakamlar duyuyorumYani tabiki özel de doğum yapmak sizin tercihinize bağlı ben Elbistanda yaşıyorum burası küçük bir ilçe ona rağmen 15 bin doğum ücreti çıkardı ki benim doğumum Nisan'da o zamana kadar ne olur bilememmaddi imkanınız el veriyorsa yaptırın daha iyi olur belki
Dediğim gibi burası küçük bir ilçe Kahramanmaraşta ve çevre illerde en düşük ücret 30 35 binya cidden sıkıntı yaşatmayacaklarını bilsem bende giderim tabi ki ama devlet hastanesinde maalesef doğum konusunda kaprislerini çekemem çok aşırı ters yapıyorlar.. doğum ücreti 15 bin yine benim duyduğum rakamlara göre iyi söylenmiş ben çok daha yüksek rakamlar duyuyorumdoktor henüz paylaşmadı doğumu konuşmak için erken dedi çevrem duyduklarım daha yüksek