2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik uygulaması kullanan var mı aranızda memnun kalan varsa bizimle de paylaşabilir mi ?

Hamilelik uygulaması kullanan var mı aranızda memnun kalan varsa bizimle de paylaşabilir mi ?
Ben bir çoğunu indirdim deneyimliyorum ama geç döllenme olanlarda doktorun dediğine göre girmeniz gerekiyor veriyi benim satım 26 Haziran 6. Haftayı geçti ona göre ama doktorum 5 hafta 1 günlük olduğunu söyledi Ben Gün Gün Hamilelik Takibi Bl uygulamasını çok beğendim hem görünüşü güzel hemde böyle arada mesajlar geliyor gelişimle ilgili çok hoşuna gidiyor insanın deneyin derim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-09-16-54-34-356_com.pregnancyapp.babyinside.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2023-08-09-16-55-59-250_com.android.vending.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 56
kızlar aranızda devlet hastanesine gidenleri okudum hangi şehirlerde hangi doktorlara gidiyorsunuz? ben özel hastane falanda değil direk çok övülen çok eski bir doktorun muayenehanesine gidiyorum 2 haftada bir çağırıyor özel hastanelerdeki gibi 10 gün içinde gidersen muayene ücreti ödememek gibi durumda yok her gittiğimde 750 tl vericem

Bence o sizi soyuyor evet oralarda ki ilgi daha fazla güzel evet ama çok pahalı kalp atışını duyduktan sonra devlete gidin derim daha sonra birde cinsiyet için gidersiniz özel daha erken söylüyor

Bence o sizi soyuyor evet oralarda ki ilgi daha fazla güzel evet ama çok pahalı kalp atışını duyduktan sonra devlete gidin derim daha sonra birde cinsiyet için gidersiniz özel daha erken söylüyor
ama doğum sürecini devlet hastanesinde yapmak istemiyorum ben bulunduğum şehirde ki devlet hastanesinin doğum sürecinde ki yaklaşımı (sağlık personellerinin özellikle) çok kötü olduğunu duyuyorum kimse tavsiye etmiyor.. çevremde bir arkadaşım başka bir doktorun muayenehanesine gidiyor oda benim gibi gitmiş ilk zaman sonrasında ayda 1e düşürmüş doktor

Yani tabiki özel de doğum yapmak sizin tercihinize bağlı ben Elbistanda yaşıyorum burası küçük bir ilçe ona rağmen 15 bin doğum ücreti çıkardı ki benim doğumum Nisan'da o zamana kadar ne olur bilemem maddi imkanınız el veriyorsa yaptırın daha iyi olur belki

Tamda böyle bildirm gönderen uygulama arıyordum teşekkür ederim

ya cidden sıkıntı yaşatmayacaklarını bilsem bende giderim tabi ki ama devlet hastanesinde maalesef doğum konusunda kaprislerini çekemem çok aşırı ters yapıyorlar.. doğum ücreti 15 bin yine benim duyduğum rakamlara göre iyi söylenmiş ben çok daha yüksek rakamlar duyuyorum doktor henüz paylaşmadı doğumu konuşmak için erken dedi çevrem duyduklarım daha yüksek

Dediğim gibi burası küçük bir ilçe Kahramanmaraşta ve çevre illerde en düşük ücret 30 35 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…